?>

Erdoğan'dan süreç mesajı: Son düzlüğe varmış bulunuyoruz!

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sürece ilişkin yaptığı açıklamada, "Hasımlarımızı rahatsız ve tedirgin eden Terörsüz Türkiye menziline doğru kendimizden emin, ne yaptığımızı bilerek, kararlı adımlarla yürümeyi sürdüreceğiz. Son düzlüğe varmış bulunuyoruz" dedi.

Siyaset - 7 ay önce

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sürece ilişkin yaptığı açıklamada, "Hasımlarımızı rahatsız ve tedirgin eden Terörsüz Türkiye menziline doğru kendimizden emin, ne yaptığımızı bilerek, kararlı adımlarla yürümeyi sürdüreceğiz. Son düzlüğe varmış bulunuyoruz" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat Mesire Alanı'nda Ahlat Etkinlik Alanı Programı'na katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Ahlat, bu topraklardaki ezeli ve ebedi mevcudiyetimizin simgesidir. Türk milleti için Ahlat, Kızılelma'nın anahtarıdır" dedi.

"Saflarımızı sıklaştıracağız, kardeşliğimizi perçinleyeceğiz, birlik, beraberliğimizi hedef alan tüm saldırıları omuz omuza vererek beraberce püskürteceğiz" diyen Erdoğan, "Çok daha müessir, çok daha muteber, çok daha müreffeh bir Türkiye için çıktığımız bu yolda kimsenin oyununa gelmeyecek, kurulan tuzaklara asla düşmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şöyle devam etti:  "Şehit ve gazilerimizin emanetini yere düşürmeden huzurun, sükunun ve muhabbetin merkezinde yer aldığı aydınlık bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz.

"Hasımlarımızı rahatsız ve tedirgin eden Terörsüz Türkiye menziline doğru kendimizden emin, ne yaptığımızı bilerek, kararlı adımlarla yürümeyi sürdüreceğiz" ifadesini kullanan Erdoğan, şunları söyledi: "Son düzlüğe varmış bulunuyoruz. Biraz daha sabır, gayret ve dikkatle bu düzlüğü de geçecek, menzili maksudumuza suhuletle vasıl olacağız."

Haftanın Öne Çıkanları

Oda başkanı dehşet saçtı: Kadın çalışanı ile arkadaşını öldürüp intihar etti!

2025-08-23 10:37 - Asayiş

Mehmet Şimşek'in hedefinde bu kez düğünler var

2025-08-24 15:31 - Ekonomi

Avrupalı belediye başkanları İmamoğlu için İstanbul'a geliyor

2025-08-25 09:31 - Dünya

Bahçeli, tutuklanan Selahattin Yılmaz'a sahip çıktı

2025-08-19 12:50 - Gündem

Bahçeli'ye yakın MKE Eski Başkanı İsmet Sayhan 'casusluk' suçlamasıyla gözaltına alındı!

2025-08-24 15:25 - Asayiş

Fatih Keleş'e de avukat gitmiş: İfadeyi doğrularsan kurtulursun!

2025-08-18 16:04 - Gündem

Aydın'da Çerçioğlu protestosu: Konser alanı boş kaldı!

2025-08-22 07:49 - Gündem

İş dünyasında Şam Fuarı heyecanı

2025-08-19 00:00 - Ekonomi

Yemen'den İsrail'e füze saldırısı, Tel Aviv'de siren sesleri...

2025-08-22 21:51 - Dünya

Neden komutanlar değil Erdoğan'ın damadı açıkladı?

2025-08-25 10:36 - Gündem

İlgili Haberler

CHP’den bankalara sert tepki: Bu ne ciddiyetsizlik!

00:49 - Siyaset

Pamuk, Erbakan ile birlikte esnaf ziyareti yaptı

00:38 - Siyaset

Özgür Özel' den flaş iddia: Ankara'dan savcılara telefon gidiyor!

14:01 - Siyaset

Ümit Özdağ: TÜİK milletle dalga geçen sonuçlar açıklıyor

14:29 - Siyaset

CHP’li Meriç: Bu sessizlik artık kabul edilemez!

00:26 - Siyaset

Günün Manşetleri

Mersin Yenişehir Belediyesi'ne operasyon: 30 gözaltı kararı...

08:27 - Asayiş

Bolu Belediyesi'ne gece yarısı operasyonu: 3 gözaltı!

08:17 - Asayiş

CHP'li Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki serbest bırakıldı

00:40 - Asayiş

Ali Mahir Başarır: Siyaset kurumu bir darbeyle karşı karşıya...

15:47 - Siyaset

Bursa Büyükşehir Belediyesi AKP'ye geçti!

15:24 - Gündem