?>

Esin Şenol'u ölümle tehdit eden şahıs elektronik kelepçesini kırdı!

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, kendisini ölümle tehdit eden aşı karşıtı Mustafa Yücel'in elektronik kelepçesini kırdığını duyurdu ve polisin kendisini tedbir alması konusunda uyardığını söyledi.

Gündem - 3 yıl önce

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, kendisini ölümle tehdit eden aşı karşıtı Mustafa Yücel'in elektronik kelepçesini kırdığını duyurdu ve polisin kendisini tedbir alması konusunda uyardığını söyledi.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Pandemi Çalışma Grubu üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, kendisini ölümle tehdit eden aşı karşıtı Mustafa Yücel'in elektronik kelepçesini kırdığını duyurdu ve polisin kendisini tedbir alması konusunda uyardığını söyledi.

Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, kendisini ölümle tehdit eden Mustafa Yücel'in elektronik kelepçesini kırdığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Asayiş İzleme Biriminin kendisini arayarak, zanlının elektronik kelepçesini kırdığını ve tedbirlerini sıkılaştırmasını istediğini söyleyen Şenol "Bekliyorum, bekliyoruz. Neyi beklediklerini bilmiyoruz. Adalet bekliyoruz" dedi.

Şenol'un paylaşımları şöyle:

"29 Temmuz’dan beri, bir zanlının adli tatile takılan adalet ile dalga geçmesini izliyoruz. Bugün itibarıyla Asayiş İzleme Birimi’nce, zanlının elektronik kelepçesini kırdığı ve izlemden düştüğü, yeni kelepçe siparişi verildiği, adli makamlara bilgi verildiği bilgisi verilerek kendi tedbirlerimi sıkılaştırmam gerektiği söylendi. Daha önce karar ile kelepçe uygulanması arasında 10 gün geçmiş, zanlı o sırada Ankara, Eskişehir, Diyarbakır, eski bakan, Cumhurbaşkanı danışmanları ile isim ve yer etiketleyerek paylaşımlar yapmıştı. Avukatım, her gün dosyaya ‘delil karartma, telefon ve tweet ile tehdit, başka kimseleri tehdit’ suçlarını ekliyor. Bekliyorum, bekliyoruz. Neyi beklediklerini bilmiyoruz. Adalet bekliyoruz."

NE OLMUŞTU?

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, sosyal medya hesabından; 29 Temmuz'da ofisinin önüne 2 adet dana dili bırakıldığını, ölümle tehdit edildiğini ve cinayet girişiminden şans eseri kurtulduğunu duyurmuştu. Daha önce aşı karşıtları tarafından defalarca tehdit edildiğini belirten Davutoğlu Şenol, eylemi gerçekleştiren kişinin kamera kayıtlarından saptandığını ve sosyal medyada Op. Dr. Mustafa Yücel isimli sahte doktor hesabını kullanan Büyük Uyanış Derneği üyesi Mustafa Yücel olduğunu açıklamıştı. İfadesi alınan Mustafa Yücel serbest bırakılmıştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Skandal Gülşen paylaşımı: Katli vaciptir!

2022-08-26 11:39 - Gündem

Sedat Peker: Planınız tutmadı, Gayretullah’a yenileceksiniz!

2022-08-26 18:24 - Gündem

AKP'li Taşkesenoğlu'nun FETÖ paylaşımı ortaya çıktı!

2022-08-27 22:24 - Gündem

Sedat Peker: Lan deli nevzat mitoloji denen şeyi bilir misin?

2022-08-30 22:37 - Gündem

İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'de sunacağı program belli oldu

2022-08-30 19:27 - Magazin

Sondakika: Gülşen tutuklandı...

2022-08-25 20:44 - Gündem

Sedat Peker büyük rüşvet ağının belgelerini paylaştı...

2022-08-27 13:02 - Gündem

Sedat Peker'den 75 tweetlik bomba açıklamalar...

2022-08-25 15:10 - Gündem

Sedat Peker: Söz namussa, size de namus. Vallahi son kez uyarıyorum!

2022-08-25 16:53 - Gündem

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı kutlu olsun...

2022-08-30 01:11 - Gündem

İlgili Haberler

Çorum'da kavgada kan aktı: İki kişi birbirini bıçakladı!

09:39 - Gündem

Son dakika depremler! Deprem mi oldu? 10 Mayıs 2025 nerede, ne zaman deprem oldu?

09:39 - Gündem

Erdoğan 'enflasyona ezdirmeme' sözü vermişti: Asgari ücret geçen senenin altında!

08:09 - Gündem

AFAD duyurdu: Datça'da deprem!

08:08 - Gündem

Selçuk İnan'dan veda sinyali!

02:09 - Gündem

Günün Manşetleri

Son dakika depremler! Deprem mi oldu? 10 Mayıs 2025 nerede, ne zaman deprem oldu?

09:39 - Gündem

Erdoğan 'enflasyona ezdirmeme' sözü vermişti: Asgari ücret geçen senenin altında!

08:09 - Gündem

Hakan Fidan 'PKK Kongresini' değerlendirdi: Suikast girişimini 'ilk kez' açıklad

02:38 - Siyaset

Özgür Çelik paylaştı: İşte Ekrem İmamoğlu için yeni imza noktaları!

23:08 - Siyaset

Mansur Yavaş, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan'ı ziyaret etti

18:39 - Siyaset