?>

Gaziantepli muhtarlar Sermet Atay ile bir araya geldi

Gaziantep’te Şehitkamil ve Şahinbey ilçesinden 100’den fazla muhtar, bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.

Yerel - 5 ay önce

Gaziantep’te Şehitkamil ve Şahinbey ilçesinden 100’den fazla muhtar, bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi. Toplantıya katılan MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, muhtarların aktardığı her meselenin takipçisi olacaklarını vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığında gerçekleşen Buluşmaya; TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Arif Seçkin, GBB Koordinatörü Dr. Ekrem Aslan, Kamu-sen Gaziantep İl Temsilcisi Mehmet Akmaz, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı Savcı, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Fevzi Değirmenci, MHP Oğuzeli İlçe Başkanı Yusuf Taşdemir, MHP Yavuzeli İlçe Başkanı Ali Osman Bağcı,İl ve ilçe yöneticileri ile Gaziantep’in şehitkamil ve Şahinbey İlçesi Muhtarları katıldı.

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, konuşmasında 27 Eylül’de yapılacak “Terörsüz Türkiye İçin “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik buluşmalarına tüm muhtarları davet ederek şu ifadeleri kullandı:

“Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Onların dile getirdiği her talep, partimizin ve teşkilatımızın önceliğidir. 27 Eylül’de yapılacak büyük buluşmaya tüm muhtarlarımızı davet ediyoruz.” dedi.

Sermet Atay: Muhtarlarımızın öncelikleri bizim önceliklerimizdir.

TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ise, muhtarların dile getirdiği sorunların takipçisi olacaklarını belirterek, özellikle “Terörsüz Türkiye” vurgusuyla şu açıklamaları yaptı: Türkiye 50 yıldır terörle mücadele ediyor. Bu mesele yalnızca güvenlik boyutuyla değil; toplumsal, ekonomik ve manevi yönleriyle de ele alınmalıdır. Şehitlerimizin acısı unutulamaz, unutturulamaz. Pazarlık yoktur, arka kapı yoktur, paket yoktur, imtiyaz yoktur; olmayacaktır.”

Ayrıca Atay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek, muhtarları 27 Eylül’de Gaziantep’te gerçekleştirilecek “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik” programına davet etti.

Muhtarların, mahallelerde vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade eden TBMM İdari Amiri, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, şunları kaydetti:

Muhtarlarımızın dile getirdiği her sorun, bizim için öncelikli gündemdir. Onların sesi, doğrudan halkımızın sesidir. Biz de bu sesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımayı asli görevimiz biliyoruz. Gaziantep’in her mahallesine eşit hizmet ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz.”

Buluşmada muhtarlar; altyapı, imar, güvenlik, ulaşım ve yerel hizmetlere dair karşılaştıkları sorunları detaylı biçimde aktarırken, çözüm yolları konusunda da görüşlerini paylaştılar.

Toplantı, “Muhtarların çözümü Atay’da” anlayışıyla samimi bir istişare ortamında tamamlandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Manifest'in Küçükçiftlik Park'taki konserine 'teşhircilik' soruşturması!

2025-09-07 00:15 - Magazin

Tuğba Özay'dan, Mehmet Şimşek'e: Her şeyden vergi alıyorsunuz!

2025-09-12 08:30 - Magazin

Gündemi sarsacak iddia: Kılıçdaroğlu mutlak butlan için masaya oturdu!

2025-09-12 11:00 - Siyaset

İmamoğlu: 12 metrekarede öyle özgürüm ki, o sarayında çatlasın!

2025-09-12 11:48 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin mahkemeye başvurdu!

2025-09-08 13:15 - Siyaset

Kara kartal, 3 puana yeni transferleriyle uçtu!

2025-09-14 00:00 - Spor

Özgür Özel 'bomba' ses kaydını açıkladı!

2025-09-13 16:12 - Gündem

Filenin Sultanları dünya ikincisi oldu...

2025-09-07 00:37 - Spor

CHP İstanbul İl Başkanlığı binasında bulunan siyah tişörtlüler kim?

2025-09-09 15:48 - Gündem

CHP'nin ikinci Özlem'i de AKP'ye geçiyor!

2025-09-12 11:22 - Siyaset

İlgili Haberler

İslahiye Ovası suya kavuşacak...

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu, YKS’de başarılı öğrencilerle bir araya geldi

00:00 - Yerel

Şehitkamil sporcuları Halter Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü

00:00 - Yerel

GTO'da yılın ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

00:00 - Yerel

Şehitkamil'in Kadınlar Matinesi ilgi gördü

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Hasan Can Kaya ve Reynmen gözaltına alındı!

08:15 - Asayiş

Son Dakika: Fatih Ürek hayatını kaybetti...

21:28 - Gündem

Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunda Mika Raun gözaltına alındı

21:26 - Asayiş

Aziz İhsan Aktaş davasında dördüncü gün sona erdi!

11:11 - Gündem

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 11 yaralı var!

11:02 - Asayiş