?>

Güler: Sadece bugünü değil, Şehitkamil’in yarınını inşa ediyoruz

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler’in öncülüğünde düzenlenen ve “Strateji ve Motivasyon” temasıyla gerçekleştirilen toplantı, ülke genelinde tanınan akademisyenleri, düşünce insanlarını ve medya temsilcilerini bir araya getirdi.

Siyaset - 3 ay önce

Türkiye siyasetinde dikkat çeken bir gelişme, bu kez başkentten değil; Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinden geldi. AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler’in öncülüğünde düzenlenen ve “Strateji ve Motivasyon” temasıyla gerçekleştirilen toplantı, ülke genelinde tanınan akademisyenleri, düşünce insanlarını ve medya temsilcilerini bir araya getirdi.

GENAR Başkanı, Akademisyenler ve Ulusal Yazarlar Aynı Masada

Toplantıya GENAR Başkanı Sn. İhsan Aktaş, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nden Prof. Dr. Kudret Bülbül ve Doç. Dr. Oğuzhan Bilgin ile Akşam Gazetesi yazarı Sn. Tacettin Kutay katıldı. Toplantı boyunca teşkilat içi motivasyonun yükseltilmesi, yeni nesil siyasal iletişim anlayışı, toplumsal dinamiklerin analizi ve yerel kalkınmaya dair stratejiler masaya yatırıldı.

Güler: “Sadece bugünü değil, Şehitkamil’in yarınını inşa ediyoruz”

İlçe Başkanı İsmail Güler, toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Bu buluşma bir araya gelmekten çok daha fazlasıydı. Şehitkamil’in gelecek vizyonunu belirlemek, yeni projelerimizin stratejik zeminini oluşturmak ve teşkilatımıza düşünsel derinlik kazandırmak adına çok kıymetli bir adım attık. Biz, siyaseti sadece sahada değil, masada da yürüten bir anlayışla yol alıyoruz.”

Fikri Derinlikten Projeye: Şehitkamil İçin Yeni Ufuklar

Katılımcıların analizleri yalnızca teorik çerçeveyle sınırlı kalmadı; Şehitkamil’in sosyal yapısına, gençlik potansiyeline, şehircilik dinamiklerine yönelik projelerin omurgası da bu toplantıda şekillenmeye başladı. Akademik bilgi, medya tecrübesi ve saha gerçekliği, Şehitkamil için yeni bir kalkınma vizyonunun ipuçlarını verdi.

AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı, İsmail Güler liderliğinde, klasik yerel siyaset anlayışının ötesine geçerek; fikir üreten, proje geliştiren ve yeni nesil teşkilat modeliyle dikkat çeken öncü bir yapı olma yolunda ilerliyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Berkay Gezgin'den Cem Küçük hakkında suç duyurusu

2025-04-17 18:30 - Gündem

Yozgatlı Ahmet Hakan’dan, Özgür Özel'e traktörlü tebrik

2025-04-20 13:00 - Gündem

Yandaşlar birbirine girdi! Ahmet Hakan'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki: "Korunaklı değilsin, şarlatansın!"

2025-04-17 10:16 - Gündem

Avukatı duyurdu: Lütfü Savaş, 21. Olağanüstü Kurultay için de iptal davası açacak!

2025-04-17 16:09 - Siyaset

Arınç'tan 'Can Atalay' çıkışı: Karar okunmuştur, iş bitmiştir!

2025-04-20 18:09 - Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı'nın ifadesi ortaya çıktı!

2025-04-18 10:09 - Gündem

Demir parmaklı oy pusulası sosyal medyada gündem oldu!

2025-04-19 13:06 - Gündem

Özgür Özel, barikatları yıkarak yürüme talimatı verdi!

2025-04-23 17:29 - Gündem

Son dakika: Rasim Ozan Kütahyalı serbest bırakıldı!

2025-04-17 20:39 - Gündem

Avukat Selçuk Kozağaçlı, 24 saat geçmeden yeniden cezaevinde!

2025-04-17 13:38 - Gündem

İlgili Haberler

Arınç'tan Gökçek'e: Onlar benim sakalımı kesti, ben onların kolunu kopardım

19:10 - Siyaset

Özgür Özel: Bizim çizgimiz Deniz Gezmiş çizgisidir

21:18 - Siyaset

Bozgeyik’ten “Terörsüz Türkiye” vurgusu: Tarihi bir adım

00:35 - Siyaset

Özgür Özel: Anayasa tartışması içinde yokuz

17:39 - Siyaset

AKP'nin "Katılım zorunludur” mesajına "sehven" özürü

13:39 - Siyaset

Günün Manşetleri

Arınç'tan Gökçek'e: Onlar benim sakalımı kesti, ben onların kolunu kopardım

19:10 - Siyaset

Mansur Yavaş, Aziz İhsan Aktaş’ın ticari sicilini çıkarttırdı

09:16 - Gündem

Diyanet'in cuma hutbesinde "giyinik çıplaklar" vurgusu

09:12 - Gündem

Sedat Peker, uzun süren sessizliğini bozdu

17:20 - Gündem

RTÜK'ten Tele 1'e 5 gün karartma cezası

14:30 - Gündem