?>

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddialarına yanıt

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde yaptığı açıklamalarda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddialarına yanıt verdi.

Siyaset - 3 yıl önce

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde yaptığı açıklamalarda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddialarına yanıt verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün yaptığı uyuşturucu açıklamalarına yanıt veren Erdoğan, yarın ki grup toplantısını işare ederek; ''Kılıçdaroğlu'nun dün attığı bu iftiraya değinmek zorunda kalıyorum. Bu ne vizdansızlıktır. Yarın bu konuşmamı çok daha farklı şekilde yapacağım. Haramı ve helali gayet iyi bilen iktidarı lekeleyemezsin. Onu sen aynaya bak kendinde ara'' ifadelerini kullandı. 

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

''FETÖ'den PKK'ya kadar terör örgütlerinin hedefi olan emniyet teşkilatı sadece devlete ve millete hizmet edecek yapıya kavuştu.

Polis eğitim sistemimizi yeniden inşa ettikten sonra suçla mücadelede gelinen nokta doğru yolda olduğumuzu gösterdi.

CHP Genel Başkanını'nın güvenlik güçlerimize attığı iftirayı cevaplamak mecburiyetinde kalıyorum. Emniyete bu tür iftirada hakarette bulunamazsın.

Cari açığımızı uyuşturucu kaynaklarından temin ettiği gelirle kaptacağını söyleyen zavallıara bir sözüm var. Bunu yarın söyleyeceğim. Bizim iktidarımızın uyuşturucu ile mücadele etmekten başka herhangi bir durumumuz yoktur. Biz haramı ve helali iyi biliriz. Haram size kalsın.

"ONU SEN AYNAYA BAK KENDİNDE ARA"

Kılıçdaroğlu'nun dün attığı bu iftiraya değinmek zorunda kalıyorum. Uyuşturucuya karşı mücadeleyi veren teşkilatımıza bu tür iftira ve hakarette bulunamazsınız. Böyle bir teşkilatı siz nasıl olur da Türkiye cari açığını uyuşturucu satmakla kapatıyor dersiniz. Bu ne insafsızlıktır. Bu ne vizdansızlıktır. Yarın bu konuşmamı çok daha farklı şekilde yapacağım. Haramı ve helali gayet iyi bilen iktidarı lekeleyemezsin. Onu sen aynaya bak kendinde ara.

"UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYORUZ"

Uyuşturucu ile mücadelede dünyaya örnek bir başarıya sahibiz. Satıcılara göz açtırmıyoruz. Cezaevindeki mahpusların üçte birinden fazlası bu suçtan dolayı demir parmaklıkların arkasında.

Dijital terör devletimizin güvenliğini hedef alıyor. Sosyal medya mecralarında yalan ve iftiralarla her gün binlerce kişi linç ediliyor, milyonların hayatı kararıyor. FETÖ ve PKK sosyal medyayı kullanarak algı oluşturuyor. Kızılay'da bomba patlatmakla yalanı bir silah olarak kullanmak arasında fark yoktur.''

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan'dan sunucu Cem Öğretir'e: Seda senin karın mıydı?

2022-10-29 21:09 - Gündem

Nükhet Duru'dan tepki çeken tayt çıkışı...

2022-10-27 20:07 - Magazin

TRT spikerine 'ümmet' cezası iddiası...

2022-10-30 11:32 - Gündem

Beşiktaş taraftarının İzmir Marşı, Yeni Akit'i çıldırttı!

2022-10-31 10:34 - Gündem

Halit Kıvanç hayatını kaybetti!

2022-10-25 22:48 - Gündem

Uzman Çavuş Fatih Bozkurt şehit oldu!

2022-10-27 08:38 - Gündem

TKP: Kahrolsun İstibdat, Yaşasın Cumhuriyet!

2022-10-28 19:04 - Siyaset

Beşiktaş tribünleri 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa' diye inledi...

2022-10-30 23:52 - Gündem

AKP'li Mücahit Birinci: TRT spikeri için gereği yapıldı!

2022-10-31 12:23 - Gündem

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

2022-10-28 21:59 - Gündem

İlgili Haberler

İBB’ye 3. dalga operasyon AKP’yi rahatsız etti: ‘Muhalefetle kavga edecek zaman değil’

07:38 - Siyaset

Son Dakika... HSK üyelerinin seçimi: CHP grubu, TBMM'yi terk etti

21:38 - Siyaset

CHP’li Tanrıkulu’ndan THY’ye ‘ayrımcılık’ tepkisi: ‘Diyarbakır ve Batman neden kampanya dışında?’

19:08 - Siyaset

Terör örgütü PKK duyurdu: Öcalan 'baş müzakereci' ilan edildi

17:39 - Siyaset

Özgür Özel, HSK seçimlerindeki usulsüzlüğe ateş püskürdü!

16:39 - Siyaset

Günün Manşetleri

Yurttaşların bilgileri kiminle paylaşılacak?

08:09 - Gündem

İBB’ye 3. dalga operasyon AKP’yi rahatsız etti: ‘Muhalefetle kavga edecek zaman değil’

07:38 - Siyaset

MEB çözümü sorunda buldu: Mülakatın yarattığı mağduriyete, mülakatlı çözüm

07:09 - Gündem

Son Dakika... TBMM Genel Kurulu'nda 5 HSK üyesi belirlendi

01:08 - Gündem

İBB soruşturmasında bir tutuklama daha

23:39 - Gündem