?>

Fedaioğlu: Cumhurbaşkanımız, Gazze’deki masumların sesi olmuştur

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazze’de sağlanan ateşkese ilişkin açıklamalarını değerlendirdi.

Yerel - 8 ay önce

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazze’de sağlanan ateşkese ilişkin açıklamalarını değerlendirerek, Türkiye’nin hem diplomatik hem de insani anlamda tarihi bir sorumluluğu yerine getirdiğini belirtti.

Fedaioğlu, Gazze’de iki yılı aşkın süredir yaşanan insanlık dramına karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ortaya koyduğu kararlı duruşun, tüm dünyada vicdanların sesi olduğunu ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Filistin halkının onurlu direnişinin yanında durmuş, mazlumların hakkını dünya diplomasi sahnesinde cesaretle savunmuştur. Türkiye, bu süreçte yalnızca bir devlet değil; insanlığın vicdanı, adaletin sesi olmuştur” dedi.

“ÖZGÜR FİLİSTİN’İN MÜJDECİSİ OLSUN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Filistin devleti kurulana dek mücadelemizi sürdüreceğiz” sözlerini hatırlatan Fedaioğlu, bu iradenin Türkiye’nin mazlum coğrafyalara karşı tarihî misyonunun bir yansıması olduğunu vurgulayarak, “Gazze’deki ateşkes, bir son değil; adaletin yeniden filizleneceği bir başlangıçtır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye, bu sürecin yakın takipçisi olmaya ve barışın kalıcı hale gelmesi için her türlü diplomatik çabayı sürdürmeye kararlıdır. Türkiye, hiçbir menfaat hesabı gütmeden sadece insanlığın onuru için mücadele etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu dirayetli duruş, Gazze’deki masumların umudunu yeniden yeşertmiştir. Bu süreç, adaletin galip geleceği yeni bir dönemin kapısını aralayacaktır. Rabbim, bu ateşkesi kalıcı barışın ve özgür Filistin’in müjdecisi kılsın” açıklamalarında bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Sadettin Saran'ın Nafia Tanrıverdi ile samimi pozu gündem oldu

2025-10-04 00:52 - Magazin

Hikmet Çetin hastaneye kaldırıldı!

2025-10-08 17:15 - Gündem

Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi MHP'li Avukat Serdar Öktem silahlı saldırıda hayatını kaybetti!

2025-10-06 17:14 - Asayiş

Victoria Secret'in ilk Türk meleği Özgü Kaya olacak...

2025-10-04 00:00 - Magazin

Ünlülere uyuşturucu operasyonu!

2025-10-08 10:54 - Asayiş

Erdoğan, Donald Trump'la 'Gazze'yi görüştü

2025-10-03 19:46 - Dünya

Kredi kartında 90 gün kuralına aman dikkat!

2025-10-05 10:49 - Ekonomi

Robbie Williams'ın İstanbul konseri iptal edildi!

2025-10-04 00:46 - Magazin

Bakan Yusuf Tekin: Zorunlu eğitim sistemi değişiyor

2025-10-05 16:39 - Eğitim

Gürsel Tekin'in kayyumluğu devam edecek!

2025-10-03 11:33 - Gündem

İlgili Haberler

Akıncı: Anızı yakmak, toprağın geleceğini yakmaktır

00:00 - Yerel

GASMEK binası yapımı için protokol imzalandı

00:00 - Yerel

Yılmaz, yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi

00:00 - Yerel

Gaziantep’te Yeşil Okullar Projesi'nde büyük başarı

00:00 - Yerel

AK Parti Gaziantep, Turdu bebek için seferber oldu!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Bakan Çiftçi: Tüm sokak köpekleri barınaklara alınacak

17:03 - Gündem

Özşen Madencilik’ işçilerinin ve ailelerinin üzerine ateş açıldı!

20:00 - Gündem

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Muharrem İnce'den çağrı: Genel Başkanı üyeler seçsin

08:33 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, üç büyükşehir il başkanını görevden alacak!

08:22 - Siyaset