?>

Gaziantepli berber İhsan Kurt’tan Dünya Şampiyonluk hikayesi

Gaziantep’in başarılı berberi İhsan Kurt, 9-13 Ekim 2025 tarihleri arasında İngiltere’nin Londra kentinde düzenlenen CMC (Coiffeur Mondial Confederation Bay ve Bayan Kuaförlük Yarışması’nda gösterdiği üstün performansla Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı.

Gündem - 2 ay önce

Dünyanın en prestijli kuaförlük federasyonlarından biri olan CMC (Coiffeur Mondial Confederation) tarafından organize edilen bu büyük yarışmada, İhsan Kurt özgün tasarımı, teknik hakimiyeti ve sanatsal bakış açısıyla jüri üyelerinden tam not aldı.

Kariyerinde daha önce 2022 Dünya Birinciliği ve 2019 Crystal Angel Yarışması En İyi Tasarım Ödülü gibi önemli başarılara imza atan Kurt, bu yıl da azmi ve yeteneğiyle Türkiye berberlik camiasını bir kez daha gururlandırdı.

Yarışma sonrasında açıklamalarda bulunan İhsan Kurt, “Bu başarı sadece bana değil, ülkemizde gece gündüz çalışan tüm meslektaşlarıma aittir. Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmek benim için büyük bir onur. Özellikle bu süreçte yanımızda olan EuroCup Turkiye Başkanı Sayın: Gökhan Hamarat’a ve her zaman desteklerini hissettiren Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Federasyonu Başkanı Sayın: Bayram Karataş’a ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onların vizyonu ve desteği olmadan bu başarı mümkün olmazdı.”ifadelerini kullandı.

Gaziantep’ten çıkarak dünya sahnesine uzanan bu başarı hikayesi, sadece bireysel bir gurur değil, Türk berberlik ve kuaförlük sektörünün ulaştığı yüksek seviyenin de en güçlü göstergelerinden biri olarak değerlendiriliyor.

Haftanın Öne Çıkanları

AKP'ye geçeceği iddia edilen Burcu Köksal'dan açıklama

2025-10-17 11:17 - Siyaset

Kaçan Ünsal Ban için AKP'den ilk yorum: Bağımsız yargıdan kimse kaçamaz

2025-10-15 16:07 - Gündem

Öcalan'dan 'umut hakkı' açıklaması

2025-10-17 13:12 - Gündem

AKP'li Çerçioğlu, İmamoğlu'nun projesini kendi işi gibi anlattı!

2025-10-16 10:35 - Gündem

Abdullah Kiğılı: Bizi büyük bir felaket bekliyor!

2025-10-15 08:25 - Ekonomi

CHP’den istifa eden meclis üyesi, ödülünü koltukla aldı!

2025-10-17 08:33 - Gündem

Erdoğan'ın uçağı Netanyahu'nun geleceğini öğrenince pisti pas geçti!

2025-10-13 17:24 - Dünya

Arınç: Gerekirse İmralı'ya ben giderim!

2025-10-13 11:26 - Siyaset

Son ankette Mansur Yavaş, Erdoğan'a fark attı!

2025-10-12 12:38 - Siyaset

Sigaraya 5 lira zam! En ucuz sigara 95 TL oldu!

2025-10-16 09:07 - Ekonomi

İlgili Haberler

Lisede skandal görüntüler: Öğrenciler öğretmenine zorbalık yaptı!

08:00 - Gündem

Barzani'nin silahlı korumalarıyla ilgili soruşturma başlatıldı

08:22 - Gündem

İmamoğlu'ndan TRT tepkisi: Sizde o cesaret ne gezer!

21:57 - Gündem

CHP’nin ‘Duruşmalar TRT’de yayınlansın’ teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!

20:13 - Gündem

Erdoğan: Yargı mensuplarının sükûneti, zafiyet olarak algılanmamalı

17:35 - Gündem

Günün Manşetleri

5 aylık enflasyon farkı kesinleşti, emekli zammında sona gelindi!

10:33 - Ekonomi

TÜİK'e göre enflasyon Kasım'da yüzde 0,87, yıllık yüzde 31,07 oldu!

10:22 - Ekonomi

Barzani'nin silahlı korumalarıyla ilgili soruşturma başlatıldı

08:22 - Gündem

Lisede skandal görüntüler: Öğrenciler öğretmenine zorbalık yaptı!

08:00 - Gündem

CHP'li Meriç, esnafın SGK primlerinin yeniden yapılandırılmasını TBMM’ye taşıdı

00:38 - Siyaset