?>

Erdoğan: Hizmetler memnuniyet verici

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte ilçe genelinde yapılan hizmetleri gezerek yerinde inceledi.

Yerel - 8 yıl önce

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte ilçe genelinde yapılan hizmetleri gezerek yerinde inceledi. Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğu dile getiren Milletvekili Erdoğan, Başkan Fadıloğlu’na hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Onatkutlar Mahallesi’ndeki Basra Pazar Yerinin altında bulunan Şehitkamil Belediyesi hizmet birimlerini gezdi. Burada, gıda bankası, merhaba bebek birimi, sosyal işler birimi, bay-bayan taziye evi, soğuk hava deposu ve çadır birimini inceleyen Milletvekili Erdoğan, hizmetler hakkında Başkan Fadıloğlu’ndan bilgi aldı. Milletvekili Mehmet Erdoğan, hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

HALKIMIZA EN GÜZEL HİZMETİN VERİLDİĞİNİ YERİNDE MÜŞAHEDE ETTİM

Şehitkamil Belediyesinin hizmet birimlerinin niteliğine dikkat çeken AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Şehitkamil Belediyesi bünyesinde bulunan sosyal hizmetlerle ilgili alanları gezdik. Tabi gerek Park ve Bahçeler Müdürlüğü için gerek taziye evleri için ve gerek diğer hizmetler için yapılan çalışmalar gerçekten çok güzel olmuş. Yine farklı bölgelere göre temizlik araçları, çöp konteynırlarının yer altına alınması çok güzel çalışmalar olmuş. Bunun yanı sıra hem dar gelirli ailelerimiz için kurulan Gıda Bankası hem yeni doğan bebekler için yapılan Merhaba Bebek projesi hem de taziye çadırlarıyla Şehitkamil halkımıza en güzel hizmetin verildiğini yerinde müşahede ettim. Bu konuda Şehitkamil Belediyemizi kutluyorum. Yapılan bu çalışmalarla Gaziantep her geçen gün güzelleşiyor. Gerçekten çok güzel çalışmalar var ve bu çalışmaların artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun şahsında kendisine ve ekibine milletim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Bensu Soral istedi, Yasemin Allen kaptı!

2017-11-18 17:54 - Magazin

Omurga eğriliklerine karşı önemli çalışma

2017-11-17 17:07 - Sağlık

Fahriye Evcen 'makyajsızım' dedi ama...

2017-11-18 17:57 - Magazin

Ressam Şahbudak'ın "Anadolu’dan İzler” sergisi açıldı

2017-11-18 07:28 - Kültür & Sanat

Merveşehir Mahallesi’ne Jimnastik Spor Okulu

2017-11-17 17:19 - Yerel

Reçetesiz antibiyotik kullanmayın!

2017-11-17 18:03 - Sağlık

HKÜ’de 1. Halk Sağlığı Günleri Sempozyumu

2017-11-17 19:30 - Sağlık

Kamuya istihdamda büyük artış

2017-11-18 09:36 - Sağlık

Gaziantep Kart'tan Türkiye'de bir ilk...

2017-11-17 18:21 - Teknoloji

Dünyanın en zengin genç ünlüleri açıklandı

2017-11-18 18:04 - Magazin

İlgili Haberler

Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi

00:00 - Yerel

Yılmaz, öğrencilerle kampüste bir araya geldi

00:00 - Yerel

Ömer Önder Güney mezarı başında anıldı...

00:07 - Yerel

Meriç: İslahiye’de üretici, esnaf ve emekli ciddi bir geçim mücadelesi veriyor

00:58 - Yerel

Gaziantep'te iki satranç turnuvası birden...

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Manifest müzik grubu üyelerine hapis cezası

15:22 - Magazin

Gülşah Durbay son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı

15:06 - Gündem

Gülşah Durbay ve Ferdi Zeyrek'in sevinç anları gündem oldu

08:12 - Gündem

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay vefat etti!

19:37 - Gündem

CHP'nin yeni Gölge Kabine'si belli oldu!

17:19 - Siyaset