?>

İnce'den MHP'nin kampanyasına yanıt

Bin günde Memleket Hareketi gezileri kapsamında Türkiye’yi dolaşan Muharrem İnce açıklamalarda bulundu.

Siyaset - 5 yıl önce

Bin günde Memleket Hareketi gezileri kapsamında Türkiye’yi dolaşan Muharrem İnce açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin askıda ekmek kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İnce, “Desteklediği hükümet Türkiye'nin uçtuğunu söylüyor” dedi.

İşsizlik sorununa değinen İnce, "Türkiye'de altı milyon gencimiz şu an ne işte, ne okulda, ne kursta" diye belirtti.

Muharrem İnce şöyle konuştu:

“Bu ülkede ekmeğe muhtaç çok insan var. Yaptığı iş doğrudur. Pekçok belediyemiz de bunu yapıyor. Ekmeksiz kalmasın insanlarımız. Fazla alabilenler alsın, yardımcı olalım hep birlikte. Doğru buluyorum ama sayın Bahçeli'ye de bir hatırlatma yapmak istiyorum; desteklediği hükümet Türkiye'nin uçtuğunu söylüyor. Sayın Bahçeli ise ekmeğe muhtaç insanlar olduğunu söylüyor. Bir karar versin. Türkiye uçuyor mu, ekmeğe muhtaç mı? Bunun kararını verirse çok daha iyi olur diye düşünüyorum.”

“20 MİLYON ÇALIŞIP 90 MİLYONA BAKAMAZ”

“Birinci sorun yoksulluk ve işsizlik. Türkiye'de 20 milyon çalışıyor. Türkiye'nin nüfusu 83 milyon değil 90 milyondur. Türkiye'de yedi milyon da mülteci var. 20 milyon çalışıp 90 milyona bakamaz. Türkiye'de çalışanlar ve çalışamayalar olarak bakıldığında çalışamayanlar çalışanlardan daha fazla. İkinci gördüğümüz sorun ise eğitimdir. Hastalık bitmedi, okulları açıyoruz dediler, eğitim fakültelerinden mezun olan çocuklarımız işsiz, okullarda öğretmen yok, öğretmenlere iş yok. Öğretmenle okulu buluşturamadık. Türkiye'de altı milyon gencimiz şu an ne işte, ne okulda, ne kursta… Kayıp bir neslimiz var."

 !#**h25349**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

HKÜ mezunu genç Kaymakam oldu

2020-10-15 14:28 - Yerel

CHP Şahinbey'den sert tepki...

2020-10-15 15:42 - Siyaset

Nagehan Alçı tarikatını açıkladı!

2020-10-12 10:41 - Gündem

Hasan Doğan il yönetimine girecek mi?

2020-10-15 17:52 - Siyaset

Gaziantep'te hırsızlık yağma kamerada

2020-10-16 11:48 - Asayiş

Bahçeli ‘askıda ekmek’ kampanyası başlattı

2020-10-16 14:17 - Siyaset

GKV’li öğrenciler okullarına kavuştu

2020-10-12 18:38 - Eğitim

Mirallas transferi ve baklava dünya gündeminde

2020-10-12 09:56 - Spor

Açlık 2 bin 360 TL, yoksulluk 8 bin 165 TL!

2020-10-16 07:22 - Ekonomi

HKÜ Kampüsü öğrencileri ile yeniden buluştu!

2020-10-13 09:44 - Eğitim

İlgili Haberler

Acar: Sözün bittiği yer, bir lahanayı üç kişi birleşip alıyor!

00:00 - Siyaset

Erdoğan: Türkiye'nin AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na ihtiyacı var

17:06 - Siyaset

Özgür Özel: Adayımın diplomasını bırakırsa adayım hazır...

16:58 - Siyaset

Bahçeli, Hatay'da Erdoğan'a övgüler dizdi: Günümüzün Süleyman'ı...

16:17 - Siyaset

Ak Parti Genel Sekreteri İnan, Gaziantep’te teşkilatla buluştu

00:00 - Siyaset

Günün Manşetleri

AKP'li Şamil Tayyar'dan iktidara: Vakit dar, hata lüksü yok!

19:41 - Gündem

Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında yeni gözaltılar

19:37 - Asayiş

Sedat Peker'den 4 yıl sonra ilk ses kaydı: Hayvanlar benim sessiz kullarımdır...

17:16 - Gündem

İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak'a gözaltı!

16:09 - Gündem

Acar: Sözün bittiği yer, bir lahanayı üç kişi birleşip alıyor!

00:00 - Siyaset