?>

Eskişehirspor taraftarından müthiş destek: Amatörde rekor seyirci!

Eskişehirspor'un Akşehirspor'u konuk ettiği mücadelede 33 bin 247 biletli taraftar stadyumda yerini aldı.

Spor - 2 ay önce

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta oynanan Eskişehirspor-Akşehirspor maçını 33 bin 247 biletli futbolsever izledi.

Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanan 25. hafta karşılaşmasına, kırmızı-siyahlı ev sahibi kulübün taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Genç, yaşlı, çocuk ve her kesimden taraftarın Eskişehirspor'a destek vermek üzere stada akın etti.

Maçtan saatler önce stat çevresinde Eskişehirspor'a destek vermek üzere toplanan 30 bini aşkın taraftar, yoğun güvenlik önlemleri altında stada giriş yaptı.

AMATÖRDE 33 BİN 247 BİLETLİ TARAFTAR

Kulüp yetkililerinden edinilen bilgiye göre, 33 bin 247 biletli taraftarın takıma destek verdiği öğrenildi.

Taraftarlar maç boyunca "Bando Es-Es" eşliğinde tezahüratla takımlarını destekledi.

Büyük çekişmenin yaşandığı ilk yarıyı Eskişehirspor, Necati Önal'ın 29. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamlandı. Eskişehirspor'da ikinci yarının 65. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Necati Önal, kendisinin ve takımının 2'nci golünü atarak skoru 2-0'a getirdi.

Konuk takımın tek golü 74. dakikada Gökhan Demir'den geldi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Eskişehirspor, üç puan alarak grupta 64 puanla liderliğini sürdürdü.

Maçın ardından Eskişehirsporlu taraftarlar ve futbolcular galibiyeti birlikte kutladı.

Kırmızı siyahlılar gelecek hafta ligin son maçında karşılaşacağı Mezitli 33 Spor'u yenmesi halinde grubunu şampiyon tamamlayacak.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok, gazetecilere yaptığı açıklamada, son iki haftada iki galibiyet parolasıyla çıktıkları yolu yarıladıklarını söyledi.

Grupta kalan son maçlarını da kazanarak sene başından beri büyük taraftarlarıyla birlikte hak ettikleri şampiyonluğu gelecek hafta alacaklarını kaydeden Entok, "Taraftar için söylenecek o kadar çok şey var ama bugün söz onlardaydı. Zaten bütün Türkiye de izledi. Bunu geçen 30 bin kişilik seyirci rekorumuzda da söyledim. Eskişehirspor taraftarının ligi olmaz. Eğer bir ligi olsaydı da o ligin en başında yine Eskişehirspor taraftarı olurdu. Taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Yozgatlı Ahmet Hakan’dan, Özgür Özel'e traktörlü tebrik

2025-04-20 13:00 - Gündem

Arınç'tan 'Can Atalay' çıkışı: Karar okunmuştur, iş bitmiştir!

2025-04-20 18:09 - Gündem

İmamoğlu suç duyurusunda bulundu: Yeter artık!

2025-04-24 13:51 - Siyaset

Bakan Güler'in 'Şehit' açıklamasına tepki yağdı!

2025-04-24 13:01 - Gündem

Doğu Perinçek: Öcalan Önder’e 'ABD-İsrail sizi öldürür' demiş!

2025-04-25 11:45 - Siyaset

Özgür Özel, barikatları yıkarak yürüme talimatı verdi!

2025-04-23 17:29 - Gündem

Son Dakika... Öcalan İmralı'da gazetecilerle görüşmek istemiş!

2025-04-24 10:38 - Gündem

'Turpunan' sözü gündem olan çiftçi gençlere seslendi!

2025-04-20 18:47 - Gündem

Erdoğan konuşurken pankart açan tekstil işçisi tutuklandı!

2025-04-21 22:26 - Gündem

Son Dakika... Murat Ongun'un 2 avukatı serbest bırakıldı

2025-04-24 20:39 - Gündem

İlgili Haberler

Fatih Keleş’ten 'etkin pişmanlık' açıklaması

00:00 - Spor

Rus oligark Abramoviç, futboldan çekildi: Bu hayatta kulüp sahipliğim bitti

00:00 - Spor

TYSD’den anlamlı proje

00:00 - Spor

Betül Çoban voleybol turnuvasında şampiyon Merinos oldu

00:00 - Spor

Galatasaraylı taraftarlardan koreografi şov

21:34 - Spor

Günün Manşetleri

Türkiye’nin hava savunma gereksinimleri ve AKP dönemi gerçeği: Boşa geçen çeyrek yüzyıl

05:09 - Siyaset

Pedal çevirmek için 40 gün namaz kılacaklar!

04:39 - Gündem

İlk üç ayda hayatdışında yüzde 10.1 artış, hayatta yüzde 16.1 düşüş oldu: Poliçede trafik canlılığı

04:08 - Ekonomi

Metin Cihan'ın yeni X hesabı da erişime engellendi

02:09 - Gündem

LGS'de skandal! Yanlış kitapçık dağıttılar, sınav ortasında topladılar

01:39 - Gündem