?>

GSO Başkanı Adnan Ünverdi'den 10 Kasım mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Yaşamı ve mücadelesiyle dünyaya örnek olan önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 84’üncü yılında minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Yerel - 3 yıl önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Yaşamı ve mücadelesiyle dünyaya örnek olan önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 84’üncü yılında minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Başkomutan Atatürk’ün, vatan sevgisi ve milletine olan inancıyla cepheden cepheye koşarak aziz milletimizin yeniden ayağa kalkmasına liderlik ettiğini belirten Adnan Ünverdi, mesajında şunları kaydetti:

“Büyük bir komutan ve devlet adamı olarak Atatürk, milletinden aldığı güçle cephede kazanılan zaferin ardından bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük hedefi, ay yıldızlı bayrağımız altında milli birlik içerisinde, her anlamda kakınmış ve muasır medeniyetler seviyesine yükselmiş bir Türkiye’yi inşa etmekti.

Bu uğurda siyasi, sosyal, kültürel, hukuksal ve ekonomik anlamda devrim niteliğinde adımlar atmış, ilke ve inkılapları ile en büyük eserim dediği Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılacak temel ilkeleri bizlere miras bırakmıştır.

Bize düşen de yol göstericimiz olan bu ilkeler doğrultusunda, Atamızın emanetine sahip çıkmak, daha gelişmiş ve çağdaş bir Türkiye için bayrağı nesilden nesile yukarı taşımaktır.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir" diyen Atatürk’ün fikirleri ve idealleri her daim yol göstericimiz olmaya devam edecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, 84 yıl önce ebediyete uğurladığımız Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz vatanımız için mücadele etmiş tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Ruhları şad olsun."

Haftanın Öne Çıkanları

Yeni Akit bunu da yaptı!

2022-11-05 22:10 - Gündem

Kolivar, "Cumhurbaşkanına hakaret"ten tutuklandı!

2022-11-09 18:21 - Gündem

Şehit ateşi Gaziantep'e düştü!

2022-11-06 20:58 - Gündem

Emniyet'in basın müdürü, A Haber muhabiri çıktı!

2022-11-07 22:37 - Gündem

Tolga Ağar'dan, Sedat Peker'e 'Yeldana' davası!

2022-11-07 15:44 - Gündem

AKP, HDP ile masaya oturdu, destek istedi, tepki yağdı!

2022-11-03 12:02 - Siyaset

Hülya Avşar'dan Nükhet Duru'ye tayt yanıtı...

2022-11-06 09:52 - Magazin

Soylu, kırmızı dosyayla Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı!

2022-11-03 15:36 - Siyaset

Bülent Ecevit'i vefatının 16. yılında saygıyla anıyoruz...

2022-11-05 11:30 - Gündem

Nebati: Hiç kimse ‘Beni enflasyonun altında ezdirdiler’ diyemez!

2022-11-05 11:59 - Ekonomi

İlgili Haberler

Gaziantep'te 'Koku Çalıştayı' başladı

00:00 - Yerel

Sanko Holding'in TEKNOFEST’e desteği devam ediyor

00:00 - Yerel

TEKNOFEST 2025’e Gaziantep damgası

00:00 - Yerel

Güçyetmez uyardı: Kriz gün geçtikçe derinleşiyor

00:00 - Yerel

Avrupalılar Gaziantep’e akın edecek...

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

AKP'de iki günde 7 il başkanı istifa etti!

10:50 - Siyaset

AKP'li belediye başkanı evinden gözaltına alındı!

10:38 - Asayiş

AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım istifa etti!

10:00 - Gündem

AKP'li Çerçioğlu’ndan CHP'li Ömer Günel’e tehdit iddiası

08:35 - Gündem

AKP'de istifa depremi! İki günde 4 istifa birden geldi!

08:09 - Siyaset