?>

İnce: Ben aday olmazsam Erdoğan’ın kazanma şansı fazla!

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, TV100'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programına katıldı.

Siyaset - 3 yıl önce

Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, adaylığının Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yaradığı iddiasını kabul etmedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, TV100'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programına katıldı.

İnce’nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

İttifak görüşmeleri var, 13 kere toplandılar. Kılıçdaroğlu Milli Yol Partisi, HDP, Bağımsız Türkiye Partisi, Saadet’e, Davutoğlu, Babacan’a gitti. Kimse bizimle iletişime geçmedi.

İmza toplamaya başladım. Toplayamazsın dediler topladık, bu sefer AK Partililer yardım etti dediler. İftiranın ardı arkası kesilmiyor. İmzayı topladıktan sonra kuralar çekilecek. Kuraya 24 saat kalmış, Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi’ne geldi. Sandık güvenliği, trolleri konuştuk.

Biz ilkeler ittifakı kurabilirdik, gerek yoktu bu kadar ayrıntıya. CHP, İYİ Parti, Memleket Partisi üçümüz beraber oturalım dedim. Ben bunu basına söyledim. 

Gerek yok bu kadar cumhurbaşkanı yardımcılığı, bakanlık, milletvekili dağıtmaya. CHP listelerini görünce için sızlıyor. 

(Teklif geldi mi sorusu üzerine) Teklifler menfaat ittifakı doğrultusunda geldi

(Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ım “Muharrem Bey’in Millet İttifakı’na katılmaması seçimi ya ikinci tura bırakır ya da bizim kazanmamıza neden olur” sözünün hatırlatması üzerine) Ben aday olmazsam Erdoğan’ın kazanma şansı fazla.

Seçim ikinci tura kaldı, kaçarı yok. Şu 35 günü iyi değerlendirirsem ben kalacağım, ikinci tura, ikinci tura kaldığımda da seçimi alacağım. Sokakta bunu görüyorum. 

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 23 yaşındaki genç ağaca asılı halde bulundu!

2023-04-10 10:03 - Asayiş

Çelebi, AKP'den İzmir Milletvekili adayı oldu

2023-04-09 19:32 - Siyaset

Simge, ilk defa söyledi!

2023-04-07 09:42 - Magazin

İsmailağa Cemaati’ne yeni kıyak!

2023-04-11 13:40 - Gündem

Son anket: Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 10 puan önünde

2023-04-12 11:02 - Siyaset

Olcay Kılavuz sıralamayla tasfiye mi edildi?

2023-04-07 11:36 - Siyaset

Gaziantep çatışma çıktı, bir polis şehit oldu!

2023-04-06 22:01 - Asayiş

Erdoğan'ın koruma ordusu yine gündem oldu...

2023-04-10 22:31 - Gündem

Gaziantep'li iki avukat korkunç kazada can verdi!

2023-04-08 20:05 - Asayiş

DSP'de Erdoğan isyanı: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz!

2023-04-07 18:14 - Siyaset

İlgili Haberler

Özkan Yalım oy birliğiyle CHP'den ihraç edildi!

13:34 - Siyaset

Erdoğan ile Bahçeli 3 ay sonra Saray’da bir araya geldi

20:02 - Siyaset

Öztürkmen: Toprak Mahsulleri Ofisi'ni soymuşlar!

00:32 - Siyaset

Kaya: Ticaret yapmak, Uygur Türklerine uygulanan zulme sessiz kalmanın nedeni olamaz

00:30 - Siyaset

Özgür Özel: Erdoğan artık iktidarda kalmanın demokratik bir yolunu görmüyor

14:13 - Siyaset

Günün Manşetleri

Özkan Yalım oy birliğiyle CHP'den ihraç edildi!

13:34 - Siyaset

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde İmamoğlu'nun mektubu okunurken ortalık karıştı!

12:22 - Gündem

Cem Küçük'ten itiraf: Abdulkadir Selvi’ye söylüyorlardı, o da yazıyordu...

12:00 - Gündem