?>

GTB Başkanlarından 10 Kasım mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Yerel - 2 yıl önce

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sadece askeri bir deha değil, aynı zamanda yaptığı devrimlerle tarihe geçen unutulmaz bir devlet adamı olduğunu kaydeden GTB Başkanları, mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Tarih sayfalarından silinmek istenen necip bir milletin küllerinden yeniden doğarak, kurtuluş destanını tarihe altın harflerle yazdırmasına önderlik eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı, rahmet ve özlemle yad ediyoruz.

Övgüye değer birçok üstün meziyeti şahsında bulunduran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vatanı ve milleti uğruna verdiği destansı mücadeleyle sadece Türk Milletinin değil aynı zamanda tüm dünya halklarının da büyük sevgi ve saygısına mazhar olmuş büyük bir liderdir.

İleri görüşlülüğü, fikirleri ve üstün cesareti ile tarihin unutulmaz komutanları arasında yer alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünya barışına ve insanlık onuruna verdiği önemle de seçkin bir lider olduğunu ortaya koymuştur. Atatürk'ün "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" ilkesi barışa verdiği değerin bir ifadesidir. 

Bizlere düşen en büyük görev, hayatını vatanına ve milletine adayan, bu uğurda büyük bir azim ve kararlılıkla mücadeleler veren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği, Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmaktır. 

Cumhuriyetimizin 100. yılını geride bıraktığımız ve ikinci yüzyılına adım attığımız bu zaman diliminde iş dünyası olarak Ulu Önder’in ‘Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir' sözlerinden hareketle onun ilke ve inkılapları doğrultusunda daha güçlü bir Türkiye ülküsüyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 

Tüm bu duygu ve düşüncelerle 100. yılını kutlamaktan büyük gurur ve onur duyduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu, istiklal mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ifadesi ortaya çıktı

2023-11-06 10:06 - Gündem

Dilan Polat ve Engin Polat için tutuklama talebi!

2023-11-04 16:50 - Gündem

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Şulemsi'nin lüks yaşamı...

2023-11-08 09:27 - Magazin

Dilan Polat'ın çalışanına verdiği talimat ortaya çıktı!

2023-11-07 11:01 - Gündem

İşte, Dilan Polat’ın cezaevindeki ilk isteği...

2023-11-06 14:14 - Gündem

Sıla Doğu'nun telefonunda sahte fatura yazışmaları çıktı!

2023-11-09 09:30 - Gündem

Bir sigara grubuna daha zam geldi!

2023-11-09 11:04 - Ekonomi

Adalet Bakanı, Tolga Şardan'ın tutuklanmasını savundu!

2023-11-03 13:35 - Gündem

Fenerbahçe'den muhteşem Atatürk koreografisi

2023-11-04 18:35 - Spor

Dilan Polat'ın kara kutusu itiraf etti...

2023-11-07 19:57 - Gündem

İlgili Haberler

Güneydoğu'dan ilk çeyrekte 68 milyon 929 bin dolarlık kuru meyve ihraç edildi

00:00 - Yerel

Topçuoğlu, Kilis’te üniversitelilerle buluştu: Asla vazgeçmeyin

00:00 - Yerel

Şahin, veli bilgilendirme toplantısına katıldı

00:00 - Yerel

Şahinbey Belediyesi 5 milyon fide dağıtımına başladı

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den üniversite adaylarına destek

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Madenciler direne direne kazandı!

19:35 - Gündem

Eski AKP'li belediye başkanı Şeref Albayrak ve 29 kişi tutuklandı!

11:38 - Asayiş

'Kabe'de Hacılar' ile ünlenen Celal Karatüre'ye polis koruması

00:50 - Gündem

Gaziantep’te sele kapılan vatandaşın cesedi bulundu!

00:48 - Asayiş

Gökay Çakır ve Başaran Aksu serbest bırakıldı...

15:01 - Gündem