?>

Hedef göstermişlerdi İrem Derici konseri iptal edildi!

Elazığ’da 30 Eylül-2 Ekim arasında gerçekleşecek olan Salçalı Köfte Festivali'nde sahne alacak şarkıcı İrem Derici’nin konserinin, bazı siyasi parti ve STK’ların hedef alan açıklamaları sonrasında iptal edileceği öğrenildi.

Gündem - 3 yıl önce

Elazığ’da 30 Eylül-2 Ekim arasında gerçekleşecek olan Salçalı Köfte Festivali'nde sahne alacak şarkıcı İrem Derici’nin konserinin, bazı siyasi parti ve STK’ların hedef alan açıklamaları sonrasında iptal edileceği öğrenildi.

Elazığ'da gelenekselleşen ve bu yıl dördüncüsü yapılacak olan Salçalı Köfte Festivali'nde sahne alacak olan şarkıcı İrem Derici, Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR), Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi ve Vefa Derneği isimli oluşum tarafından hedef alınmıştı.

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre, İrem Derici’nin konserinin iptal edilmesine yönelik baskılar sonrasında festivali organize eden Elazığ Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, festivalde İrem Derici konserinin iptal edileceğini açıkladı. Tarhan, yarın yapılacak basın açıklamasıyla kararın kamuoyuna duyurulacağını kaydetti.

İrem Derici'den zehir zemberek açıklama

Şarkıcı İrem Derici, Elazığ'da vereceğin konserin iptal edilmesine sert tepki gösterdi. Derici, ''Sevenlerimle arama giremezsiniz. En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim'' ifadelerini kullandı.

''SEVENLERİMLE ARAMA GİREMEZSİNİZ''

Konseri iptal edilen İrem Derici, sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı: 

"Tarih 30 Aralık 2021, Elazığ konserimiz. Görüyorsunuz izdihamı, sevgi selini! Elazığ halkı beni istememezlik yapmamıştır, buna eminim. Bizim her zaman özel bir bağımız oldu.   

Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben sanatçıyım! Şarkılarım milyonlara hitap eder. Sevenlerimle arama giremezsiniz. En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin!

Bende renk, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı olmaz! Ben sadece severim, hem de çok severim! 

Haftanın Öne Çıkanları

İran'da Hadis Najafi 6 kurşunla öldürüldü

2022-09-25 18:34 - Dünya

Sanatçı Ahmet Özhan, tarikat şeyhi oldu!

2022-09-25 16:31 - Gündem

Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur tutuklandı!

2022-09-21 18:37 - Gündem

İşte Emre Olur'un ifadesi...

2022-09-21 17:15 - Gündem

Atatürk'ün kurduğu fabrikalar Bakan Varank'ı rahatsız etti!

2022-09-23 21:42 - Siyaset

Bakü'ye atanan AKP'li bürokrattan skandal paylaşımlar!

2022-09-25 09:21 - Gündem

AKP'ye yakın Misvak'ın anketinden Kılıçdaroğlu çıktı!

2022-09-25 00:06 - Gündem

Yılmaz Özdil'den bomba yazı: Emre Olur, Zehra olmaz!

2022-09-22 10:50 - Gündem

Avrupa Konseyi: Osman Kavala derhal serbest bırakılsın!

2022-09-23 16:43 - Gündem

Şahan Gökbakar: Yine büyük oyunu bozduk çok şükür!

2022-09-22 19:40 - Magazin

İlgili Haberler

İmamoğlu'ndan mahkemede 'Akın Gürlek' göndermesi

13:48 - Gündem

İstanbul Boğazı'na yaklaşan Türk petrol gemisi vuruldu!

13:32 - Gündem

Irak'taki Türk askeri tahliye edildi!

13:23 - Gündem

Akın Gürlek'ten Özgür Özel'e hem suç duyurusu hem tazminat davası!

08:36 - Gündem

İBB ‘itirafçısı’ Murat Kapki’nin dilekçesi ortaya çıktı!

07:43 - Gündem

Günün Manşetleri

Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler hakkında karar verildi

17:00 - Asayiş

SPK suç duyurusunda bulundu: Eski AKP Milletvekili gözaltına alındı

07:55 - Asayiş

İran, ABD ve İsrail’e savaşın sonlandırılması için 5 şart öne sürdü

07:54 - Dünya

Ümit Özdağ: Terörsüz Türkiye diyenler Türk milletini bölüyor!

00:59 - Siyaset

Gaziantep’te AKP’nin iftarına katılmayan muhtarlara ‘size hizmet yok’ tehdidi

00:58 - Siyaset