Hazır E-ticaret Sitesi fiyatları hakkında bilmeniz gerekenler

İnternetten satış yapacak her marka bir e-ticaret sitesi kurarak hareket etmektedir.

Teknoloji - 2 yıl önce

İnternetten satış yapacak her marka bir e-ticaret sitesi kurarak hareket etmektedir. Her ne kadar pazaryeri platformları üzerinden satış yapılabiliyor olsa da işletmeler karlılıklarını artırmak ve e-ticarette marka bilinirliği yaratmak için e-ticaret sitesi kurmaya yönelmektedir.

E-ticaret sitesi kurarken markalar e-ticaret sitesi yazdırma, hazır e-ticaret sitesi ve açık kaynak kodlu yazılımlar gibi yöntemleri kullanarak sitelerini kurmaktadır. Bu noktada e-ticarette profesyonel bir şekilde hareket etmek isteyen markaların da daha çok hazır e-ticaret sitelerine yöneldiği bilinmektedir. Çünkü hazır e-ticaret sitelerinde bir e-ticaret firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak özellikler bulunmaktadır.

Hazır E-ticaret Sitesi Fiyatları Hakkında Bilmeniz Gerekenler adlı bu yazımızda e-ticaret sitesi fiyatlarını etkileyen belirli unsurlar hakkında sizlere bilgiler vereceğiz siz de yazımızı inceleyebilir ve hazır e-ticaret siteleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hazır E-ticaret Sitesi ( E-ticaret Paketi ) Nedir?

Hazır e-ticaret sitesi ya da bilinen bir diğer adı ile e-ticaret paketi, internetten satış yapmak isteyen markalar için özel olarak geliştirilen e-ticaret alt yapılarına verilen isimdir. Genellikle temel ve profesyonel özellikleri bakımından birbirine göre farklılık göstermektedir. Bu da e-ticaret sitesi fiyatlarını etkilemektedir.

Hazır E-ticaret Sitesi Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Hazır e-ticaret sitesi fiyatları belirlenirken belirli ölçütler göz önünde bulundurularak fiyatlandırmalar yapılır.

E-ticaret sitesinin temel özellikleri Alt yapı içerisinde yer alan temalar ve tasarım özellikleri Entegrasyon türleri Dijital pazarlama özellikleri Seo özellikleri

E-ticaret sitesi fiyatlarını etkileyen önemli unsurlardır. Gelin şimdi hep beraber bunlara detaylı bir şekilde göz atalım.

Temel Özellikler

Hazır e-ticaret sitesi fiyatlarını etkileyen önemli etkenler arasında sizlere temel özelliklere göre fiyatların değişiklik gösterebileceğini söylemiştik. Bir e-ticaret sitesinin temel özellikleri dendiğinde de akla ilk gelmesi gereken şeyler şunlardır.

Web alanı Trafik SSL Sertifikası E-posta hesabı sayısı E-ticaret türü ve yöntemi

Gibi değişkenler bir e-ticaret alt yapısının temel özellikleri arasında yer almaktadır. Örneğin bir e-ticaret site içerisinde yer alan web alanı, trafik ve e-posta sayısı gibi unsurların artış göstermesi temel olarak hazır e-ticaret sitesi fiyatlarının da artmasını sağlamaktadır. Bu noktada ek masrafların olmaması için işletmelerin ilk olarak ihtiyaçlarını belirlemesi ve ona göre bir seçim yapması gerekmektedir.

Tema ve Tasarım Özellikleri

E-ticaret sitesi fiyatlarını etkileyen bir diğer unsur da tema ve tasarım özellikleridir. Bazı e-ticaret alt yapıları içerisinde işletmelerin profesyonel e-ticaret sitesi tasarımı yapmasını sağlayan özellikler bulunurken bazı e-ticaret alt yapılarında da bu özellikler bulunmamaktadır.

Genellikle responsive tasarım ve tema özelliklerinin bulunmadığı hazır e-ticaret sitesi fiyatları düşükken bu özelliğin bulunduğu hazır e-ticaret sitesi fiyatları ortalama tutarlardır. Bu noktada mobil satışlarını artırmak isteyen her markanın tema ve tasarım özellikleri bakımından gelişmiş olan e-ticaret alt yapılarına yönelmesi gerekir.

