?>

İmamoğlu'nun mitinginde AKP'li grup CHP'lilere saldırdı

İstanbul’un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ümraniye’deki mitingininde, AKP’li bir grup, CHP’li gruba saldırmaya çalıştı. Yaşanan arbede sonrası polis olaya müdahale etti ve grubu uzaklaştırdı.

Siyaset -

İstanbul’un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ümraniye’deki mitingininde, AKP’li bir grup, CHP’li gruba saldırmaya çalıştı. Yaşanan arbede sonrası polis olaya müdahale etti ve grubu uzaklaştırdı.

 !#**v101&pl=true**#! 

Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu sabah Bahçelievler’de başlatıp, Şişli, Üsküdar ve Sancaktepe’de sürdürdüğü seçim çalışmalarını akşam saatlerinde Ümraniye’ye taşıdı. İmamoğlu, seçim otobüsüyle ilçede seçim turu atarak halkla selamlaştı. Ümraniyeliler, yol boyu İmamoğlu’na sevgi gösterilerinde bulundu. Zaman zaman otobüsün önünü kesen vatandaşlar, İmamoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdi. Seçim turunu tamamlayan İmamoğlu, Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde halkla buluştu.

MİTİNGİN ARDINDAN ÇİRKİN SALDIRI

İmamoğlu’nun kitlesel mitinginin ardından AKP’li bir grup, CHP’lilere saldırmaya çalıştı. CHP’li bir grup genç barikat kurarak saldırıya engel oldu. Yaşanan arbede sonrası polis olaya müdahale etti ve grubu uzaklaştırdı.Yaşanan olay cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haftanın Öne Çıkanları

Özge Ulusoy konuştu...

- Gündem

Nagehan Alçı ile Soylu canlı yayında tartıştı

- Gündem

MMT Amerikan Hastanesi'nden açıklama

- Gündem

46 günde 37.5 ton 'Lop et' yemişler

- Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!..

- Asayiş

Uzm. Dr. Hakan Bozkurt NCR’de

- Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Ekmekyapar Sanko'da

- Sağlık

Vali Gül'den jandarmaya kutlama mesajı

- Yerel

Seçkin Koleji öğrencisi Türkiye birincisi

- Eğitim

Vali Gül’ün yıl sonu mesajı

- Yerel

İlgili Haberler

Erdoğan Meclis'te konuştu: Fon sorununun üstesinden geliyoruz!

15:59 - Siyaset

Erdoğan kürsüye çıkınca YENİ Partililer salonu terk etti

15:04 - Siyaset

Özgür Özel: Erdoğan ya istifa etsin ya da sandığı getirsin!

14:25 - Siyaset

Dervişoğlu’ndan fon soruşturması çıkışı: Bu bir sistem krizidir!

14:24 - Siyaset

Özgür Özel'den 'fon skandalı' videosu: Asrın soygununa giden yolun taşları nasıl döşendi?

12:35 - Siyaset

Günün Manşetleri

Hakem Yasin Kol gözaltına alındı!

06:11 - Spor

Erdoğan kürsüye çıkınca YENİ Partililer salonu terk etti

15:04 - Siyaset

İsmail Saymaz: AKP'li Fatma Betül Sayan Kaya fon parasını ödemedi

08:10 - Gündem

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer gözaltına alındı

08:02 - Gündem

Mersin’de 3 belediye başkanı dahil 59 kişi gözaltına alındı

07:11 - Asayiş