?>

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Ne oldu? Yine mi aldatıldın?

İBB'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda, çok sayıda üst düzey yetkili evlerine yapılan polis baskınlarıyla gözaltına alındı. Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından Erdoğan'a seslendi, "Sana “turbun büyüğü, dananın kuyruğu” diyenlerin tuzağına mı düştün? Yine mi aldatıldın?"

Gündem - 1 yıl önce

BB'ye yönelik ikinci dalga operasyonların ardından Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul vurgulu açıklama yaptı. İmamoğlu, "16 milyon İstanbullu yürekleri ağzında deprem huzursuzluğu ile yaşamaya çalışırken, bunların derdi İstanbul’un ve ülkenin nimetlerini peşkeş çekmek." dedi.

Erdoğan'a seslenen Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı şöyle:

Ne oldu? Boş dosyanı dolduramadın mı? Sana “turbun büyüğü, dananın kuyruğu” diyenlerin tuzağına mı düştün? Yine mi aldatıldın?

Aziz Milletim;

Bugün yine bir şafak baskınıyla birçok çalışma arkadaşım, İBB ve İSKİ yöneticileri gözaltına alındılar. Bir avuç muhteris; milletin parasını, tapusunu, diplomasını, haysiyetini, geleceğini yok sayarak, boş dosyaları yalan ve iftira ile doldurmanın peşine düştüler. 16 milyon İstanbullu yürekleri ağzında deprem huzursuzluğu ile yaşamaya çalışırken, bunların derdi İstanbul’un ve ülkenin nimetlerini peşkeş çekmek. Allah bu aziz milleti bunların gazabından korusun.

Kıymetli Vatandaşlarım;

Bu koşullarda ülkemiz ve milletimiz için huzur yoktur, güven yoktur, bereket yoktur. Gözaltına alınan arkadaşlarımızın İstanbul’daki kaçak yapılarla mücadele eden, ranta karşı İstanbul’u koruyan, şehrimizi olası büyük depreme hazırlamak için gece gündüz çalışan İstanbul muhafızları olduğunu biliniz. Bu vatansever insanlar ihanet projesi olan Kanal İstanbul’u durdurmak için, İstanbul’u susuz bırakacak girişimleri önlemek için davalar açıp, ruhsatsız yapılara yıkım kararı veren insanlar. Yargıyı aparata dönüştürenler, Kanal İstanbul’u kime pazarlamışlarsa önündeki engelleri kaldırmak için gözlerini karartarak yeni operasyonlarla millete ihanet etmeyi sürdürüyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar boş.

Açıkça söyledim ama anlamadılar. Bir kez daha hatırlatayım:

“Sen birer birer eksilteceğini sanıyorsun ama biz milyon milyon büyüyoruz!” Şu çok açık bilinsin ki bu süreçte bütün yol arkadaşlarımızı sonuna kadar savunacağım. Hiç kimse geride kalmayacak. Bu günler gelip geçecek. Bu millet; haksızlığı, hukuksuzluğu kendine yöntem olarak belirleyenleri eninde sonunda evlerine yollayacak.

Aziz Milletim;

Sizleri, siyasi partilerimizin değerli Genel Başkanları’nı, yüksek yargı mensuplarını, herkesi sorumluluk almaya ve devletimizi çürütenlere karşı birlikte mücadele etmeye davet ediyorum. Milletimiz büyüktür.

Ne oldu? Boş dosyanı dolduramadın mı? Sana “turbun büyüğü, dananın kuyruğu”diyenlerin tuzağına mı düştün? Yine mi aldatıldın?Aziz Milletim;Bugün yine bir şafak baskınıyla birçok çalışma arkadaşım, İBB ve İSKİ yöneticileri gözaltına alındılar. Bir avuç muhteris; milletin…

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) April 26, 2025

Haftanın Öne Çıkanları

Yozgatlı Ahmet Hakan’dan, Özgür Özel'e traktörlü tebrik

2025-04-20 13:00 - Gündem

Bakan Güler'in 'Şehit' açıklamasına tepki yağdı!

2025-04-24 13:01 - Gündem

Arınç'tan 'Can Atalay' çıkışı: Karar okunmuştur, iş bitmiştir!

2025-04-20 18:09 - Gündem

Doğu Perinçek: Öcalan Önder’e 'ABD-İsrail sizi öldürür' demiş!

2025-04-25 11:45 - Siyaset

İmamoğlu suç duyurusunda bulundu: Yeter artık!

2025-04-24 13:51 - Siyaset

Demir parmaklı oy pusulası sosyal medyada gündem oldu!

2025-04-19 13:06 - Gündem

Özgür Özel, barikatları yıkarak yürüme talimatı verdi!

2025-04-23 17:29 - Gündem

Aslıhan Yeltekin Ören kimdir? İhlas Medya Grubu başkanı Aslıhan Yeltekin Ören kaç yaşında, nereli?

2025-04-26 00:09 - Biyoğrafi

Hasadı sona eriyor: Kent genelinde 1 milyon 200 bin ton rekolte elde edildi....

2025-04-26 00:00 - Tarım

Özgür Özel: Herkesi 23 Nisan'dan 19 Mayıs'a kadar bu şanlı bayrağı asmaya davet ediyorum

2025-04-22 14:33 - Siyaset

İlgili Haberler

AHBAP Derneği'ne kayyım atandı!

20:38 - Gündem

Komedyen Deniz Göktaş'ın tahliye talebine ret!

16:57 - Gündem

Uğur Dündar, Mahsun Kırmızıgül, Gülben Ergen, Elçin Sangu, Hayko Cepkin ifadeye çağrıldı

11:11 - Gündem

Uğur Dündar, Mahsun Kırmızıgül, Gülben Ergen, Elçin Sangu, Hayko Cepkin ifadeye çağrıldı

11:09 - Gündem

Gürsel Tekin şikayetçi oldu: Savcılık soruşturma başlattı

21:35 - Gündem

Günün Manşetleri

AHBAP Derneği'ne kayyım atandı!

20:38 - Gündem

Komedyen Deniz Göktaş'ın tahliye talebine ret!

16:57 - Gündem

CHP'de 264 eski milletvekili istifa etti!

12:05 - Siyaset

Yandaş medya: Kılıçdaroğlu Özgür Özel'in dokunulmazlığı kaldırılsın diyecek!

11:13 - Siyaset

Uğur Dündar, Mahsun Kırmızıgül, Gülben Ergen, Elçin Sangu, Hayko Cepkin ifadeye çağrıldı

11:11 - Gündem