?>

Erdoğan'dan süreç mesajı: Son düzlüğe varmış bulunuyoruz!

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sürece ilişkin yaptığı açıklamada, "Hasımlarımızı rahatsız ve tedirgin eden Terörsüz Türkiye menziline doğru kendimizden emin, ne yaptığımızı bilerek, kararlı adımlarla yürümeyi sürdüreceğiz. Son düzlüğe varmış bulunuyoruz" dedi.

Siyaset - 11 ay önce

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sürece ilişkin yaptığı açıklamada, "Hasımlarımızı rahatsız ve tedirgin eden Terörsüz Türkiye menziline doğru kendimizden emin, ne yaptığımızı bilerek, kararlı adımlarla yürümeyi sürdüreceğiz. Son düzlüğe varmış bulunuyoruz" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat Mesire Alanı'nda Ahlat Etkinlik Alanı Programı'na katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Ahlat, bu topraklardaki ezeli ve ebedi mevcudiyetimizin simgesidir. Türk milleti için Ahlat, Kızılelma'nın anahtarıdır" dedi.

"Saflarımızı sıklaştıracağız, kardeşliğimizi perçinleyeceğiz, birlik, beraberliğimizi hedef alan tüm saldırıları omuz omuza vererek beraberce püskürteceğiz" diyen Erdoğan, "Çok daha müessir, çok daha muteber, çok daha müreffeh bir Türkiye için çıktığımız bu yolda kimsenin oyununa gelmeyecek, kurulan tuzaklara asla düşmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şöyle devam etti:  "Şehit ve gazilerimizin emanetini yere düşürmeden huzurun, sükunun ve muhabbetin merkezinde yer aldığı aydınlık bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz.

"Hasımlarımızı rahatsız ve tedirgin eden Terörsüz Türkiye menziline doğru kendimizden emin, ne yaptığımızı bilerek, kararlı adımlarla yürümeyi sürdüreceğiz" ifadesini kullanan Erdoğan, şunları söyledi: "Son düzlüğe varmış bulunuyoruz. Biraz daha sabır, gayret ve dikkatle bu düzlüğü de geçecek, menzili maksudumuza suhuletle vasıl olacağız."

Haftanın Öne Çıkanları

Mehmet Şimşek'in hedefinde bu kez düğünler var

2025-08-24 15:31 - Ekonomi

Oda başkanı dehşet saçtı: Kadın çalışanı ile arkadaşını öldürüp intihar etti!

2025-08-23 10:37 - Asayiş

Avrupalı belediye başkanları İmamoğlu için İstanbul'a geliyor

2025-08-25 09:31 - Dünya

Bahçeli, tutuklanan Selahattin Yılmaz'a sahip çıktı

2025-08-19 12:50 - Gündem

Fatih Keleş'e de avukat gitmiş: İfadeyi doğrularsan kurtulursun!

2025-08-18 16:04 - Gündem

Yemen'den İsrail'e füze saldırısı, Tel Aviv'de siren sesleri...

2025-08-22 21:51 - Dünya

İş dünyasında Şam Fuarı heyecanı

2025-08-19 00:00 - Ekonomi

Bahçeli'ye yakın MKE Eski Başkanı İsmet Sayhan 'casusluk' suçlamasıyla gözaltına alındı!

2025-08-24 15:25 - Asayiş

Aydın'da Çerçioğlu protestosu: Konser alanı boş kaldı!

2025-08-22 07:49 - Gündem

Neden komutanlar değil Erdoğan'ın damadı açıkladı?

2025-08-25 10:36 - Gündem

İlgili Haberler

YENİ Parti'ye 24 saatte 32 bin kişi 114 milyon bağış yaptı

20:55 - Siyaset

Ümit Özdağ: Türkiye'nin Lübnanlaştırılarak parçalanma projesinin ilerletilmeye çalışıldığını görüyoruz

00:14 - Siyaset

Özgür Özel'den bağış çağrısı: Milletten başka gücümüz de güvencemiz de yoktur

15:03 - Siyaset

AKP'ye geçeceği iddia edilen Cemil Tugay'dan dikkat çeken açıklama

14:52 - Siyaset

70 yıldır CHP üyesi olan Önder Sav istifa etti!

11:09 - Siyaset

Günün Manşetleri

Cem Küçük gözaltına alındı!

21:46 - Asayiş

AKP'ye geçeceği iddia edilen Cemil Tugay'dan dikkat çeken açıklama

14:52 - Siyaset

Sinem Dedetaş'tan açıklama: Aklım ve kalbim Üsküdar’ın sokaklarında...

14:20 - Gündem

Timur Soykan ve Fatih Altaylı da ifadeye çağrıldı!

14:09 - Gündem

70 yıldır CHP üyesi olan Önder Sav istifa etti!

11:09 - Siyaset