?>

Destici'den kuzu savunması: Ben köylü çocuğuyum!

Kasaptan 100 liralık et almak yerine kuzu kestirdiğini söyleyen ve vatandaşları da bu şekilde 'tasarruf' yapmaya davet eden Destici, kendisini savundu.

Gündem - 4 yıl önce

 

Kasaptan 100 liralık et almak yerine kuzu kestirdiğini söyleyen ve vatandaşları da bu şekilde 'tasarruf' yapmaya davet eden Destici, kendisini "algı operasyonu" diyerek savundu.

Katıldığı bir TV programındaki “Ben tasarrufa dikkat ediyorum. Ben gidip kasaba 100 lira verip et almıyorum. Gidip kuzuyu kestiriyorum ya da toplu bir hayvanı oradan parçalayıp alıyorum" sözleri eleştirilen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Bazı çevreler farklı noktalara çekmeye gayret ettiler. Sözlerim yanlış yerlere çekildi, algı operasyonu” açıklamasını yaptı.

CNN Türk canlı yayınına katılan Destici, “Şimdi ben köylü çocuğuyum, kalabalık bir aileyiz. 45 kişilik çekirdek ailemiz var. Kışın tükettiğimiz peyniri de tereyağı da köyden alıyoruz. Tükettiğimiz her şeyi kendimiz üretmeye çalışıyoruz. Kalabalık bir aile olduğumuz için kışa girerken gelenekleri devam ettiriyoruz. Kasaptan veya marketten aldığınızın yarısına mal edebiliyorsunuz. Bazı çevreler farklı noktalara çekmeye gayret ettiler. Milletin derdiyle dertlenmek olduğunu düşünmüyorum. Trol kadrosuna baktığımızda Millet İttifakı'nı oluşturan blokun yaptığını görüyorum. Yanlış algılamalara meydan verecek açıklamalar vermemek gerekiyor. Milletimiz bizi tanıyor. İmkan bulan herkesin üretmesi gerektiğini düşünüyorum. Geliri ne kadarsa o kadar insanımızın harcaması gerektiğini düşünüyorum. Sözlerim yanlış yerlere çekildi, algı operasyonu.” ifadesini kullandı.

Mustafa Destici'nin tepki çeken açıklaması şöyleydi:

 !#**v1372&pl=true**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

İşte AKP'li başkanların villa tipi lojmanları...

2022-01-12 20:00 - Gündem

Destici'den tasarruf önerisi: Kuzu kestir...

2022-01-10 12:32 - Gündem

Aile zoruyla cemaat yurdunda kaldı, canına kıydı!

2022-01-11 15:57 - Gündem

Şehit askerlerimizin isimleri belli oldu!

2022-01-08 17:59 - Gündem

Madenci tekmeleyen Yusuf Yerkel 'Ateşe' atandı!

2022-01-09 18:43 - Gündem

Türk televizyonlarında bir ilk yaşandı...

2022-01-08 22:59 - Gündem

Atatürkçü Kaymakam'a yeni görev...

2022-01-13 12:09 - Gündem

İşte AKP döneminde İBB’nin tahsis ettiği araçlar

2022-01-09 10:39 - Siyaset

GABDER Başkanı Necmi Alpay yaşamını kaybetti!

2022-01-08 10:23 - Yerel

Rakı ve sigara grubuna bir zam daha!

2022-01-06 20:30 - Ekonomi

İlgili Haberler

Can Holding operasyonunun arkasında Mehmet Şimşek detayı

11:38 - Gündem

AKP'li Şamil Tayyar'dan Ali Erbaş'a tepki: Hiçbir başkan döneminde Diyanet böyle yıpranmamıştı!

11:12 - Gündem

Ankara kulislerinde Zarrab'ın Netflix ile anlaştığı iddiası siyaseti hareketlendi.

10:48 - Gündem

Erdoğan'ın imzası ile bazı fakülte, enstitü ve yüksekokullar kuruldu, bazıları kapatıldı!

10:41 - Gündem

MSB duyurdu; 1 askerimiz şehit!

10:35 - Gündem

Günün Manşetleri

Can Holding operasyonunun arkasında Mehmet Şimşek detayı

11:38 - Gündem

İspanya'dan rest: İsrail varsa biz yokuz!

11:34 - Spor

HTŞ lideri Şara: İsrail Suriye’ye savaş ilan etti!

11:22 - Dünya

AKP'li Şamil Tayyar'dan Ali Erbaş'a tepki: Hiçbir başkan döneminde Diyanet böyle yıpranmamıştı!

11:12 - Gündem

Mehmet Şimşek, İmamoğlu davasında rezervde 11 milyar dolarlık erime olduğunu itiraf etti!

10:57 - Ekonomi