?>

Dilipak: Bir çuval incir berbat edildi...

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mikrofon verdiği çocuk CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, ‘hain’ gibi ifadeler kullandı.

Gündem - 4 yıl önce

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mikrofon verdiği çocuk CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, ‘hain’ gibi ifadeler kullandı. Bu görüntüler birçok kesimin tepkisine neden olurken AKP'ye yakınlığıyla bilinen Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da duruma sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarbzon’da mikrofonu verdiği çocuk CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ deyip AKP’ye oy istedi.

Çocuğun sözleri Erdoğan ve protokoldeki AKP’lileri memnun ederken; siyasiler ile birlikte kamuoyunda çok büyük tepkiyle karşılandı.

BİR TEPKİ DE ABDURRAHMAN DİLİPAK’TAN

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da, sosyal medya hesabı üzerinden duruma tepki gösterdi. Dilipak, "Bu çocuk mizansenini kim hazırladı ise, o çocuğu oraya kim getirdi ise, bu çocuğa da yazık etti, AK Partiye de.. Bir çuval incir berbat edildi. O açılışlar bu olayın gölgesinde kalır artık" ifadelerine yer verdi.

Dilipak devamında da, "Siyasetçi, iktidarı-muhalefeti ile oy derdinde, millet geçim derdinde" ifadelerine yer verdi.

Dilipak'ın paylaşımları şu şekilde:

Bu çocuk mizansenini kim hazırladı ise, o çocuğu oraya kim getirdi ise, bu çocuğa da yazık etti, AK Parti'ye de.. Bir çuval incir berbat edildi. O açılışlar bu olayın gölgesinde kalır artık. Siyasetçi, iktidarı-muhalefeti ile oy derdinde, millet geçim derdinde.

Bakın böyle giderse (ki bu mesajı bu olaydan biraz önce atmıştım, denk geldi) bu yarış, bu şekliyle, kim daha çok kazanacak değil, kim daha çok kaybedecek rekabeti. Ve sonuçta kim kazanırsa kazansın, kim kaybederse etsin, asıl kaybeden bu oyunun tarafları ile birlikte milletçe hepimiz olacağız. Kazanı olmayan bir oyunu kim niye oynar. Öfke ile siyaset olmaz. Ayet "öfkeni yut" der. Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Öfkenin sebepleri: 1. Ucup 2. Kibir 3. Böbürlenmek 4. Çekişme ve münakaşa 5. İnatçılık 6. İtidalden çıkmış şakacılık 7. Alaycılık 8. Hainlik 9. Haksızlık 10. Servet arzusu / Ahlâk-ı Adudiyye Şerhi İsmail Müfîd İstanbulî.. Bu Siyasetname'de böyle yazar. Dilerim kellim kellim la yenfağ olmaz..

 !#**h35702**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

Genç kız 6. kattan ölüme atladı!..

2022-01-30 14:24 - Asayiş

Şahin'in 'Tam bir deli' dediği Rektör konuştu!

2022-01-24 15:41 - Gündem

Gaffar Okkan'ın 21.'inci ölüm yıldönümü...

2022-01-24 11:16 - Gündem

FETÖ’yü övdüğü videolar yeniden gündemde!

2022-01-29 12:57 - Gündem

Madde bağımlısı genç eşini öldürdü!

2022-01-25 21:53 - Asayiş

Gaziantep'te sağlık emekçilerine çirkin saldırı!

2022-01-29 11:59 - Asayiş

A Haber'e canlı yayında şok: Sen yalansın abi...

2022-01-25 20:09 - Gündem

Aleyna Tilki: Lütfen kadınlara sahip çıkın!

2022-01-30 12:49 - Magazin

Atanamayan genç öğretmen kafasına sıktı!

2022-01-30 11:24 - Gündem

Böyle yalan görülmedi, paylaşıma tepki yağdı...

2022-01-25 15:30 - Gündem

İlgili Haberler

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in de aralarında olduğu 24 kişi tutuklandı!

09:36 - Gündem

Özgür Özel yönetimi olağanüstü kurultay için mahkemeye başvurdu!

15:55 - Gündem

Ahmet Telli'nin ailesi Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebini kabul etmedi

15:49 - Gündem

İmamoğlu: Kendimi savunabilmem için üstüme attıkları suç başına 3 dakika veriyorlar

09:19 - Gündem

Özgür Özel yönetimi olağanüstü kurultay için mahkemeye başvuruacak

15:26 - Gündem

Günün Manşetleri

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in de aralarında olduğu 24 kişi tutuklandı!

09:36 - Gündem

Özgür Özel yönetimi olağanüstü kurultay için mahkemeye başvurdu!

15:55 - Gündem

Ahmet Telli'nin ailesi Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebini kabul etmedi

15:49 - Gündem

Ümit Özdağ: Erken seçimin ne zaman olacağını Erdoğan dahil Türkiye’de kimse bilmiyor

00:07 - Siyaset

Bakan Ersoy, Kongre ve Fuar Merkezi’nin temelini attı

00:00 - Yerel