?>

Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu paylaşımı

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz gün CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret etti.

Siyaset - 8 ay önce

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz gün CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret etti. İmamoğlu görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sn. Özgür Özel’in ve Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun birlikte bu operasyonları bertaraf edecek en güçlü dayanışmayı ortaya koyacaklarına da yürekten ve kesinlikle inanıyorum." dedi.

İmamoğlu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Cumhuriyet Halk Partisi’ne 13 yıl boyunca büyük hizmetlerde bulunmuş olan, birlikte çok değerli başarılara imza attığımız ve yol arkadaşlığı yaptığımız önceki dönem genel başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti beni çok mutlu etmiştir.

Ülkemiz, tarihinin belki de en kritik zaman diliminden geçiyor. Bu süreçte ne yazık ki partimize ve yerel yönetimlerimize açık bir düşman hukuku uygulanmakta, büyük bir kuşatma ve operasyon yürütülmektedir.

Cumhuriyet Halk Partisi kurultayları, ülkemizin kurtuluş ve kuruluş mücadelesinin merkezinde olmuş tarihi buluşmalardır.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün kurultayları, yargı mühendisliği yoluyla partimize karşı yürütülen kumpasların konusu olamayacak kadar temizdir. Partimizin tüm yöneticileri, TBMM grubu, tüm örgüt ve üyeleriyle bu kumpasları boşa çıkaracağına olan inancım tamdır. Hem 19 Mart darbesine hem de partimize yönelik kumpaslara karşı özveriyle mücadele eden Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in ve yıllarca partimize için büyük bir emekle liderlik eden Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun birlikte bu operasyonları bertaraf edecek en güçlü dayanışmayı ortaya koyacaklarına da yürekten ve kesinlikle inanıyorum.

2024 seçimlerinden bu yana ülkemizin birinci partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak olan en önemli husus, birlik ve beraberliğimizin daim ve sarsılmaz olmasıdır.  Bu mücadele, Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılında herkes için özgür, herkes için adil ve müreffeh Türkiye’ye kavuşmak içindir.

Yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti!Yaşasın adalet, demokrasi, milletimizin birliği ve beraberliği!

Ekrem İmamoğlu"

Haftanın Öne Çıkanları

Bugün bile durmadı... CHP'nin acı gününde AKP'li Mustafa Varank'tan, Ekrem İmamoğlu'na hakaret

2025-06-11 10:05 - Siyaset

GTB Başkanı Akıncı'dan anız uyarısı

2025-06-12 00:00 - Tarım

Son seçim anketinde dikkat çeken sonuç: O il artık 'CHP' diyor

2025-06-11 20:38 - Siyaset

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir Zeyrek yaşananları anlattı: ‘Kaza ihmaldi; babamın şüpheleri vardı’

2025-06-07 21:08 - Gündem

Matteo Bocelli İstanbul'da konser verecek

2025-06-10 00:00 - Magazin

Rus oligark Abramoviç, futboldan çekildi: Bu hayatta kulüp sahipliğim bitti

2025-06-11 00:00 - Spor

Aksiyonun yeni kraliçesi

2025-06-07 00:09 - Magazin

AKP'deki 'İmamoğlu' kavgası büyüyor: Tartışmaya Mehmet Metiner de katıldı

2025-06-09 10:09 - Siyaset

AKP’de slogan intihali istifa getirecek mi?

2025-06-08 09:49 - Siyaset

Erdoğan'ın danışmanı Oktay Saral'dan AKP kurucusuna ağır sözler

2025-06-08 15:38 - Siyaset

İlgili Haberler

Erdoğan: Kabinemizde küçük çaplı revizyon gerçekleştirdik

19:40 - Siyaset

Hüseyin Baş: Çukurova gibi verimli bir ovanın göbeğine neden havalimanı yapıldı?

18:34 - Siyaset

Acar: Süslü odalarından çıkıp fakirin sesini duyan yok!

00:00 - Siyaset

Destici: Türkiye'nin Kübalaştırılmasına asla müsaade etmeyeceğiz

11:16 - Siyaset

Özgür Özel, Kocaeli'de Erdoğan'a seslendi: Karar verdin mi vermedin mi?

16:27 - Siyaset

Günün Manşetleri

Dilek İmamoğlu'nun kardeşi Ali Kaya'nın uyuşturucu testi negatif çıktı!

19:28 - Gündem

Oktay Saral ve Yusuf Tekin hakkında suç duyurusu!

19:19 - Gündem

Hüseyin Baş: Çukurova gibi verimli bir ovanın göbeğine neden havalimanı yapıldı?

18:34 - Siyaset

CHP’li Meriç: 287 yıllık tarihi cami yıllardır kapalı, sorumlusu kim?

18:31 - Yerel

Kemal Okuyan’dan Trump’a: Küba’yı yönetmeye kalkarsın, kendi ülkeni dahi yönetemez hale gelirsin

06:28 - Gündem