?>

İMO Merkez Genel Kurulunda Gaziantep ağırlığı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) 49. Dönem Olağan Genel Kurulu ve seçimleri tamamlandı. Yoğun katılımla gerçekleşen seçimlerde, yeni yönetim kurulu, onur kurulu ve denetleme kurulu üyelikleri belirlenirken, İMO Gaziantep Şubesinden 14 kişi listelerde yer alma başarısı gösterdi.

Yerel - 2 yıl önce

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) 49. Dönem Olağan Genel Kurulu ve seçimleri tamamlandı. Yoğun katılımla gerçekleşen seçimlerde, yeni yönetim kurulu, onur kurulu ve denetleme kurulu üyelikleri belirlenirken, İMO Gaziantep Şubesinden 14 kişi listelerde yer alma başarısı gösterdi.

GAZİANTEP ŞUBESİ, ANKARA'DA GÜÇLÜ TEMSİL EDİLECEK

İMO Gaziantep Şubesinin başarılı çalışmaları, 155 bin civarındaki üyeyi temsel eden genel kurul delegeleri tarafından da takdir edildi. İMO Genel Merkezi'nin 49. Olağan Genel Kurulu ve seçimleri sonrası İMO Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez ve Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Mehmet Bulut, TMMOB Üst Kurulu Asil Delegeliklerine, Genel Merkez Delegesi Metehan Gündüz Genel Merkez Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine, Mehmet Köseler Genel Merkez Onur Kurulu Yedek Üyeliğine, İMO Gaziantep Şube üyesi A. Koray Doğan Genel Merkez Denetleme Kurulu Asil Üyeliğine,Y.Sibel Karslıgil Taştan denetleme kurulu yedek üyeliğine, Genel Kurul Delegelerİ; H. Baran Karadağ, M. Ertan Tiryaki ve Ali Kör TMMOB Üst Kurulu Yedek Delegeliklerine, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bayram Tunay, Didem Saime Öğümsögütlü ve Sıtkı Ağaoğlu TMMOB Üst Kurulu Yedek Delegeliklerine, Gaziantep İMO üyeleri S. Özgür Muşlu ve H. Eren Şahin TMMOB Üst Kurulu Yedek Delegeliklerine seçildi.

GAZİANTEP'TEN 14 KİŞİ LİSTELERE GİRDİ

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, İMO Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası 49. Dönem Olağan Genel Kurulunu değerlendirdi. Başkan Güçyetmez, "49. Dönem Olağan Genel Kurula Gaziantep Şubesi olarak yönetim kurulu üyelerimiz ve genel merkez delegelerimizle katıldık. 

26 şubeden oluşan 812 delegenin yer aldığı seçimlerde  Gaziantep Şubesi olarak çok önemli kazanımlar elde ettik. 155 bine yakın üyesi olan İMO Genel Merkezimizin yeni dönemdeki Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Onur Kurulu ve TMMOB Üst Kurulu listelerinde toplam 14 kişi ile yer aldık. Son derece olgun bir ortamda ve başarılı bir şekilde gerçekleşen genel kurulda Gaziantep olarak tarihi bir başarıya imza attık" diye konuştu.

BAŞARIMIZ TAKDİR EDİLDİ

Başkan Güçyetmez, İMO Gaziantep Şubesi olarak gerçekleştirilen başarılı faaliyetlerin genel merkez ve diğer şubeler tarafından da takdir edilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi: "Genel kurulumuzun ardından, Genel Merkezimizde güçlü bir şekilde temsil ediliyor olmak şubemiz ve şehrimiz adına önemli bir başarıdır. İMO Gaziantep Şubesi olarak, İMO Genel Merkezimizdeki güçlü temsiliyetimizle birlikte mesleğimize, meslektaşlarımıza ve şehrimize yönelik çalışmalarımızı daha da artıracağız. Emeği geçenlere teşekkür eder, 49.Dönem genel kurulu seçimleri sonucu seçilen yönetim kurulumuza,tüm kurul ve organlarımızı kutluyor başarılar diliyorum.Şubemizi temsilen göreve gelen tüm arkadaşlarımızı kutlar ve başarılar dilerim."

Haftanın Öne Çıkanları

Düğünü gündem olan AKP il başkanı istifa etti!

2024-03-10 18:53 - Siyaset

Süleymancıların yurdunda 10 çocuğa taciz, istismar ve şiddet!

2024-03-06 14:33 - Asayiş

Berkin Elvan'ın ölümünün üzerinden 10 yıl geçti...

2024-03-11 10:46 - Gündem

Tutuklanan AKP'li başkanın fotoğraf albümü şaşırtmadı!

2024-03-05 17:01 - Gündem

Kanal İstanbul bakanlığın planında yer aldı!

2024-03-06 11:25 - Gündem

Süleymancılara ait yurtta 10 çocuğu istismar!

2024-03-07 08:57 - Gündem

Sinan Ateş'in babası Musa Ateş hayatını kaybetti!

2024-03-11 10:23 - Gündem

Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlu, ABD'ye geçmiş!

2024-03-08 10:00 - Gündem

Hastaneye kaldırılan Berna Laçin ameliyat oldu!

2024-03-07 08:24 - Magazin

AKP'li belediye başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı!

2024-03-05 16:32 - Asayiş

İlgili Haberler

Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan GSO'ya ziyaret

00:00 - Yerel

Bora Zor’dan Atatürk ve Gaziantep vurgusu

00:00 - Yerel

Şahin, “Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği”ni ziyaret etti

00:00 - Yerel

Yılmaz, Gazikent'te kadınlarla bir araya geldi...

00:00 - Yerel

Yeni yol ulaşım süresini 6 dakikaya indirecek...

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Aziz İhsan Aktaş davasında ikinci gün

14:23 - Gündem

Aziz İhsan Aktaş duruşmaya koruma ordusuyla geldi!

11:35 - Gündem

Gazeteci Sedef Kabaş adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

08:36 - Gündem

AKP'li Çerçioğlu’ndan ‘Erdoğan mitingi’ baskısı iddiası...

21:09 - Gündem

Derya Çayırgan’dan iddialara yanıt: Sadece şahsımı hedef alan bir saldırı değil…

21:04 - Gündem