Entegrasyon Özellikleri

E-ticaret sitesi kurarak internetten satış yapmak isteyen markalar e-ticarette daha hızlı yol almak ve e-ticaret süreçlerini yönetebilmek için modüllere ve entegrasyonlara ihtiyaç duymaktadır.

Kargo entegrasyonu Pazaryeri entegrasyonu Santral entegrasyonu Tedarikçi entegrasyonu Muhasebe entegrasyonu

Gibi entegrasyonlar markaların ihtiyaçlarına göre kullanabileceği e-ticaret entegrasyon modelleri arasında yer almaktadır. Bu noktada bazı entegrasyon modelleri e-ticaret paketleri içerisinde yer alırken bazıları ise almamaktadır. Ek entegrasyon satın almak isteyen markaların hazır e-ticaret sitesi fiyatlarına ek olarak ödeme yapması gerekmektedir.

Dijital Pazarlama Özellikleri

Hazır e-ticaret sitesi fiyatlarını etkileyen başka bir unsur da dijital pazarlama özellikleridir. Bazı e-ticaret siteleri dijital pazarlama özellikleri bakımından gelişmiş değildir ve bu siteler genellikle uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Bazı e-ticaret siteleri ise dijital pazarlama özellikleri bakımından gelişmiş olduğu için yüksek fiyatlar ile satılmaktadır.

Özellikle bu noktada hazır e-ticaret sitesi almak isteyen her markanın dijital pazarlama özellikleri göz önünde bulundurarak seçim yapması hedef kitlelerinde yer alan kişilere ulaşmalarını kolaylaştıracak ve satışlarının artmasını sağlayacaktır. Sizler de bunlara dikkat ederek e-ticaret sitenizi seçebilirsiniz.

Ticimax ile E-ticaret Sitenizi Kolayca Kurun

E-ticaret ile internetten satış yaparken uygun fiyatlar ile site kurmak ve e-ticaret çözümlerine ulaşmak istiyorsanız sizler de Ticimax’ı tercih edin. Ticimax sayesinde e-ticaret sitenizi hızlıca kurarak anında satışa başlamanın yanı sıra 7/24 müşteri desteği sayesinde kendinizi e-ticaret alanında geliştirin ve başarılı olmanın keyfini çıkarın.

Haftanın Öne Çıkanları

Metin Özkan: Para değil, puro aldım!

2022-04-14 11:36 - Gündem

Kokain yüklü tekneye el konuldu 4 Türk gözaltında!

2022-04-17 20:07 - Dünya

Erdoğan'ın "Ekonomist" kartviziti çıktı!

2022-04-16 11:18 - Gündem

Bakan Nebati, Uykusuz'un kapağında...

2022-04-17 22:22 - Gündem

Yargıtay üyesinden AKP yöneticisine ziyaret!

2022-04-12 18:34 - Gündem

Ergün Poyraz’a saldırı: Arabayla ezmeye çalıştılar!

2022-04-12 14:26 - Gündem

İhracatçılarda Celal Kadooğlu dönemi...

2022-04-13 18:44 - Yerel

Ekonomik kriz, Nebati'nin kardeşine yaradı!

2022-04-14 10:44 - Ekonomi

Özgür Özel'den Soylu'ya çok sert yanıt!

2022-04-13 19:47 - Siyaset

Gündem olan 'ekmek fişi' ile ilgili yeni karar!

2022-04-13 11:54 - Yerel

İlgili Haberler

Game Jam ve Web Hackathon HKÜ'de buluştu

18:49 - Teknoloji

RPG efsanesi Rakion yeniden Türkiye’de

12:35 - Teknoloji

Gates of Olympus online slot incelemesi

15:19 - Teknoloji

IT Destek Uzmanı Ne İş Yapar, Becerileri Nelerdir?

13:28 - Teknoloji

Müşteri Hizmetleri İş İlanlarına Başvuru Rehberi

13:05 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Ece Üner'den Taksim tepkisi: Şizofren oldum bu ülkede!

14:24 - Gündem

CHP'li Öztürkmen mülakat skandalını belgeledi!

13:17 - Gündem

CHP'li Meriç, mali müşavirlerin yoğun iş yükünü sordu

13:03 - Gündem

KYK yurdu yemeklerinden vida, kıl ve salyangoz çıktı!

10:40 - Gündem

Açlık sınırı, asgari ücreti geçti!

10:31 - Ekonomi