?>

Fadıloğlu, büyüklerinden hayır duası aldı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri kapsamında Zeytinli ve Özgürlük Mahallesi’nde iki ayrı aileye misafir oldu. Ailelerin sorunlarına ortak olan Başkan Fadıloğlu, büyüklerinden hayır duası aldı.

Yerel - 8 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri kapsamında Zeytinli ve Özgürlük Mahallesi’nde iki ayrı aileye misafir oldu. Ailelerin sorunlarına ortak olan Başkan Fadıloğlu, büyüklerinden hayır duası aldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özgürlük Mahallesi’nde ikamet eden ve 8 yıl önce kaybettiği oğlunun iki yetim çocuğuna ve hasta eşine bakan Zöhre Korkmaz’ı evinde ziyaret etti. Öncelikle hasta olan Zöhre Korkmaz’ın eşi Mustafa Korkmaz’a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Fadıloğlu, daha sonra babalarını 8 yıl önce kaybeden ve dede ile nineleriyle birlikte yaşayan 15 yaşındaki Sait Can ve kız kardeşi 12 yaşındaki Türkan Can ile yakından ilgilendi. Çocukların eğitim durumu hakkında da bilgi alan Başkan Fadıloğlu, karşılıklı sohbet etme imkanı buldu. Başkan Fadıloğlu’nu evinde ağırlayan Zöhre Korkmaz, Şehitkamil Belediyesi’nin yapmış olduğu Vefa Hizmetinden ve Merhamet Eli projesinden daima hizmet aldıkları için Başkan Fadıloğlu’na hayır duasında bulundu.

HER ZAMAN BÜYÜKLERİMİZİN HAYIR DUASINA İHTİYACIMIZ VAR

Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Fadıloğlu,  “Bugün Zöhre teyzemizi ve Mustafa amcamızı ziyarete geldik. Allah, hiçbir zaman büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Zöhre teyzemiz sadece yatalak olan eşine bakmanın yanı sıra iki tane de yetim olan torununa bakıyor. Onun için ben kendisini yürekten kutluyorum. Bu çocuklarımızın hayata tutunmaları için onlara kol kanat geriyor. Diğer taraftan da eşinin sağlığıyla ilgileniyor. Allah, devletimize zeval vermesin, devletimizin vermiş olduğu imkanlarla hem eşine hem de torunlarına bakmaya çalışıyor. Bizlerde hem bir ziyaret edelim dedik nem de hayır duasını alalım dedik. Bu memleket payidar olduğu müddetçe de inşallah vatandaşına daima bakacaktır. Hepimizin derdi de zaten milletimizin hayat standardını yükseltmektir. Ailemiz ile hem vefa hizmetimiz hem de merhamet eli projemiz ile irtibat halindeyiz. İki nokta da ailemize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Her zaman büyüklerimizin hayır duasına ihtiyacımız var. Büyüklerimizin varlığı bizim için en büyük nimettir. Rabbim hiçbir zaman büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin diyorum, bugün bizleri evinde ağırladığı için de kendisine yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BİZ BAŞKANIMIZDAN RAZIYIZ, ALLAH DA KENDİSİNDEN RAZI OLSUN

Başkan Fadıloğlu’nun evini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Zöhre Korkmaz ise, “Allah, Başkanımızdan razı olsun, Allah hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Bugün evimi ziyaret ederek, hem hasta eşimle hem de torunlarımla yakından ilgilendi. Başkanımızın bizler için yapmış olduğu vefa hizmetiyle her ay iki üç defa kızlarımız evime gelerek, temizlik yapıyor. Hasta olan eşimin tıraşı 15 günde bir gelip yapılıyor. Bu zamana kadar hiçbir şekilde böylesine güzel bir hizmeti görmedik. Başkanımız sayesinde her türlü hizmeti alıyoruz. Biz her zaman Başkanımızdan razıyız, Allah da kendisinden razı olsun” şeklinde konuştu.

Editör: Turgut bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Seyyid Yusuf Nurani Bozgeyikli törenle anıldı

2018-04-15 14:19 - Yerel

Gaziantep'te korkunç cinayet! 35 yerinden bıçaklandı

2018-04-17 21:11 - Asayiş

Suriye'ye yeni saldırı iddiası

2018-04-17 06:30 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreteri ile görüştü

2018-04-16 20:32 - Dünya

ABD’li rahip için karar verildi

2018-04-16 22:37 - Gündem

İsmail Değirmenci'nin son anları kamerada

2018-04-16 07:48 - Asayiş

Merveşehir'e Nikah Salonu

2018-04-17 07:06 - Yerel

Nakıboğlu'nun yeğeni Eda Akınal'a hapis şoku!

2018-04-12 17:00 - Asayiş

MHP’li Yalçın'ndan Gaziantepli çiftçiler için soru önergesi

2018-04-12 21:37 - Siyaset

Şahinbey'de sürpriz konuk

2018-04-12 23:22 - Yerel

İlgili Haberler

Nermin Seçkin'e anlamlı ödül...

00:00 - Yerel

Kadooğlu Yağ Foodıst İstanbul 2026’da göz doldurdu

00:20 - Yerel

Şehitkamil'de Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de Eylül ayı meclis toplantısı

00:00 - Yerel

Gazi Open Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nın açılış töreni yapıldı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Melih Gökçek ifadeye çağrıldı

14:49 - Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Melih Gökçek hakkında suç duyurusu

10:14 - Gündem

Bolu Belediyesi'ne yeni operasyon: Tanju Özcan dahil 7 ilde 23 kişiye gözaltı kararı

10:10 - Asayiş

Gazeteci Murat Ağırel Melih Gökçek soruşturmasında ifade verdi

17:18 - Gündem

Gazeteci Kemal Öztürk için gözaltı kararı

17:00 - Asayiş