?>

Hayran kaldılar

Şahinbey Belediyesi’nin restore ederek Gazianteplilerin hizmetine sunduğu Milli Mücadele Müzesi Türkiye’nin tanıdığı gazeteciler ve televizyoncular tarafından ziyaret edildi.

Yerel - 8 yıl önce

Şahinbey Belediyesi’nin restore ederek Gazianteplilerin hizmetine sunduğu Milli Mücadele Müzesi Türkiye’nin tanıdığı gazeteciler ve televizyoncular tarafından ziyaret edildi.

Gaziantep’in en önemli müzeleri arasında gösterilen Milli Mücadele Müzesi, Gaziantep’te buluşan yaygın basın mensuplarına tarihe yolculuk yaptırdı. Gaziantep savunmasında verilen mücadelenin görsel ve işitsel olarak zihinlere kazındığı Milli Mücadele Müzesini gezen basın mensupları Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun Gaziantep’e çok önemli bir hizmet kazandırdığını ifade ettiler.

GURUR DUYUYORUM

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diyerek sözlerine başlayan gazeteci yazar Yavuz Donat “Türkiye de borç batağında olan birçok belediye var. Ancak, Şahinbey Belediyesi’nin beş kuruş borcu olmadığı gibi kasasında da hizmet yapacak parası bulunuyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep ve ülkem adına gurur duyacağım eserlere imza atmış. Gaziantep’e her yıl birkaç defa geliyorum. Bu bölgeyi ve coğrafyayı çok iyi biliyorum. Her geldiğimde de Gaziantep’in ve Şahinbey’in kendini aşıp çağdaş bir şehir olduğuna şahit oluyorum. Şahinbey dünya da örnek gösterilecek bir ilçe haline gelmiş. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yaptığı işlerden gurur duyuyorum” dedi.

ZAMANA YOLCULUK YAPTIM

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Gaziantep mücadelesinin Milli Mücadele Müzesi’nde hayat bulduğuna dikkati çekerek “İlk defa burayı ziyaret ediyorum ve gerçekten de gurur verici bir çalışma. Burayı gezerken insan zamanda yolculuk yapmış gibi oluyor. Gaziantep’in kurtuluş savaşında ortaya koyduğu direnişi öğrenmek gerçekten de etkileyici. Burayı daha geniş bir zamanda gezmeyi isterdim” dedi.

GAZİANTEP MODERN BİR ŞEHİR

Türkiye’nin yakından tanıdığı ünlü haber spikeri Nazlı Çelik, Milli Mücadele Müzesi’ni çok beğendiğini belirterek “Gaziantep’e ikinci gelişim. Tarihi ve kültürüyle son derece modern herkesin hayatta bir kez de olsa gelmesi gereken bir şehir. Milli Mücadele Müzesi’ni gezdik. 6317 şehidin vermiş olduğu destansı mücadele çok güzel bir şekilde anlatılmış. Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu’nun günümüze kazandırdığı güzel ve nadide bir eser olmuş” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Kourtney’den çıplak misilleme

2018-01-13 15:02 - Magazin

Ak Parti Şahinbey'de görev dağılımı yapıldı

2018-01-13 08:53 - Siyaset

18 yaşındaki gencin katilleri tutuklandı

2018-01-10 21:50 - Asayiş

Gaziantep Basketbol’un yıldızları destek bekliyor

2018-01-10 10:05 - Spor

Kamil Ocak Stadyumu yerine konut yapılacak

2018-01-12 16:10 - Gündem

Hasan Doğan'a önemli görev

2018-01-13 13:14 - Siyaset

Erdoğan'a hediye edilen aslanlar Gaziantep'te

2018-01-13 14:27 - Yerel

TÜİK Gaziantep’e yeni müdür

2018-01-09 20:38 - Yerel

Gaziantep'te öğretmen halı sahada kalp krizi geçirdi

2018-01-12 11:22 - Asayiş

İvana Sert kutnu kumaşa hayran kaldı

2018-01-10 20:22 - Magazin

İlgili Haberler

Fatma Şahin, Oğuzeli'nde iftar programına katıldı

00:00 - Yerel

Gaziantep’e yeni “Sebze Hali” projesi

00:00 - Yerel

Yıldırım: Rakamlar ciddi bir uyarı veriyor!

18:13 - Yerel

Konukoğlu: Dijitalleşme ve verimlilik büyük önem taşımaktadır

18:09 - Yerel

Şahinbey zabıta ekiplerinin denetimleri sürüyor

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Selefi grubun yemini ortaokulda çocuklara okutuldu!

12:25 - Gündem

Balıkesir'de F-16 kaza kırıma uğradı: 1 pilot şehit oldu!

07:26 - Asayiş

Saray'ın danışmanından Özgür Özel'e: Eline diline hakim ol, sonra öcüler yer seni!

06:17 - Siyaset

ABD-İran görüşmeleri etkisiyle petrol fiyatları yükseldi

00:29 - Ekonomi

Trump'ın konuşmasının ardından dolar endeksi düştü

00:27 - Dünya