?>

Hiç kimse kendini dev aynasında görmesin!

CHP'den Oğuzeli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ahmet Bozgeyik, çalışmalarını ve ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

Siyaset - 7 yıl önce

CHP'den Oğuzeli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ahmet Bozgeyik, çalışmalarını ve ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

Vatandaşların gerek ekonomik gelişmelerden gerekse siyasi gelişmelerden dolayı artık rahatsız olduğunu ve 2019 yerel seçimlerinde AKP'ye dur diyeceğini vurgulayan Bozgeyik, şöyle konuştu:

VATANDAŞ GEÇİM SIKINTISINDA

"Mart 2019 tarihindeki yerel seçimlerde seçmenimiz artık gerçekleri daha net görmektedir. Vatandaşımız gerek ekonomik gelişmelerdeki kendini ve cebini etkilediği ezikliği ve dayanılmaz geçim sıkıntısını gerekse memleketimizde ki güncel siyasi gelişmelerdeki çelişkileri artık çok açık görmektedir. ziyaretlerimizde vatandaşlarımız çok kararlı olarak yerel de ve genelde artık dur diyeceklerini ısrarla haykırıyorlar.

BELEDİYECİLİK SOSYAL DEMOKRATLARIN İŞİ

Oğuzeli ilçemizin Gaziantep merkeze  mesafesinin 18 km olmasına , Şahinbey veya Şehitkamil İlçesinin bir mahallesi kadar nüfusu olmasına rağmen merkezden gerekli hizmetin gelmediğini ve gelişmediği çok aşikar. Belediyecilik Vizyon işi, gelecekte  şehrin her yönden gelişmesini planlamak ve proğram yapabilmek  işi. Belediyecilik Sosyal demokratların işidir. Kendi öz imkanlarını ortaya koyarak Oğuzeli ilçemizi cazibe merkezi haline getirmek için proje hazırlıklarımız devam etmektedir. Köylerin merkezi Oğuzeli, Gaziantep'in cazibe merkezi YENİ OĞUZELİ olacaktır.

BELEDİYE AĞLAMA DUVARI DEĞİL

Partimiz görev verdiği Oğuzeli ilçemizi hak ettiği yere el ele vererek taşıyacağız. Biz göreve geldiğimizde projelerimizi ve belediyeyi birlikte yöneteceğiz. Belediye ağlama duvarı değil. İmkansız durumlarda dahi birbirimiz destek olarak çok güzel projeleri hayata geçireceğiz.

2019 BAHARI DÖNÜŞÜMÜN BAŞLANGICI OLACAK

2019 baharında YENİ OĞUZELİ'yi hep birlikte kurmak için adım atacağız. Yeniliğe, her yönü ile gelişmeye gençleri ile , köylüyü,esnafı ve sanayicisi ile Oğuzeli Yeni hali ile Gaziantep'in hem yeni yerleşim yeni hem de cazibe merkezi yapmak için çalışacağız. 2019 baharı dönüşümün başlangıcı olacaktır."

Haftanın Öne Çıkanları

Kalkan, Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi’ni sordu

2018-11-09 09:03 - Gündem

Gaziantep'te intihar eden liseli kızın organları bağışlandı

2018-11-10 16:56 - Asayiş

Gaziantep Adliyesi'nde veda yemeği

2018-11-06 16:01 - Yerel

Seydi Vakkas, ülkemizi temsil edecek

2018-11-07 17:52 - Spor

Seçkin Koleji Dr. Karaoğlan’ı ağırladı

2018-11-09 07:31 - Eğitim

Zihinsel engelli genç kız 4 gündür kayıp

2018-11-06 10:04 - Gündem

Akıncı'dan 10 Kasım mesajı

2018-11-10 10:52 - Gündem

Yusuf Taş'a 4'ü ağırlaştırılmış 9 müebbet

2018-11-05 14:08 - Asayiş

Üçoklar Mahallesi'ne güçlü aday

2018-11-07 15:35 - Siyaset

Gaziantep'te öldürülen Suriyeli kızın zanlıları yakalandı

2018-11-10 20:28 - Asayiş

İlgili Haberler

CHP’li Meriç’ten emniyet mensuplarının 60 yaşına kadar çalışabilmeleri için kanun teklifi

00:36 - Siyaset

Özgür Özel'den 'seçim' çağrısı: 55 vekilin istifasını getirmeyen namerttir!

15:45 - Siyaset

Bahçeli: Seçim siyasi cambazlıklarla, öne sürülecek bir oyuncak değildir!

11:22 - Siyaset

Özgür Özel: Geriye kim kalır, aklınızı başınıza toplayın!

21:39 - Siyaset

Erdoğan: Üzülerek ifade etmek isterim ki, faillerin ekmeğine adeta yağ sürmüşlerdir

20:52 - Siyaset

Günün Manşetleri

Eski Tunceli Valisi Sonel, polise ifade vermeyi reddetti!

10:59 - Asayiş

CHP'li Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan tutuklandı!

07:19 - Gündem

CHP’li Meriç’ten emniyet mensuplarının 60 yaşına kadar çalışabilmeleri için kanun teklifi

00:36 - Siyaset

Açlık grevine başlayan 110 madenci gözaltına alındı!

17:40 - Gündem

TMSF, el konulan TELE 1'i açık artırmayla satışa çıkardı!

17:32 - Gündem