?>

GTO Başkanlarından 10 Kasım mesajı: Ant içiyoruz!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Yerel - 12 ay önce

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Yayımladıkları mesajda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ilerlemenin Türk milleti olarak sorumluluklarının en net ifadesi olduğunu belirten GTO Başkanları, “ Gaziantep Ticaret Odası olarak, ekonomide, bilimde, sanatta ve hayatın her alanında Atatürk’ün ideallerini yaşatmaya ant içiyoruz.” dedi.

Aramızdan ayrılışının 86’ncı yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle andıklarını belirten GTO Başkanları, şöyle devam etti:

“Ulusumuzun büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk umutların tükendiği, çıkmaz ve karanlık bir yola girildiği anda Türk milletinin adeta küllerinden doğuşuna önderlik ederek bağımsızlık ateşini yakmıştır. Askeri dehası ve destansı zaferlerinin yanı sıra 1923’te kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ne çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirdiği inkılaplar, sosyal ve ekonomik reformlarla seviye atlatmış, parlak bir geleceği bizlere emanet etmiştir. Ata’mızın emanetini daha yükseklere çıkarmak, daha ileriye taşımak bizlerin en önemli sorumluluğu... Her bir Türk evladı bu bilinç ve anlayışla yaşamalı, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için aklıyla alın teriyle bu ülkeye hizmet etmeli. Yokluğun ve zorluğun ne anlama geldiğini çok iyi bilen tüm Gaziantepliler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu bilinçle hareket edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle GTO ailesi olarak aramızdan ayrılışının 86’ıncı yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz."

Haftanın Öne Çıkanları

Hakkari'de uyuşturucu operasyonu: 92 kilo metamfetamin yakalandı!

2024-11-07 08:38 - Asayiş

Beşiktaş'tan çok özel forma! Atatürk'ün anısını sınırlı sayıda üretildi...

2024-11-01 18:38 - Spor

Gaziantep’te silahlı kavga: 2 ölü 2 ağır yaralı!

2024-11-05 17:13 - Asayiş

Sofyan Amrabat: 'Attığım gol tesadüf değil'

2024-11-03 23:09 - Gündem

Mert Hakan Yandaş'tan Trabzonspor paylaşımı: 'Uy aha'

2024-11-04 00:09 - Spor

Tutku: Hz. İsa'nın Çilesi filminin konusu ne? Tutku: Hz. İsa'nın Çilesi filminin oyuncular

2024-11-07 00:38 - Kültür & Sanat

Beşiktaş'ta Ciro Immobile şoku! Maçı tamamlayamadı...

2024-11-02 20:39 - Spor

Sosyal medyaya not bırakan 20 yaşındaki genç intihar etti

2024-11-02 00:39 - Asayiş

Osman Kavala'dan 7. yıl açıklaması: Eşimle, annemle, sevdiklerimle birlikte yaşayamadım

2024-11-01 11:38 - Gündem

Galatasaray'da Ismail Jakobs, bireysel çalıştı!

2024-11-02 00:08 - Spor

İlgili Haberler

Kadooğlu: Suriye’nin yeniden imarında Türk firmalar etkin rol üstlenecek

00:00 - Yerel

Az Görme Rehabilitasyon Merkezi için imzalar atıldı

00:00 - Yerel

Akıncı: Bu karar son derece değerli bir adım!

00:00 - Yerel

Büyükşehir ile Gaziantep Üniversitesi arasında protokol

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den coşkulu Cumhuriyet Bayramı kutlaması

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Muhittin Böcek, etkin pişmanlık iddialarını yalanladı!

09:05 - Gündem

İmamoğlu'nun 29 Ekim mesajı yapay zeka ile seslendirildi

06:51 - Gündem

Sinan Oğan, 29 Ekim resepsiyonunda ortaya çıktı!

06:43 - Gündem

Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı: Yolumuzdan dönmeyeceğiz!

12:05 - Gündem

Anıtkabir'de yine 'Erdoğan' sloganı atıldı!

11:56 - Gündem