?>

Erdoğan'dan patlamaya ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beyoğlu'nda yaşanan patlamaya dair açıklama yaptı. Erdoğan, 6 ölü 53 yaralı olduğunu söyledi.

Gündem - 3 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beyoğlu'nda yaşanan patlamaya dair açıklama yaptı. Erdoğan, 6 ölü 53 yaralı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Taksim'de yaşanan terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, G20 zirvesinin yapılacağı Endonezya'ya hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısı düzenledi.

Burada açıklama yapan Erdoğan, Taksim'deki saldırıda hayatını kaybeden 6 kişi olduğunu ifade ederken 53 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Erdoğan şunları söyledi: "Bugün saat 16.20'de İstiklal Caddesinde meydana gelen bombalı saldırıda vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye'yi ve Türk milletini terörle teslim alma çabaları, dün olduğu gibi bugün ve yarın da hedefine ulaşamayacaktır. Devletimizin ilgili birimleri bu kalleş saldırının faillerini ve arkasındaki mahfilleri ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bize son olarak dördü olay yeri ikisiyse hastane olmak üzere 6 vefat olduğu bilgisi geldi. Bunun dışında farklı rakamlar gelebilir. Bunlar üzerinde de hastanelerde de gerekli müdahaleler yapılmıştır, yapılıyor. Öyle zannediyorum ki bu vatandaşlarımız da taburcu edilecektir. Milletimiz, İstiklal Caddesi'ndeki olayın faillerinin hak ettikleri şekilde cezalandırılacağından emin olsunlar."

'Terör kokusu var'

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan: "İlk inceleme, ilk bilgi burada bir terör kokusu var. Bir kadının bu işte rol oynadığı ilk tespitler" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Sevinç şehit oldu!

2022-11-11 18:25 - Gündem

Kolivar, "Cumhurbaşkanına hakaret"ten tutuklandı!

2022-11-09 18:21 - Gündem

Şehit ateşi Gaziantep'e düştü!

2022-11-06 20:58 - Gündem

Emniyet'in basın müdürü, A Haber muhabiri çıktı!

2022-11-07 22:37 - Gündem

Empati İlkokulu'nda hüzünlü anma

2022-11-10 15:44 - Eğitim

Tolga Ağar'dan, Sedat Peker'e 'Yeldana' davası!

2022-11-07 15:44 - Gündem

81 ilde eş zamanlı 'Çök-Kapan-Tutun' tatbikatı

2022-11-12 19:05 - Gündem

İstiklal Caddesi’nde patlama, RTÜK'ten yayın yasağı!

2022-11-13 17:11 - Gündem

GAZİRAY ve Raybüs'e yoğun ilgi

2022-11-10 12:53 - Yerel

Gönül Boran: EYT düzenlemesi öncesi işçi kıyımı başladı!

2022-11-08 18:16 - Ekonomi

İlgili Haberler

Öcalan fetva verdi, 'Demokratik İslam'a çağırdı!

07:17 - Gündem

AİHM'den flaş 'Ekrem İmamoğlu' kararı!

13:42 - Gündem

Diyanet'in Cuma hutbesinde yılbaşı kutlamaları hedefte

07:26 - Gündem

Yandaş medyadan Mansur Yavaş'a operasyon sinyali...

13:10 - Gündem

11 ilde 1 milyon 651 bin metrekare alan orman sınırları dışına çıkarıldı!

06:46 - Gündem

Günün Manşetleri

Futbolda bahis soruşturması: Erden Timur ve 29 kişi hakkında gözaltı kararı

08:17 - Spor

Diyanet'in Cuma hutbesinde yılbaşı kutlamaları hedefte

07:26 - Gündem

Öcalan fetva verdi, 'Demokratik İslam'a çağırdı!

07:17 - Gündem

Gazeteci Barış Terkoğlu 'Adli kontrol' ile serbest bırakıldı!

16:34 - Gündem

TFF'nin eski başkan vekili ve 3 kişi serbest bırakıldı!

12:06 - Spor