?>

Eski eşi açıklamıştı... Keita Balde'den Wanda Nara itirafı: 'Hayatımın en büyük hatasını yaptım

Mauro Icardi'nin boşanma aşamasındaki eşi Wanda Nara ile ilişki yaşadığını kabul eden Keita Balde, Hayatımın en büyük hatasını yaptım dedi. İddialara göre, Icardi ihanetin kanıtı olan video ve fotoğrafları mahkemeye sundu.

Magazin - 1 yıl önce

Futbolcu Keita Balde, Mauro Icardi'nin boşanma aşamasında olduğu eşi Wanda Nara ile bir dönem ilişki yaşadığını itiraf etti.

Keita Balde

Bir süre önce Simona Guatieri, eski eşi Keita Balde'nin kendisini, Inter Milan'dan takım arkadaşı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ile aldattığını açıklamış ve bu nedenle boşandığını söylemişti. O dönem Balde ve Nara, bu iddialara sessiz kalmıştı.

Simona Guatieri

İddialara göre, Mauro Icardi'nin Inter Milan'da oynadığı dönemde Wanda Nara'nın kendisini takım arkadaşı Keita Balde ile aldattığı ve ünlü futbolcunun bunu belgeleyen fotoğraf ve videolara sahip olduğu öne sürülmüştü.

Simona Guatieri, evliliğinin bu ihanet nedeniyle bittiğini belirterek, Balde ile Nara'nın kendisini Dubai'de aldattığını açıklamıştı.

"EŞLERİMİZ BİZİ ALDATIYOR"

Guatieri, aldatıldığını Mauro Icardi'nin kendisine "Eşlerimiz, bizi aldatıyor" şeklinde açtığı telefonla öğrendiğini dile getirirken, Icardi'nin elindeki video ve fotoğrafları mahkemeye sunduğunu ifade etti. Aynı görüntülerin, Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile devam eden boşanma davasında da mahkemeye sunulacağı öğrenildi.

"HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASI"

Keita Balde, Guatieri'nin suçlamalarına yaklaşık bir ay sonra yaptığı açıklamada yasak aşkı kabul ederek, "Hayatımın en büyük hatasını yaptım. Wanda Nara'yı suçlamıyorum, tüm sorumluluk bana ait. Hata benim. Icardi ile Wanda arasında yaşananlar benimle ilgili değil. Onları suçlamıyorum ancak bunu gündeme getirme biçimleri kalpsizce. Yaptığım hatadan dolayı kendimi çok küçük hissediyorum. Simona, hayatım boyunca seveceğim tek kadın" ifadelerini kullandı.

Simona Guatieri ise Wanda Nara hakkında "Kocamla yatan, sonra da bana fotoğrafları gönderen kadın" diyerek sert bir çıkışta bulunmuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Okan Buruk yeni transferi açıkladı: 'Hazır bir şekilde buraya geldi'

2025-02-06 21:39 - Gündem

Euphoria 3. sezon çekimleri başladı: Yeni sezondan şaşırtıcı ayrıntılar...

2025-02-08 00:09 - Magazin

Yoğun uçuş rotalarıyla ilgili riske dikkat çekildi

2025-02-06 21:09 - Gündem

Bazı kentlerde kar nedeniyle eğitime yarın ara verildi

2025-02-06 21:38 - Gündem

İbn-i Sina'nın asırlar önce söylediği güzellik sırrı: Genç kalmayı sağlayan mucize tohum

2025-02-08 00:00 - Yaşam

Ünlü astrolog Hilal Saraç tutuklandı!

2025-02-09 05:08 - Asayiş

Survivor Almeda performansıyla göz doldurdu: Oyunu takımına kazandırdı!

2025-02-04 00:39 - Magazin

Halit Ergenç başrollü 'Kral Kaybederse' dizisinin yayın tarihi belli oldu!

2025-02-05 22:38 - Gündem

Oscar ödüllü oyuncu Natalie Portman'ın yeni projesi belli oldu

2025-02-10 00:00 - Magazin

Osman Kavala'dan 'Ayşe Barım' açıklaması: 'Savcı o konuşmanın olmadığını biliyor

2025-02-07 15:09 - Siyaset

İlgili Haberler

Sibel Can, yine unutulmaz bir performansa imza attı

00:00 - Magazin

İrem Derici’den yılın albümü: “Olay Mahalli”

00:00 - Magazin

Ömür Gedik’in Bodrum sürprizi: Çocukları sahneye aldı

00:00 - Magazin

Göksel’den yeni albüme sürpriz açılış

00:00 - Magazin

Maria Andria fırtınası geri dönüyor...

00:00 - Magazin

Günün Manşetleri

Muharrem İnce'den çağrı: Genel Başkanı üyeler seçsin

08:33 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, üç büyükşehir il başkanını görevden alacak!

08:22 - Siyaset

Hüseyin Baş: Vatandaş, siyasetçilerden dertlerine derman olacak çözümler bekliyor

08:08 - Siyaset

Ümit Özdağ: 100 seçmenimizden 27'si kadın, bu büyük bir eksiksik!

07:56 - Siyaset

Suavi'den 'butlan'cı Barış Yarkadaş'a yanıt: 'Öğrenmenin yaşı yok'

14:15 - Gündem