?>

Gaziantep Kolej Vakfı’nda mezuniyet balosu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu’ndan 2022-2023 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler için düzenlenen muhteşem baloda duygusal anlar yaşandı.

Eğitim - 3 yıl önce

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu’ndan 2022-2023 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler için düzenlenen muhteşem baloda duygusal anlar yaşandı. Mezuniyet balosuna katılan GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki mezun olan öğrencileri kutlayarak başarılar diledi. Öğrencilerin lise yaşamlarını GKV Özel Liselerinde devam ettireceği de açıklandı. 

2022-2023 eğitim öğretim yılının son bulmasıyla birlikte Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren ve bu yıl bulundukları eğitim kurumundan mezun olarak bir üst kuruma geçen öğrenciler için düzenlenen mezuniyet balosunun sonuncusu da GKV Özel Ortaokulu öğrencileri için Tuğcan Otel’de düzenlendi. Geceye GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, okul müdür ve idarecilerinin yanı sıra öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Sunumunu öğrencilerin yaptığı gecede GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki ve okul idarecileriyle rehber öğretmenlerine günün anısına birer teşekkür çiçeği takdim eden öğrenciler daha sonra mezuniyet pastalarını keserek konuklarına ikram ettiler. Öğrencilerin sahnelediği çeşitli dans gösterileri büyük ilgi görürken mezuniyet coşkusunu yaşayan öğrenciler kadar anne ve babaları da çocuklarının heyecanına ortak oldu. Bu yıl GKV Özel Ortaokulu’ndan mezun olan öğrencilerin 2023-2024 eğitim öğretim yılında GKV Özel Liselerine devam edeceği açıklanırken gecenin geç saatlerine kadar süren balonun sonunda öğrenci velileri okul idarecilerine teşekkür ederek çocuklarının nitelikli bir eğitim almasında GKV ailesinin büyük katkısı olduğunu ifade ettiler. 

Haftanın Öne Çıkanları

Fatih Altaylı'dan İsmail Saymaz'a tepki

2023-06-15 13:53 - Gündem

Gaziantep’te 22 yaşındaki gencin arazide cesedi bulundu!

2023-06-18 09:50 - Asayiş

Şahinbey, spor ayakkabısı geleneğini sürdürüyor

2023-06-18 22:41 - Yerel

Emre Ulaş'tan düşenin dostu olmaz karikatürü

2023-06-13 11:56 - Gündem

Melek Mosso konseri görevden aldırdı!

2023-06-15 22:56 - Gündem

İki tur arasında sandıklarda ‘izahı olmayan’ değişim!

2023-06-17 12:16 - Siyaset

Suriyeli bir şahıs Türkleri böyle tehdit etti!

2023-06-17 12:55 - Gündem

Tanju Özcan tekrar CHP'de...

2023-06-13 12:54 - Siyaset

Atatürk günümüzde yaşasaydı nasıl görünürdü?

2023-06-16 14:55 - Gündem

Gazianteplilerin hafta sonu adresi Dülük oldu

2023-06-12 14:43 - Yerel

İlgili Haberler

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile okul güvenliği genelgesi

13:06 - Eğitim

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden çocuklara .ayram hediyesi

00:00 - Eğitim

GİBTÜ ile Milli Eğitim arasında eğitimde iş birliği protokolü

00:00 - Eğitim

GİBTÜ’de “Türkiye’nin 21. Yüzyıl Hedefleri ve Ortadoğu’da Barış” konuşuldu

00:00 - Eğitim

HKÜ’de “Yara ve Yanık Tedavisinde Güncel Gelişmeler” sempozyumu

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

Gaziantep’te sele kapılan vatandaşın cesedi bulundu!

12:48 - Asayiş

Eski AKP'li belediye başkanı Şeref Albayrak ve 29 kişi tutuklandı!

11:38 - Asayiş

Gökay Çakır ve Başaran Aksu serbest bırakıldı...

15:01 - Gündem

Yalova Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ifadeye çağrıldı

10:17 - Asayiş

CHP’li Meriç, Nurdağı’ndaki meteoroloji istasyonu eksikliğini Meclis gündemine taşıdı

00:59 - Siyaset