?>

GSO Başkanı Ünverdi, 23 Nisan'ı kutladı

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yerel - 3 yıl önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "Kurtuluş mücadelemizin karargahı olan TBMM’nin açılışı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, kutlama mesajında şunları kaydetti: “Milli mücadelemizin zorlu koşullarında açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Kurtuluş Savaşımızın ana karargahı olmuş, aziz milletimizin inancı, gücü ve direncini artmış, büyük zaferle birlikte Cumhuriyete giden yolu açmıştır.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek, TBMM’nin açıldığı bu özel günü çocuklara armağan etmiştir.

Bu bayram, Atamızın çocuklara olan sevgisinin, verdiği önemin ve değerin bir tezahürüdür.

Bu doğrultuda, şanlı ecdadımızın verdiği büyük mücadeleyi çocuklarımıza en güzel şekilde anlatmalı; vatan, bayrak ve bağımsızlık bilincini nesilden nesile aktarmalıyız.

Milli ve manevi değerlerine bağlı, sorumluluklarının farkında olan, bilim, teknoloji, ekonomi, siyaset, kültür, sanat, spor gibi her alanda donanımlı gençler yetiştirmeli, çocuklarımızı daha o yaşlardayken doğru yönlendirmeliyiz.           

Maalesef bugün dünyanın belli bölgelerinde savaşlar ve imkansızlar sebebiyle gülüp oynaması gereken çocuklar hayatını kaybediyor.

Savaşların son bulması için büyük bir mücadele veren, her daim zorda kalanın yanında olan ülkemiz, Atamızın işaret ettiği, ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” anlayışıyla barışın hakim olduğu bir dünya için büyük bir çaba gösteriyor. Bu doğrultuda farklı ülkelerden çocukların ülkemizde buluşacağı bu güzel bayramda verilecek birlik ve kardeşlik mesajının karşılık bulmasını ve dünya barışına katkıda bulunmasını temenni ediyorum. Savaşların son bulduğu, tüm çocukların neşeyle gülüp oynadığı bir dünya diliyorum.

Pandemi nedeniyle iki yıldır bayramlarda bir araya gelememiştik, bu sene düzenlenecek törenler ve programlar kapsamında bir arada olmanın mutluluk ve sevinciyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çok daha büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, milli iradenin sembolü olan TBMM’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, TBMM’nin 102. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan'ın "Ekonomist" kartviziti çıktı!

2022-04-16 11:18 - Gündem

Kokain yüklü tekneye el konuldu 4 Türk gözaltında!

2022-04-17 20:07 - Dünya

Bakan Nebati, Uykusuz'un kapağında...

2022-04-17 22:22 - Gündem

Korkut Küçükcan için "adelet" istediler...

2022-04-19 22:08 - Yerel

Gaziatepli iş insanı ALTSO Başkanlığı'na aday...

2022-04-17 11:41 - Yerel

Bir zamanlar kendi kendimize yetiyorduk!

2022-04-21 17:32 - Tarım

5. Zırhlı Tugay Arazisi için ortak çağrı...

2022-04-15 16:51 - Yerel

Hayırsever Altunkaya ailesinden bir okul daha

2022-04-22 16:11 - Yerel

Özgür Özel'den Soylu'ya 'tipitip' yanıtı...

2022-04-15 18:25 - Siyaset

Sera Kadıgil'den Erdoğan'a sert tepki...

2022-04-19 20:17 - Siyaset

İlgili Haberler

Buğday Tanesi Protez Ortez Merkezi umut oldu

00:00 - Yerel

MHP Şahinbey’den anlamlı 15 Temmuz etkinliği

00:00 - Yerel

Yılmaz, 15 Temmuz programına katıldı

00:00 - Yerel

GİBTÜ’de 15 Temmuz fotoğraf sergisi

00:00 - Yerel

Gaziantep'te 15 Temmuz anma programı

07:54 - Yerel

Günün Manşetleri

'Geri zekalıya anlatır gibi anlatıyoruz' diyen Bakan Tekin, Bilgi İşlem Müdürünü görevden aldı!

17:35 - Eğitim

Hilal Kaplan, TRT’den 1 milyon TL’ye yakın huzur hakkı almış.

17:27 - Gündem

Cübbeli, Egemen Bağış'ı yerin dibine soktu

10:52 - Gündem

Bankalar artık emekli maaşına bloke koyabilecek!

08:35 - Ekonomi

"Yeliz" bu kez de İlber Ortaylı'yı hedef aldı!

07:48 - Gündem