?>

Dilan Polat, cezaevinde intihar girişiminde bulundu!

Geçtiğimiz günlerde duruşması görülen ve tutukluluğunun devamına karar verilen Dilan Polat’ın cezaevinde intihara kalkıştığı, vücudunda kesikler olduğu ortaya çıktı.

Asayiş - 12 ay önce

Geçtiğimiz günlerde duruşması görülen ve tutukluluğunun devamına karar verilen Dilan Polat’ın cezaevinde intihara kalkıştığı, vücudunda kesikler olduğu ortaya çıktı.

Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde 7 aydır tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın cezaevinde sinir krizi geçirdiği, intihara teşebbüs ettiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Konuyla ilgili avukatından açıklama geldi.

Kara para aklama, vergi kaçırma, yasa dışı bahis çetesine üye olma suçlamalarından tutuklanan ve cezaevinde bulunan Dilan Polat ile ilgili yeni gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde duruşması bulunan Dilan Polat, eşi Engin Polat ve beraberindekilerin tutukluluklarının devamına karar verildi. Duruşmaya kızı da katılan Polat’ın, kızı ile temas etmesine izin verilmedi.

Duruşma sürerken gözyaşlarına hakim olamayan Polat, konuyla ilgili özür diledi ve eşini görünce böyle olduğunu söyledi. Duruşmaya Dilan Polat’ın dışında Engin Polat, Sezgin Polat cezaevinden getirilerek katıldı, diğer sanıklar ise SEGBİS’ten duruşmaya katılım sağladı.

Ara kararını açıklayan mahkeme, tutukluluk hallerinin devamına karar verdi ve dosyanın İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki dosyayla birleştirilmesine karar verilerek duruşma ertelendi. Duruşmada da sinir krizi geçiren Dilan Polat’ın karar üzerine psikolojisinin zarar gördüğü konuşulmaya başlandı.

CEZAEVİNDE KENDİNE ZARAR VERDİ

Geçtiğimiz günlerden bugüne Polat’ın kararı kaldıramayıp kendisine zarar vermeye çalıştığı öğrenilirken sıcak bir gelişme yaşandı. Koğuşunda “Ölmek istiyorum” diyerek sinir krizi geçiren Polat’ın intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü.

Hastaneye kaldırılan Dilan Polat’ın kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler bulunduğu ortaya çıktı. Tedavisi yapılan Polat’ın tekrardan cezaevine gönderildiği öğrenilirken Avukatı Hüseyin Kaya’dan açıklama geldi. Kaya, “Büyük bir sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği doğru. Bunu ne ile yaptığını bilmiyorum” ifadelerini kullandı ve daha fazla detay vermedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Kadını ‘Cehennemde yanacaksın’ diye taciz etti!

2024-04-27 12:22 - Gündem

Rolex ile gündem olan AKP'li bu kez 2 milyonluk saatle görüntülendi

2024-04-27 17:18 - Gündem

Menzil şeyhinin oğlu lüks aracından indi, şemsiye tutturdu!

2024-04-30 08:59 - Gündem

Başkan Yılmaz'ın yönetim kadrosu belli oldu

2024-04-30 08:16 - Yerel

İsmailağa'dan parkta oturan başörtülü kadınlara taciz!

2024-04-26 22:41 - Gündem

İsmailağa Cemaati: Camiamız devlet tarafından akredite yapılmış bir yapıdır

2024-05-03 09:14 - Gündem

Başkan Yılmaz ifşa etti: Her ay 2,5 milyon TL zarar var!

2024-05-02 13:20 - Gündem

Gazeteci Barış Terkoğlu'na hapis cezası

2024-05-03 00:20 - Gündem

'Murat Kurum kazanır' diyen ünlü astrolog böyle çark etti!

2024-04-28 18:50 - Magazin

Bilecen: İşe gelmeden maaş alanlar var, süre verdim!

2024-04-28 12:10 - Gündem

İlgili Haberler

Sultangazi’de patlayan su borusu mahalleyi sular altında bıraktı

00:00 - Asayiş

Mantar toplamaya giden dağcıdan 2 gündür haber alınamıyor

00:00 - Asayiş

Balıkesir’de şap alarmı: 15 mahalle karantinaya alındı

00:09 - Asayiş

2 yaşındaki bebeğe vahşeti yaşattılar: Durumu kritik!

00:39 - Asayiş

Şekerlikle saldırdı: YRP’li başkan yardımcısı tutuklandı

00:08 - Asayiş

Günün Manşetleri

İstanbul Valiliği 1 Mayıs eylemlerinde gözaltı sayısını açıkladı

18:08 - Gündem

AB'nin yeni güvenlik mimarisi: Polonya, Türkiye'yle nasıl bir işbirliği hedefliyor?

17:38 - Gündem

78 kişi can vermişti... Kartalkaya’daki oteldeki yangın faciasının çıkış anı kamerada!

17:08 - Gündem

Denizli'de 2 yaşındaki çocuğu darbettiği iddia edilen zanlı tutuklandı

16:39 - Gündem

2 Mayıs Cuma burç yorumları: Bugün sizi neler bekliyor?

16:08 - Gündem