?>

Fadıloğlu, söz verdiği 2 yetim öğrenciyi okula bıraktı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha önce evlerinde ziyaret ettiği ve okulun ilk gününde okula birlikte gitme sözü verdiği 2 yetim öğrenciyi, anneleriyle birlikte okula bıraktı.

Yerel - 4 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha önce evlerinde ziyaret ettiği ve okulun ilk gününde okula birlikte gitme sözü verdiği 2 yetim öğrenciyi, anneleriyle birlikte okula bıraktı. Başkan Fadıloğlu, “Biz çok büyük bir aileyiz. 900 bine yakın nüfusumuzun her bir ferdinin meselesi, bizim meselemizdir” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki milyonlarca öğrenci ve öğretmen için yaz tatili sonrası 2022-2023 eğitim öğretim yılı başladı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kıbrıs İlköğretim Okulunda eğitim gören 8 yaşındaki Hamit Ege Altıparmak ile 7 yaşındaki Leyla Nur Altıparmak’ı anneleri Nigar Altıparmak ile birlikte okula bıraktı. Altıparmak ailesinin okuldaki ilk gün heyecanına ortak olan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara başarılar diledi.

Okul saatinden önce Altıparmak ailesini ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çocukların okula hazırlanmasına yardımcı oldu. Makam arabasıyla çocukları evden alan Başkan Fadıloğlu, Leyla Nur Altıparmak’ı okulda eğitim göreceği sınıf öğretmenine teslim etti. Ardından Hamit Ege Altıparmak’ı, sınıf öğretmenine teslim eden Başkan Fadıloğlu, daha sonra çocukların durumunu görüşmek için okul müdürü ile bir araya geldi.

BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Yetim çocukların eğitimiyle birebir ilgilendiklerini vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Geçtiğimiz aylarda Nigar Hanım’ın evini ziyaret ettiğimizde, özellikle çocuklarımızla konuşurken, okul muhabbeti geçmişti. Ben de o zaman çocuklarımıza okulun açıldığı ilk gün beraber gideceğiz, diye söz vermiştim. Bugün kızımız Leyla’nın okuldaki ilk günü. Ege’nin de ikinci yılının ilk günü. Birisi birinci sınıf, biri ikinci sınıfa gidiyor. Onları okuluna getirdik ve öğretmenlerine teslim ettik. Tabii Şehitkamil Belediyesi olarak her zaman söylediğimiz gibi biz çok büyük bir aileyiz. 900 bine yakın nüfusumuzun her bir ferdinin meselesi, bizim meselemizdir. Hanım kardeşimizin, 2 pırlanta gibi evladı var. Onların eğitimi noktasında da bizim Yetim Koordinasyon Merkezindeki kardeşlerimiz birebir ilgileniyorlar. Hem annelerimiz sosyal, kültürel, sanatsal etkinliklerinde hem de yavrularımızın daha iyi şartlarda yetişmesi adına destek veriyorlar. Bugün biz de yavrularımızın veliliğini üzerimize aldık ve onlarla bugün okulun ilk günü heyecanını paylaştık. Başarıları daim olsun. Allah, vatana ve millete hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Pırıl pırıl yavrularımız, gözlerindeki o ışıltıyı görünce de bizler de ziyadesiyle mutlu oluyoruz. Kendilerine başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. Bu vesileyle de okul müdürümüze, yöneticilerimize ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SEVİNCİMİZE ORTAK OLDUĞU İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Anne Nigar Altıparmak ise yaptığı açıklamada şu sözleri kaydetti:

“Sağ olsun Başkanımız sık sık evimizi ziyaret ediyordu, hal ve hatırımızı soruyordu. Yaz döneminde evimizi ziyaret ettiğinde çocuklarıma, okulun ilk günü yanında olacağına dair söz vermişti.  Bugün de okulun ilk günü olması nedeniyle sağ olsun Başkanımız çocuklarımın okulun ilk günü heyecanını birlikte paylaştı. Çocuklarımı kendisi okula getirdi. Çocuklarım da bugün okulun ilk günü olması nedeniyle mutlu ve sevinçliler. Başkanımıza bu sevincimize ortak olduğu için çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun Başkanımız her zaman yanımızda, her türlü sıkıntımızı gidermek için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin.”

Haftanın Öne Çıkanları

25 yaşında canına kıyan gencin son mesajı gündem oldu!

2022-09-10 23:54 - Asayiş

Cem Yılmaz'dan Tarkan paylaşımı: Çok yaşa Tarkan...

2022-09-10 18:55 - Magazin

Bu vaaz gündem oldu: 'Zengine köpeklik eden yellehçiler'

2022-09-05 17:03 - Gündem

Yobaz hocadan Atatürk'e küstah 'Irkçı' suçlaması!

2022-09-09 16:03 - Gündem

Dr. Oya Önal Defa Life Hospital’de

2022-09-06 11:29 - Sağlık

Gaziantep Kolej Vakfı’ndan 59. yıla merhaba...

2022-09-11 08:05 - Eğitim

Ak trol Abdurrahman Uzun: Kurtuluş uyduruyorlar!

2022-09-10 20:27 - Gündem

Bir acı haber daha: Şehit sayımız 4'e çıktı!

2022-09-11 23:36 - Gündem

Peker'in gündeme getirdiği Cihan Ekşioğlu'na suikast girişimi!

2022-09-06 08:24 - Gündem

Kraliçe 2. Elizabeth hayatını kaybetti...

2022-09-08 21:18 - Dünya

İlgili Haberler

Bulut: Savaşsız bir dünya özlemi ile Ramazan bayramını kutluyoruz

00:00 - Yerel

GTB Başkanları Ramazan Bayramı'nı kutladı

00:00 - Yerel

Gaziantep'te Nevruz Anma Günü programı düzenlenecek

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan şehitlik ziyareti

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan yeni proje: “Bucslava”

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP Sözcüsü Emre'den Bakan Gürlek'e yanıt

13:39 - Siyaset

CHP'li Günaydın: Dedikodu yapmaktan vazgeç Adalet Bakanı...

13:13 - Siyaset

CHP'den Akın Gürlek hakkında suç duyurusu

12:58 - Gündem

Özgür Özel'den, Akın Gürlek hakkında suç duyurusu

07:04 - Gündem

Akın Gürlek'ten Özgür Özel'in malvarlığı iddialarına yanıt

16:17 - Gündem