?>

Faruk Koca'nın mahkeme ifadesi pes dedirtti!

Ankaragücü-Rizespor maçından sonra sahaya dalarak hakeme yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakeme tükürmek amacıyla sahaya girdiğini söyledi.

Gündem - 1 yıl önce

Ankaragücü-Rizespor maçından sonra sahaya dalarak hakeme yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakeme tükürmek amacıyla sahaya girdiğini söyledi. Gözaltında verdiği ifadede Meler'e tokat attığını söyleyen Koca, "Tokat kırığa sebebiyet vermez" dedi.

Hakem Halil Umut Meler'e yumrukla saldıran ve hakkında tutuklama kararı alınan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, gözaltında verdiği ifade ortaya çıktı.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, dün akşam Süper Lig'de oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrasında hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırısı sebebiyle gözaltına alındı.

Elmacık kemiği kırılan Halil Umut Meler'e tokat attığını iddia eden Koca, ifadesinde "Hakemin verdiği yanlış kararlar ve tahrik edici davranışlarından dolayı bu olay gelişmiştir. Amacım hakeme sözlü tepki gösterip yüzüne tükürmekti, bu esnada hakemin yüzüne bir tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez." dedi.

Sorgulamanın ardından Faruk Koca ve diğer iki şüpheli, "6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun" ve "kamu görevlisine görevi başında yaralama" suçlarından tutuklandı.

"KENDİSİNİ YERE ATTI"

Mahkemede, suçlamaları reddeden Koca, savunmasını şu şekilde sürdürdü: "Hakemin verdiği yanlış kararlar ve tahrik edici davranışlarından dolayı bu olay gelişmiştir. Benim amacım hakeme sözlü tepki gösterip, yüzüne tükürmekti, bu esnada hakemin yüzüne bir tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez. Benim atmış olduğum tokattan sonra hakem yaklaşık 5-10 saniye ayakta durdu. Daha sonra kendisini yere attı. Kalp rahatsızlığım bulunması sebebiyle de beni olay yerinden hemen uzaklaştırdılar. Ben bunun dışında gerçekleşen hiçbir olaydan haberdar değilim."

Haftanın Öne Çıkanları

Cem Gürdeniz'den Murat Bardakçı'ya yanıt

2023-12-10 21:40 - Gündem

Üniversitede para karşılığı kayıt skandalı! 

2023-12-07 10:48 - Gündem

Ender Saraç'la ilgili bomba iddialar...

2023-12-09 11:26 - Gündem

Emre Kongar'dan Fatih Portakal'a sert tepki!

2023-12-05 21:32 - Gündem

Faruk Koca, AKP'den ihraç istemiyle disipline sevk edildi!

2023-12-11 23:57 - Gündem

Gaziantep'te yağış hayatı felç etti, araçlar mahsur kaldı!

2023-12-08 23:21 - Yerel

Ümit Dikbayır: Beni değil adaleti ihraç ettiler!

2023-12-07 16:11 - Siyaset

CFE Halı Fuarı'nda Angel ve Stefany Halı ilgi gördü

2023-12-08 08:47 - Yerel

Bu kez de 'Ponzi Mine' vurgunu! Listede kimler yok ki...

2023-12-07 08:36 - Magazin

Fatih Altaylı: Asıl korkak Meral Akşener’in ta kendisi

2023-12-07 16:00 - Gündem

İlgili Haberler

AKP'li eski meclis üyesi okulu bastı: 14 yaşındaki çocuğu darbetti!

19:09 - Gündem

1 Mayıs'ta Taksim'e yine yasak! Polis müdahalesi, gözaltılar ve avukatlara darp iddiası...

18:39 - Gündem

Hayvanat bahçesi gibi ev: Evinden çıkanlar hayrete düşürdü

00:00 - Gündem

İstanbul Valiliği 1 Mayıs eylemlerinde gözaltı sayısını açıkladı

18:08 - Gündem

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen ev hapsi nedeniyle 1 Mayıs'a katılamadı: Annesi alana çıkarak konuştu

17:39 - Gündem

Günün Manşetleri

AKP'li eski meclis üyesi okulu bastı: 14 yaşındaki çocuğu darbetti!

19:09 - Gündem

1 Mayıs'ta Taksim'e yine yasak! Polis müdahalesi, gözaltılar ve avukatlara darp iddiası...

18:39 - Gündem

İstanbul Valiliği 1 Mayıs eylemlerinde gözaltı sayısını açıkladı

18:08 - Gündem

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen ev hapsi nedeniyle 1 Mayıs'a katılamadı: Annesi alana çıkarak konuştu

17:39 - Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Ekrem Bey seçimi yüzde 70’le alır

12:38 - Siyaset