?>

Dili sürçtü, ittifakları karıştırdı, 'terörist' dedi

Ekrem İmamoğlu'nu eleştirmek isteyen Erdoğan, ittifakların isimlerini karıştırınca, Binali Yıldırım'ı "terör örgütleri zihniyetinin" adayı olarak andı.

Siyaset -

Ekrem İmamoğlu'nu eleştirmek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ittifakların isimlerini karıştırınca, Binali Yıldırım'ı "terör örgütleri zihniyetinin" adayı olarak andı.

 !#**v102&pl=true**#! 

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bahçelievler’de Hasan Doğan Spor Kompleksi bahçesindeki toplu açılış töreninde konuştu. Sayılı günler kalan 23 Haziran seçimlerini değerlendiren ve isim vermeden Millet İttifakı’nın adayı Ekrem İmamoğlu’na yüklenen Erdoğan, konuşmasının bir bölümünde ‘ittifakların’ ismini karıştırdı.

CHP ve İYİ Parti’nin biraraya gelerek oluşturduğu Millet İttifakı’nı eleştirmek isteyen Erdoğan, yanlışlıkla AKP ve MHP’nin biraraya getirerek oluşturdukları ‘Cumhur İttifakı’na sert sözlerle yüklendi.

Erdoğan “Kardeşlerim biliyorsunuz. Pazar günü İBB Başkanlığı için yenileme seçimi var. Bu seçimde İstanbul halkı iki adaydan birine karar verecek. Bir tarafta Cumhur İttifakı’nın yani terör örgütleri zihniyetinin destek verdiği Cumhur İttifakı.” dedi. Hatasını fark eden Erdoğan hemen “Öyle demiyor mu ne diyor Kandil? Oylarımız Milet İttifakı’nın adayına diyor….” diye sözlerini düzeltmeye çalıştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Özge Ulusoy konuştu...

- Gündem

Nagehan Alçı ile Soylu canlı yayında tartıştı

- Gündem

MMT Amerikan Hastanesi'nden açıklama

- Gündem

46 günde 37.5 ton 'Lop et' yemişler

- Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!..

- Asayiş

Erdoğan’dan Ahmet Kaya’nın mezarıyla ilgili açıklama!

- Siyaset

AKP aleyhine tutanak imzalatılmaya çalışıldı!

- Gündem

173 bin öğrenciye karne hediyesi lunapark bileti

- Yerel

Gaziantep’te tarla süren çiftçi traktörün altında kaldı

- Asayiş

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi açılıyor

- Yerel

İlgili Haberler

CHP'li Meriç: Rekor diye sunulan şey aslında uçurumdur!

00:00 - Siyaset

Öztürkmen: Antep fıstığı ithalatının önünü açmak, en büyük ihanettir

00:00 - Siyaset

Özgür Özel'den, Erdoğan'a: Akın akın itibar suikastı yapıyor!

15:56 - Siyaset

Özgür Özel ile Kılıçdaroğlu görüşecek iddiası yalanlandı

11:07 - Siyaset

CHP'den Kılıçdaroğlu’na “sessizlik” eleştirisi:" Toplum bunları not ediyor”

09:06 - Siyaset

Günün Manşetleri

'CHP'nin Olağanüstü Kurultayı iptal edilsin' talebi reddedildi

16:29 - Gündem

Emekli Albay Orkun Özeller gözaltına alındı!

11:37 - Asayiş

CHP'li Köyceğiz Belediyesi'ne operasyon

11:35 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin kendisini eleştirebilecek isimleri saydı...

11:11 - Gündem

Fatih Altaylı, İmamoğlu'na yürek burkan o soruyu sordu

10:33 - Gündem