?>

Gaziatepli iş insanı ALTSO Başkanlığı'na aday...

Gaziantepli iş insanı Eray Erdem, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanlığı'na aday oldu.

Yerel - 4 yıl önce

Gaziantepli iş insanı Eray Erdem, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanlığı'na aday oldu.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanlığı görevini sürdüren Alanyalı işadamı Mehmet Şahin‘in “Bu son dönemim” demesinin ardından gözler, muhtemel ALTSO başkan adaylarına çevrildi. 

2022’nin Ekim-Kasım aylarında yapılması beklenen ALTSO seçimlerine kısa bir süre kalırken, başkan adayları da sahaya inerek çalışmalarına hız verdi.

Alanya Belediye Meclis Üyesi olarak siyaset yapan, 90’lı yıllardan beri restoran ve kuyumculuk sektörlerinde faaliyet gösteren, ticaretin çekirdeğinden gelen, sevilen turizmci Gaziantepli iş insanı, Alanya Gaziantepliler Derneği Başkanı Eray Erdem de adaylık çalışmalarını tam hız sürdürüyor. En iddialı aday olarak gösterilen Eray Erdem‘in tabandan önemli ölçüde destek aldığı ve seçimi kazanabileceği belirtiliyor.

Eray Erdem'in iftar davetine 3 bin 500 kişi katıldı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem’in daveti ile gerçekleşen iftar yemeği ilçedeki kamu kurum kuruluşları, siyasi partiler, STK temsilcileri ve iş dünyasını bir araya getirdi.

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’in ev sahipliğinde Olive Garden'da bu akşam gerçekleşen iftar programına yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı. Misafirlerini salon girişinde karşılayan Eray Erdem konukları ile tek tek ilgilendi. Ezanın okunmasıyla birlikte iftarını açan davetliler hep birlikte dua etti. 

Alanya’nın her kesiminden insanı buluşturan iftara Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamile Perçin Akgül, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erkan Demirci, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Muhasebeciler Odası Başkanı Kerim Gökçeoğlu, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, ALTİD Yönetimi, kamu kurum müdürleri, stk temsilcileri ve iş insanları katıldı. 

İftar programının amacına ilişkin bilgi veren ALTSO Başkan Adayı Erdem, ‘Pandemi nedeniyle iki yıldır gerçekleştirilemeyen iftar buluşmalarından bir tanesine vesile olmak istedik. Çıktığımız adaylık yolunda niyetimizi ortaya koymakla birlikte dostlarımızla buluşmak, hasret gidermek istedik. Davetimize katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.’ dedi.

İşte iftar programından kareler...

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan'ın "Ekonomist" kartviziti çıktı!

2022-04-16 11:18 - Gündem

Metin Özkan: Para değil, puro aldım!

2022-04-14 11:36 - Gündem

Yargıtay üyesinden AKP yöneticisine ziyaret!

2022-04-12 18:34 - Gündem

Ergün Poyraz’a saldırı: Arabayla ezmeye çalıştılar!

2022-04-12 14:26 - Gündem

Vali Gül'den Şireci'ye ziyaret...

2022-04-12 21:05 - Yerel

Ekonomik kriz, Nebati'nin kardeşine yaradı!

2022-04-14 10:44 - Ekonomi

Gaziatepli iş insanı ALTSO Başkanlığı'na aday...

2022-04-17 11:41 - Yerel

İhracatçılarda Celal Kadooğlu dönemi...

2022-04-13 18:44 - Yerel

Özgür Özel'den Soylu'ya 'tipitip' yanıtı...

2022-04-15 18:25 - Siyaset

Gündem olan 'ekmek fişi' ile ilgili yeni karar!

2022-04-13 11:54 - Yerel

İlgili Haberler

Gaziantep’te okul güvenliği için yeni adım

00:16 - Yerel

Naci Topçuoğlu mezarı başında dualarla anıldı

00:14 - Yerel

GTB üyelerinden Ankara, Polatlı ve Konya’da saha çalışması

00:00 - Yerel

Ünverdi'den Naci Topçuoğlu için anma mesajı

00:00 - Yerel

Şahinbey'den Anneler Günü'ne özel konser

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP, Burcu Köksal’ı kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti

15:29 - Siyaset

Muhittin Böcek için "etkin pişmanlık" iddiası

15:22 - Gündem

Akbelen direnişçisi Esra Işık'a tahliye kararı

14:32 - Gündem

CHP’li Melih Meriç: Küçük esnaf tasfiye ediliyor!

00:18 - Siyaset

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden 'soruşturma izni' açıklaması

19:51 - Gündem