?>

GTB Başkanları Çanakkale Deniz Zaferi'ni kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladılar.

Gündem - 7 yıl önce

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladılar.

GTB Başkanları yayımladıkları mesajda, Çanakkale zaferinin, tarih sayfasından silinmek istenen kahraman ecdadımızın, yedi düvele karşı verdiği şanlı mücadelenin destanı olduğunu belirttiler.

Çanakkale’de kazanılan kutlu zaferin hem milli tarihimizi hem de dünya tarihini yeniden şekillendirdiğini belirten GTB Başkanları, mesajda şu ifadelere yer verdiler:

“Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin tüm imkansızlıklara rağmen yüksek irade ve sarsılmaz bir inançla tarihin altın sayfalarına yazdırdığı bir destandır. Cumhuriyetimizin temellerinin atılmasına giden yolda önemli bir adım olan bu destan aynı zamanda bağımsızlık mücadelesi veren tüm mazlum milletler içinde kurtuluş reçetesi ve ilham kaynağı olmuştur. Çanakkale’de tarihin akışını değiştiren, bir devri kapatıp yeni bir devrin başlamasına vesile olan kahraman ecdadımız, yüreği vatan aşkıyla yanan bir ulusu  hiçbir gücün mağlup edemeyeceğini  yedi düvele ispatlamıştır. Çanakkale’de ecdadımızı düşmana karşı muzaffer kılan bu güçlü azim ve inanç, günümüz Türkiye’sinin kapılarını da bizlere sonuna kadar aralamıştır. Vatan ve millet sevgisiyle en çetin şartlarda dahi ‘Çanakkale Geçilmez' diyen vatansever bir ruhun emanetçileriyiz. Bu nedenle millet olarak bizlere düşen en büyük görev ve sorumluluk  yiğit atalarımızın bizlere bıraktığı bu emanete sımsıkı sarılmak, tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi milli birlik ve beraberlik içerisinde millet olma şuurumuzu hiçbir zaman kaybetmeden geleceğe onurla taşımaktır. Tüm bu duygu ve düşüncelerle her taşının altında bir yiğitlik destanının yattığı Çanakkale Zaferinin 104'üncü yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz."

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Suriyeli kadınlar ikinci eş oldu…

2019-03-16 10:17 - Gündem

Gaziantep'te Uzman Çavuş intihar etti!

2019-03-11 22:46 - Asayiş

Simya Koleji öğrencileri, SANKO'da

2019-03-15 18:04 - Sağlık

SANKO Spor Kulübü dört altın madalya ile döndü

2019-03-13 16:38 - Spor

Gaziantep –Kilis Tabip Odası’ndan Anka’ya ziyaret

2019-03-13 15:28 - Sağlık

Gaziantep'te kameraya yakalanan hırsızlar ne yaptı?

2019-03-15 09:50 - Asayiş

Mansur Yavaş’a 3 yıl hapis talebi

2019-03-11 09:28 - Siyaset

Suriye'de patlama: 1 askerimiz şehit

2019-03-15 18:39 - Asayiş

Gaziantep'te eski vali yardımcısına tahliye

2019-03-13 19:52 - Asayiş

İki camiye silahlı saldırı: 40 ölü, 48 yaralı

2019-03-15 10:41 - Dünya

İlgili Haberler

AKP'li Şamil Tayyar: Mutlak butlan kararı yazıldı, açıklanmıyor!

08:36 - Gündem

Erdoğan açıkladı: Kurban Bayramı tatili 9 güne uzatıldı!

21:38 - Gündem

İBB davasında mahkeme başkanı salonu terk etti, 31. celse görülemedi!

13:52 - Gündem

Gaziantep'te "süper hücre" fırtınası... Okullar tatil edildi!

23:19 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Günün Manşetleri

AKP'li Şamil Tayyar: Mutlak butlan kararı yazıldı, açıklanmıyor!

08:36 - Gündem

Hüseyin Baş: Türkiye’deki enflasyon, uzun yıllardır sürdürülen sistematik bir fakirleştirme politikasının sonucudur

21:29 - Siyaset

Azmi Karamahmutoğlu: Türk halkı AKP hükümetinin üzerini kireçle örtecek!

21:24 - Siyaset

CHP Gaziantep’te 4 ekiple sahaya indi

21:00 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten Gaziantep’in afet bölgesi ilan edilmesi için kanun teklifi

18:52 - Siyaset