?>

İmamoğlu: Korkuları artmıştır. Korkacaklar, korksunlar...

Tutuklanan ve görevden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından açıklama yayımladı.

Gündem - 7 ay önce

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin ön seçimi hakkında, "Umut çok büyüktür. Bir avuç kötü insanı perişan etmiştir. Korkuları artmıştır. Korkacaklar, korksunlar" dedi. Gençlere ve polislere seslenen İmamoğlu, "Çatışmalardan uzak durun. Benim çok sevdiğim güvenlik güçlerimiz, polislerimiz, halkımıza iyi davranın" ifadelerini kullandı.

Tutuklanan ve görevden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından açıklama yayımladı.

İmamoğlu, CHP'nin ön seçimine ilişkin, "Demokrasi devrimi gerçekleşti ve 23 Mart’ta CHP’li yol arkadaşlarım ile tüm vatandaşlarımızın oylarıyla Cumhurbaşkanı adayı halk tarafından seçildi. Bu muhteşem bir durumdur. Umut çok büyüktür. Bir avuç kötü insanı perişan etmiştir. Korkuları artmıştır. Korkacaklar, korksunlar" dedi.

"Benim nerede olduğumun gerçekten bir önemi yok" diyen İmamoğlu, "Birlikte başaracağız. Akşam 20.30’da sizi Saraçhane’de ve tüm meydanlarda izlemeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Gençlere ve polislere seslenen İmamoğlu, "Çatışmalardan uzak durun. Benim çok sevdiğim güvenlik güçlerimiz, polislerimiz, halkımıza iyi davranın" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Benim çok kıymetli vatandaşlarım, anneler, babalar, teyzelerim, amcalarım, sevgili gençler, pırlantam çocuklarımız; her birinizi sevgiyle, saygıyla sıcacık kucaklıyorum.

Yaşanan ve yaşatılan bütün sefillikler, yargıda hepimizin başını öne eğdiren itibarsız kararlar, ekonomimizin düştüğü durum ve uluslararası itibarımızın yerle bir olmasına rağmen demokrasi devrimi gerçekleşti ve 23 Mart’ta CHP’li yol arkadaşlarım ile tüm vatandaşlarımızın oylarıyla Cumhurbaşkanı adayı halk tarafından seçildi. Bu muhteşem bir durumdur. Umut çok büyüktür. Bir avuç kötü insanı perişan etmiştir. Korkuları artmıştır. Korkacaklar, korksunlar. Çünkü biz milletimizle birlikte; Türkiye ittifakını temsil ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin asil değerlerini, demokrasiyi temsil ediyoruz. Geleceği, adaleti, hukukun üstünlüğünü, eşitliği, birliği, beraberliği temsil ediyoruz. Cennet vatanın değerlerini, gelişmeyi, iyi eğitimi, aklı, bilimi, sanatı, sporu, kaliteli yaşamı temsil ediyoruz. Bugün çok korkan bir avuç insanın bile ailelerinin gelecekteki mutlu yaşamlarının, huzurunun teminatıyız.

Çok çalışıyorum. Daha çok çalışacağım. Benim nerede olduğumun gerçekten bir önemi yok. Benim pırlanta gençlerim; masanızda çalışırken beni yan sandalyenizde hissedin. Emekçilerin atölyesinde, çiftçilerin tarlasında, ninelerin dizinin dibindeyim. Çocukların oyun halkasındayım. Birlikte başaracağız. Akşam 20.30’da sizi Saraçhane’de ve tüm meydanlarda izlemeye devam edeceğim.

Sevgili Gençler; Çatışmalardan uzak durun. Benim çok sevdiğim güvenlik güçlerimiz, polislerimiz, halkımıza iyi davranın. Bu akşam hepinizi güler yüzle göreyim. Millet büyüktür."

Haftanın Öne Çıkanları

Kayseri'de yurttaşlar kar yağışına aldırış etmeden İmamoğlu için yürüdü

2025-03-22 00:09 - Gündem

ROK: Ekrem İmamoğlu en az 6-7 sene hapiste kalacak!

2025-03-21 11:04 - Gündem

Sanatçılar İmamoğlu'na destek için Saraçhane'de

2025-03-22 19:01 - Gündem

AKP’li Birinci’den skandal paylaşımlar: ‘Bir emrinize bakarız’

2025-03-21 04:05 - Gündem

Ümit Özdağ'dan İmamoğlu açıklaması: 'Selamlaştık...'

2025-03-23 23:09 - Siyaset

Tanju Özcan'dan sine-i millet çağrısı

2025-03-19 17:00 - Siyaset

Tüm Türkiye ayaktayken... Fahrettin Altun: Türkiye, sokağa teslim olmayacak

2025-03-22 02:38 - Gündem

Saraçhane'de polis, Atatürklü bayrak taşıyan eylemciye uçan tekme attı

2025-03-22 01:09 - Gündem

Özgür Özel: 15 milyon yurttaş sandığa gitti, İmamoğlu’nu seçti!

2025-03-23 22:43 - Siyaset

Adliyeye sevk edilen Ekrem İmamoğlu'ndan yeni mesaj: Yarını işaret etti!

2025-03-22 19:39 - Siyaset

İlgili Haberler

Kartalkaya davasında karar açıklandı

14:57 - Gündem

Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı İbrahim Özkan serbest bırakıldı

09:32 - Gündem

Alman gazeteciden Erdoğan'a İmamoğlu sorusu

16:35 - Gündem

İBB 'yolsuzluk' soruşturmasında iddianame tarihi belli oldu

14:45 - Gündem

Muhittin Böcek, etkin pişmanlık iddialarını yalanladı!

09:05 - Gündem

Günün Manşetleri

Kartalkaya davasında karar açıklandı

14:57 - Gündem

Bahis skandalında hakemler için kararlar açıklandı...

11:13 - Spor

Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı İbrahim Özkan serbest bırakıldı

09:32 - Gündem

Maaşlardan her ay yüzde 3 kesinti yapacak düzenleme Resmi Gazete'de

06:40 - Ekonomi

Açlık sınırı 28 bin, yoksulluk sınırı 92 bin TL'ye yükseldi!

00:53 - Ekonomi