?>

Hulusi Akar, Şahinbey'in projelerini inceledi

TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve önceki dönem Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi tarafından şehre kazandırılan dev projeleri inceledi.

Yerel - 3 ay önce

TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve önceki dönem Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi tarafından şehre kazandırılan dev projeleri inceledi.

Akar, Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi ile Şahinbey Millet Kütüphanesi’nin Türkiye’de örnek gösterilen yatırımlar arasında yer aldığını belirterek, “Bu eserleri gören tüm belediyeler gıpta ile bakıyor” dedi.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Türkiye’nin en büyük ikinci camisi olan Şahinbey Millet Camii  ve Külliyesi ile Şahinbey Millet Kütüphanesi’ni gezerek vatandaşlar ve öğrencilerle bir araya gelen TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, yapılan çalışmaların büyük emeklerle yapıldığını belirtti.

GAZİANTEP'E YAKIŞIR ESERLER

Şahinbey Belediyesi’nin hem kültürel hem de manevi alanlarda yaptığı yatırımların takdire şayan olduğunu ifade eden TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve önceki dönem Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar “Gaziantep’teki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımızla da konuşup görüşüyoruz. Buradaki çalışmaları da yakından görme imkânı bulduk. Büyük emek ve zahmetler verilmiş yatırımlar. Bu emeklerinden dolayı başta Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu işlerin yapılması kolay olmuyor. Projenin yapılması, finansının sağlanması ve hayata geçirilip vatandaşın hizmetine sunulması çok büyük bir başarıdır. Yapılan bu eserlerle ilgili ne kadar övünseniz azdır. Gaziantep’imize yapılan cami ve kütüphane çok yakışıyor. Şahinbey bu konuda referans oldu. Yapılan bu çalışmalara Türkiye’deki tüm belediyelerimiz gıptayla bakıyorlar. Özellikle kütüphane yatırımı farklı bir konu. Diğer yatırımlar kendi içerisinde önemli. Ancak kütüphanede okuyan ve buradan faydalanan gençler ülkemizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacak. Bu yatırım getirisi olan bir yatırım. Her şeyi ile modern, çağdaş bir kütüphane, bir kez daha emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı Sayın Hulusi Akar’ın övgü dolu sözleri bizler için onur verici. Şahinbey’i her alanda örnek bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Abdulkadir Selvi: Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin siyaseten küçüldüler!

2025-10-21 10:00 - Gündem

İmamoğlu'nun diploma davası 8 Aralık tarihine ertelendi!

2025-10-20 12:31 - Gündem

Bahçeli: KKTC Türkiye'ye katılma kararı almalı, 81 Düzce'den sonra 82 Kıbrıs olmalıdır!

2025-10-21 11:34 - Siyaset

AKP'ye geçeceği iddia edilen Burcu Köksal'dan açıklama

2025-10-17 11:17 - Siyaset

Hayri Sucu CHP'den istifa ettiğini duyurdu!

2025-10-19 21:35 - Siyaset

CHP Gaziantep'te yeni İl Başkanı Vakkas Acar oldu!

2025-10-19 19:01 - Gündem

Rus basınından yeni iddia! Türk F-16'ları Putin'i koruyacak!

2025-10-19 14:36 - Dünya

Erbakan: Kılıçdaroğlu'nu getirelim kontrollü bir seçim yapalım derdindeler...

2025-10-22 13:33 - Siyaset

Bu nasıl ateşkes: İsrail Gazze'yi yeniden vurdu!

2025-10-18 15:21 - Dünya

KKTC'de AKP'nin de desteklediği Tatar'a büyük şok!

2025-10-19 20:45 - Dünya

İlgili Haberler

Büyükşehir'den çocuklara kar hediyesi

00:00 - Yerel

Büyükşehir'den kaldırım ve yaya yollarında çalışma

00:42 - Yerel

Şehitkamil'de yoğun kar mesaisi sürüyor

00:40 - Yerel

Şahinbey Belediyesi çiftlerin nikahlarını evde kıydı!

00:00 - Yerel

Türkiye’nin Suriye’ye ihracatı 2025 yılında 2,6 milyar dolara ulaştı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Muhitin Böcek, yeniden hastaneye kaldırıldı!

10:14 - Gündem

İnan Güney'den kızına mektup: Bu karanın da karası düzen adına senden özür dilerim!

10:12 - Gündem

Ahmet Özer'e 6 yıl 3 ay hapis cezası!

13:23 - Gündem

Gazeteci Furkan Karabay'a ev hapsi cezası verildi!

13:22 - Gündem

Ümit Özdağ: Sokaklarda çeteleri değil, devleti hakim kılmalıyız

12:54 - Gündem