?>

İmamoğlu hakkında çirkin paylaşım!..

AKP Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İHH İl Başkan Yardımcısı Kasım Birol Yılgın Twitter hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Gündem - 6 yıl önce

AKP Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İHH İl Başkan Yardımcısı Kasım Birol Yılgın Twitter hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Yılgın mesajında “Bu solculara 'Senin kanını içerim' demeyin, 'Senin rakını içerim' deyin. Bakın ne kadar etkili oluyor” yazdı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun e-posta adresine 27 Mart’ta “Senin kanını akıtır sana içiririm! Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm” yazılı mesaj gönderen Tuna G., İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştı.

Kasım Birol Yılgın’ın paylaşımına tepki yağdı. Foto: Sözcü

Hakimlik sorgusunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun e-posta adresine tehdit içeren yazıyı kendisinin gönderdiğini kabul eden Tuna G., “Herhangi bir pişmanlığım yoktur” demişti.

ÇİRKİN PAYLAŞIMA TEPKİ

Yaşananların ardından AKP Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) İl Başkan Yardımcısı Kasım Birol Yılgın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki topladı.

Yılgın, Twitter hesabından önce “Bunları kudurtan var ya. Türkiye'nin İMF'ye muhtaç olması değil. RTE’ye muhtaç olması” diye yazdı.

Yılgın  daha sonra da “Bu solculara ‘Senin kanını içerim’ demeyin, ‘Senin rakını içerim’ deyin. Bakın ne kadar etkili oluyor” mesajını paylaştı.

PAYLAŞIMINA MELİH GÖKÇEK’İ ETİKETLEDİ

Yılgın’ın, paylaşımına AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ı, parti yöneticilerini ve görevinden istifa ettirilen eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ile iktidara yakınlığı ile bilinen gazetecileri etiketlemesi ise dikkat çekti.

 !#**h21496**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

Haftanın Öne Çıkanları

'Açız' diyen vatandaşa 'Geber' dedi!..

2020-04-09 10:28 - Gündem

İmamoğlu'nu tehdit eden şahıs yakalandı!

2020-04-08 20:51 - Gündem

Almanya iki günde 1.3 milyar euro dağıttı

2020-04-05 09:49 - Dünya

Kaplan Kardeşler 1 milyon TL bağışladı

2020-04-09 13:18 - Gündem

Seçilmeden önce neydiniz? Şimdi ne oldunuz?

2020-04-08 12:02 - Siyaset

İmamoğlu hakkında çirkin paylaşım!..

2020-04-10 17:23 - Gündem

Reddetmişlerdi bu kez teklif hazırladılar!

2020-04-08 18:08 - Gündem

Akkent Camii 30 milyona ihaleye çıkıyor!

2020-04-09 20:56 - Gündem

Cengiz Holding’ten 34 milyon TL’lik bağış!

2020-04-04 16:18 - Gündem

CHP'li Şarklı'ya ev hapsi!

2020-04-06 14:33 - Asayiş

İlgili Haberler

AKP'li Tayyar’dan ‘Erdoğan yazın düğmeye basacak’ iddiası

21:37 - Gündem

Kadir İnanır yoğun bakımda!

00:48 - Gündem

Mansur Yavaş, Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi

14:12 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin'in kayyımlığı sürecek!

11:34 - Gündem

CHP’li Yavuzyılmaz’dan 'İBB aracı AKP’ye tahsis edildi' iddiası

06:17 - Gündem

Günün Manşetleri

Özgür Özel: Mücadeleye, direnmeye devam edeceğiz...

21:48 - Siyaset

AKP'li Tayyar’dan ‘Erdoğan yazın düğmeye basacak’ iddiası

21:37 - Gündem

Hüseyin Baş: Türkiye bir vergi cennetine dönüşmüştür!

21:31 - Siyaset

Mansur Yavaş, Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi

14:12 - Gündem

Ümit Özdağ: Zafer Partisi'nin yükselişi devam ediyor

10:48 - Siyaset