?>

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Silahtarağa’da inşa edilmesi planlanan ileri biyolojik arıtma tesisinin “temel atmama töreniyle” ilgili eleştirilerine, Meclis toplantısından önce yanıt verdi.

Gündem - 6 yıl önce

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Silahtarağa’da inşa edilmesi planlanan ileri biyolojik arıtma tesisinin “temel atmama töreniyle” ilgili eleştirilerine, Meclis toplantısından önce yanıt verdi. İmamoğlu, “Sıkı bir basın açıklaması yaptık. Cumhurbaşkanı, o basın açıklamamızı okuduğunda, bize çok teşekkür edecektir. Orada, 2 binin üzerinde ağacın içinde, belki de kendi eliyle diktiği 20-25 yıllık ağaçlar da vardır. Onların kurtulduğuna mutlu olacaktır” dedi.

“ORADA BELKİ DE KENDİ ELLERİYLE DİKTİĞİ AĞAÇLARI DA KURTARDIK!”İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, canlı yayınlanan Meclis toplantısı öncesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Silahtarağa’da inşa edilmesi planlanan ileri biyolojik arıtma tesisinin “temel atmama töreniyle” ilgili eleştirine yanıt verdi. İmamoğlu, gazetecilerin konuyla ilgili sorusuna, “Sıkı bir basın açıklaması yaptık. Ben tahmin ediyorum Cumhurbaşkanı, o basın açıklamamızı okuduğunda, bize çok teşekkür edecektir. Kaldı ki orada 70 bin metrekarenin üzerindeki arazide, 2 binin üzerinde ağacın içinde, belki de kendi eliyle diktiği 20-25 yıllık ağaçlar da vardır. Onların da kurtulduğuna mutlu olacaktır. Orada derin bir teknik açıklama var, İstanbul halkına. Nerdeyse 1,6 katrilyonluk yanlış yatırımın önünü keserek, doğru noktalara, doğru yatırımı yapacak yönetim olma marifetiyle yolumuza devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı da mutlu olacaktır bu tavrımızdan” yanıtını verdi.

Editör: Turgut Bozgeyik

 !#**h17936**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

Haftanın Öne Çıkanları

İzindeyiz yüce Atam...

2019-11-10 00:03 - Gündem

İşsiz baba, eşi ve çocuklarını öldürüp intihar etti!

2019-11-09 13:19 - Asayiş

İmamoğlu, “temel atmama” töreni yaptı

2019-11-07 22:08 - Gündem

Atatürk yerine Erdoğan’ın fotoğrafını kullandılar

2019-11-10 21:58 - Gündem

Gaziantep'te 10 Kasım töreninde skandal!

2019-11-10 16:04 - Gündem

Dikkat! Gaziantep'te elektrik kesintisi

2019-11-05 20:43 - Yerel

Gazeteci Aykut Tuzcu yaşamını yitirdi

2019-11-09 13:51 - Gündem

Gaziantep'te 1200 polisle dev uyuşturucu operasyonu

2019-11-09 10:07 - Asayiş

Haluk Levent'in 'Katil Baba' paylaşımı olay oldu

2019-11-09 23:15 - Gündem

Gaziantep'te iki arkadaş kafa kafaya çarpıştı!

2019-11-10 22:52 - Asayiş

İlgili Haberler

Özgür Çelik: Belediye Meclis üyeleri ölümle tehdit edildi!

20:13 - Gündem

Fatih Altaylı kurultay davasında ikinci perdeyi açıkladı!

14:39 - Gündem

Seçim kurulu kayyum Gürsel Tekin'in talebini reddetti!

12:19 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin sözlerini geri aldı

19:37 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin yine CHP'nin eski İl Başkanlığı binasında

14:13 - Gündem

Günün Manşetleri

Özgür Çelik: Belediye Meclis üyeleri ölümle tehdit edildi!

20:13 - Gündem

Başarır: Artık davaların bittiğini, önümüze bakmamız gerektiğini söylemeli...

14:52 - Siyaset

Fatih Altaylı kurultay davasında ikinci perdeyi açıkladı!

14:39 - Gündem

Seçim kurulu kayyum Gürsel Tekin'in talebini reddetti!

12:19 - Gündem

İsrail ordusu Gazze'ye kara harekâtı başlattı!

09:57 - Dünya