?>

Depremde omurgası kırılmıştı Hatem'de sağlığına kavuştu

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde depreme yakalanan 60 yaşındaki Mahire Duran’ın deprem esnasında düşmesi sonucu omurgası kırıldı.

Sağlık - 3 yıl önce

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde depreme yakalanan 60 yaşındaki Mahire Duran’ın deprem esnasında düşmesi sonucu omurgası kırıldı. Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Tevfik Güç tarafından, başarıyla gerçekleştirilen omurga sabitleme ameliyatı sayesinde bel ağrılarından kurtuldu. Ameliyat sonrası rahatlıkla yürüyebildi ve sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

Riskli bir ameliyattı, başarılı bir şekilde sonuçlandı

Depremzedenin ameliyatının çok zor ve riskli olduğunu ifade eden Dr. Güç ‘ Mahire teyze Gaziantep’in İslahiye ilçesin ’de kendi evinde deprem esnasında kaçmaya çalışırken sarsıntının etkisiyle yere düşmüş.  Düştüğünde şoklu omurga kırığı meydana gelmiş. Bize başvurduğunda şiddetli ağrıları vardı. Fizik muayene, tetkik ve incelemelerimiz sonucunda Mahire teyzeyi ameliyata aldık. Ameliyat çok zor ve riskliydi. Şükür başarılı geçti. Ameliyat sayesinde ileride oluşabilecek felçlik riski de ortadan kalkmış oldu. Ameliyatın ertesi günü Mahire teyzeyi yürüttük. Hiçbir sıkıntı yoktu. Hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu ettik.  Mahire teyze tekrar hastanemize kontrole geldi. Durumu gayet iyi.

Sağlık çalışanlarına minnettarız

Depremde düşüp omurgasını kırmanın verdiği acı ve depremin psikolojik acısının dayanılmaz hale geldiğini ifade eden Mahire Duran ‘ İslahiye’de meydana gelen depremde kaçmaya çalışırken, yere düştüm. Şiddetli ağrılarım vardı. Geceleri ağrılarımdan duramıyordum. Yiğenlerim beni Gaziantep’e getirdi.  Özel Hatem Hastanesi’nde Dr. Tevfik Güç beni ameliyat etti. Ameliyat sonrası rahatlıkla yürüyebiliyorum. Ağrılarım kalmadı. Ne kadar teşekkür etsem az. Dr. Tevfik beye ve Hatem Hastanesi’nde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok zor günler yaşadık. Ben kızımı, damadımı ve torunlarımı kaybettim. Bugünlerde canla başla çalışan doktorlara ve sağlık çalışanlarına da minnettar olduğumu belirtmek isterim. Onlar ailelerini bırakıp, görevleri başında biz depremzedelerin yaralarını sarmak için fedakârca çalıştılar ’dedi.

 

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan'a beddua eden kadına 'ev hapsi'

2023-04-04 10:34 - Gündem

'Che'nin Halası' TKP'den milletvekili adayı oldu

2023-04-03 09:55 - Magazin

Fatih Altaylı'nın yazısına HÜDA PAR'ın talebiyle engel!

2023-03-31 16:58 - Gündem

Türkeş’in kızından MHP’ye Sinan Ateş tepkisi...

2023-04-04 19:46 - Gündem

Gaziantep'te vahşet! Okul bahçesinde boğazı kesilmiş bulundu!

2023-04-03 01:01 - Asayiş

Muharrem İnce'ye kötü haber!

2023-03-31 11:53 - Siyaset

Memleket Partisi'nde istifa depremi

2023-03-30 20:45 - Siyaset

Ahmet Özal, seçimlerde Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldı

2023-04-05 15:09 - Siyaset

İrfan Değirmenci, TİP'den milletvekili adayı oldu

2023-03-30 22:17 - Siyaset

Sinop’ta Ekrem İmamoğlu izdihamı

2023-04-01 22:45 - Siyaset

İlgili Haberler

Yaz aylarında böbrek sağlığını korumak için sıvı tüketimine dikkat

00:00 - Sağlık

HAMİLELER DENİZE VEYA HAVUZA GİREBİLİR Mİ?

00:00 - Sağlık

Karın ağrısının nedeni ultrasonla belirlenebilir

00:00 - Sağlık

Yaz meyvelerini tüketirken porsiyon kontrolüne dikkat!

00:15 - Sağlık

Kanser tedavisinde kontrollerinizi aksatmayın

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Yeni Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Uğur Kalkan oldu

06:53 - Siyaset

Kılıçdaroğlu kararını açıkladı: Bu sürece tereddütsüz katkı vereceğiz!

20:03 - Siyaset

İYİ Partili Turhan Çömez hakkında soruşturma başlatıldı

11:18 - Gündem

Ümit Özdağ’dan gazilere destek: Türkiye bu sorunu daha fazla taşımamalı

10:12 - Gündem

UltrAslan tribün lideri Sebahattin Şirin gözaltına alındı!

08:10 - Asayiş