?>

Halı sektörü ihracatının 1 numarası

Erdemoğlu Holding bünyesinde bulunan Erdemoğlu Dış Ticaret AŞ Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen törende halı sektörü ihracatının 1 numarası olarak ödül aldı.

Ekonomi -

Erdemoğlu Holding bünyesinde bulunan Erdemoğlu Dış Ticaret AŞ Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen törende halı sektörü ihracatının 1 numarası olarak ödül aldı. Ödülü Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle’nin elinden aldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen Türkiye’nin ihracat şampiyonlarının ödüllendirildiği törende Erdemoğlu Dış Ticaret AŞ Halı sektöründe yaptığı ihracat dolayısıyla birinci olarak ödüllendirildi. Ödülünü Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle’nin elinden aldı. Yıllardan beri parça halı üretiminde liderliğini sürdüren Merinos Halıyı da bünyesinde bulunduran Erdemoğlu Holding, Erdemoğlu Dış Ticaret AŞ tarafından geçtiğimiz yıl 218 milyon 906 bin dolarlık ihracat gerçekleştirerek yine birinciliğini korudu. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, halı sektörünün yarı sıra farklı sektörlerde de yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini ifade ederek ülke ekonomisine, istihdamına katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. Erdemoğlu “ Halı sektöründeki dünya liderliğimiz yanında yaptığımız diğer yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz. İhracat olmazsa olmazımızdır. Öte yandan Holding bünyesinde bulunan SASA Polyester Akdeniz İhracatçı Birliklerinde en büyük ihracatçısı olmayı başarmıştır. Tüm şirketlerimizde kendi alanlarında ihracata önem vermekte ve ülkeye döviz girdisi sağlamak için canla başla çalışmaktadır. Özellikle SASA Polyester bünyesinde yaptığımız ve yapmaya devam ettiğimiz petrokimya yatırımlarıyla ülkemizin cari açığına büyük katkı sağlayacağız. SASA Polyesterin kullandığı hammaddeleri ülkemizde üretmek için yatırımlarımız aralıksız devam etmektedir. Yatırımlar tamamlandığında Türkiye’nin polyesterde yurt dışı bağımlılığını sonlandıracağız.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Özge Ulusoy konuştu...

- Gündem

Nagehan Alçı ile Soylu canlı yayında tartıştı

- Gündem

MMT Amerikan Hastanesi'nden açıklama

- Gündem

46 günde 37.5 ton 'Lop et' yemişler

- Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!..

- Asayiş

Uzm. Dr. Hakan Bozkurt NCR’de

- Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Ekmekyapar Sanko'da

- Sağlık

Vali Gül'den jandarmaya kutlama mesajı

- Yerel

Seçkin Koleji öğrencisi Türkiye birincisi

- Eğitim

Vali Gül’ün yıl sonu mesajı

- Yerel

İlgili Haberler

GAİB Koordinatör Başkanı Mete Akcan’dan OVP’ye destek

00:00 - Ekonomi

Güneydoğu ihracatçılarından OVP'ye tam destek

00:00 - Ekonomi

GTB Başkanı Akıncı'dan OVP değerlendirmesi

00:00 - Ekonomi

Adnan Ünverdi, Orta Vadeli Program’ı değerlendirdi

00:00 - Ekonomi

Altunkaya Group, FOODIST İstanbul Fuarı’nda

00:00 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Özgür Çelik, meclis üyelerine yapılan tehditleri tek tek sıraladı!

16:11 - Gündem

Dilek İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

14:54 - Gündem

Üsküdar Belediyesi AKP'ye geçti!

14:34 - Gündem

Kılıçdaroğlu: İmamoğlu siyasi tutuklu değil!

11:40 - Gündem

Gökay Çakır ve Başaran Aksu hakkında tahliye kararı

16:30 - Gündem