?>

Gazişehir’in Kaplan’ı var: 55-64

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde Gazişehir Gaziantep BŞB. Deplasmanda oynadığı Bağcılar Belediyesi maçını 64 – 55 kazanarak galibiyetle döndü.

Spor - 7 yıl önce

 

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde Gazişehir Gaziantep BŞB. Deplasmanda oynadığı Bağcılar Belediyesi maçını 64 – 55 kazanarak galibiyetle döndü. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Basketbol Şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Fahrettin Kaplan, maç sonrası genel menajer Ramazan Taşkın’ı arayarak tüm oyuncuları tebrik ettiğini söyledi.

Gazişehir Gaziantep BŞB. Parkedeki başarısını sürdürüyor. Deplasmanda Bağcılar Belediyesi karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak 64-55 galip gelen kırmızı-siyahlı takım, bu galibiyetle play off iddiasını devam ettirdi.

Deplasmanda alınan galibiyetin önemli olduğunu belirten Gazişehir Gaziantep Basketbol Şube Sorumlusu Fahrettin Kaplan, maç sonrası takımı tebrik etti.

Tekerlekli Sandalye Basketbol takımın sahada gösterdiği mücadele ile gurur duyduklarını belirten Kaplan, “Geçen hafta İzmir karşısında bir sayı ile kaybedilen maç bir şanssızlıktı. Ama sahada müthiş mücadele vardı. Bu mücadeleden dolayı tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Bu hafta deplasmanda oynadıkları Bağcılar Belediyesi maçı oldukça zor bir karşılaşmaydı. Bağcılar takımı alt sıralardan kurtulmak için mücadele ederken, bizim takım ise play off şansını devamn ettirmek için sahaya çıktı. Deplasmanda oynamalarına rağmen maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyarak, karşılaşmayı 9 sayı farklı 55-64 gibi net bir skorla kazandılar. Aynı başarıyı bu hafta oynanacak Antalya maçında da göstereceklerine inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bilek Güreşinde sol kolda Türkiye üçüncü olan Gazişehir’in sporcusu Ramazan Taşkın’ı da ayrıca tebrik ettiğini belirten Fahrettin Kaplan, “Gecen hafta Kocaeli nde yapılan Türkiye Bilek Güreşi şampiyonasına katılan Ramazan Taşkın, hem Gaziantep’i hem de kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmiştir. Sol kolda Türkiye 3.’sü, sağ kolda Türkiye 4.’sü olmak kolay değil. Kendisini de ayrıca tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

As Başkan Öztürk'ten Derelioğlu'na sert cevap

2018-03-15 21:29 - Spor

CHP'li Kalkan'dan, Fatma Şahin'e 'Atatürk' tepkisi

2018-03-16 17:35 - Gündem

Gaziantepli eski Bakan hayatını kaybetti

2018-03-19 08:36 - Gündem

Ali Tabur Hizmet-İş Sendikası’na adaylığını açıkladı

2018-03-14 09:57 - Yerel

Milyon doları veren FETÖ’cü serbest bırakılıyor!

2018-03-19 07:50 - Siyaset

Özel kuvvetler Afrin’de!

2018-03-18 08:41 - Gündem

Şehitkamil'de Okullar Arası Futbol Turnuvası

2018-03-17 09:30 - Spor

Seçkin Kolejinde 14 Mart Pi Günü kutlandı

2018-03-15 08:01 - Eğitim

Gaziantep'te madde bağımlısı genç 'Altın vuruş' yaptı

2018-03-16 19:19 - Asayiş

GAÜN göz doktoru Dünya birincisi oldu

2018-03-13 17:42 - Sağlık

İlgili Haberler

GBB sporcularından Fatma Şahin’e ziyaret

00:00 - Spor

Şahinbey'in sporcusu Milli Takım’a davet edildi

00:00 - Spor

Galatasaray, Victor Osimhen ile 3 yıllığına anlaştı

19:46 - Spor

Büyükşehir sporcularından büyük başarı

00:00 - Spor

Uluslararası Tenis 14 Yaş Avrupa Yaz Kupası Elemeleri tamamlandı

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

CHP’li Başarır’dan flaş ‘LGS’ iddiası

22:43 - Gündem

AKP'li Fatih Belediye Başkanı'nın sözleri gündem oldu

22:27 - Gündem

İmamoğlu’nun avukatı hakkında tutukluluğa devam kararı

22:24 - Gündem

'Faladdin'in internet sitesi ve sosyal medya hesaplarına erişim engeli

22:21 - Gündem

Memurlara yarı zamanlı çalışma geliyor!

21:38 - Gündem