?>

Davutoğlu iş dünyası ile bir araya geldi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Kadıköy Büyük Kulüp’te iş dünyası ile bir araya geldi.

Siyaset - 3 yıl önce

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Kadıköy Büyük Kulüp’te iş dünyası ile bir araya geldi. İstanbul İl Başkanlığının organize ettiği programda, İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin ve Genel Başkan Yardımcısı Kerim Rota’nın selamlama konuşmalarından sonra katılımcıların ekonomiye dair soru ve görüşleri dinlendi. Daha sonra kürsüye çıkan Gelecek Partisi lideri önemli mesajlar verdi. Dünyanın gidişatını okuyamayan bir iktidar var eleştirisi yönelten Davutoğlu, “Gelecek Partisi’nin ekonomi kadrosu devletin bütün kurumlarını çok iyi bilen bilen ve ülkeyi bu ekonomik krizden çıkaracak liyakatli bir kadrodur”mesajı verdi.

BİZ NE YAPACAĞIZ

İktidarın ekonomi politikalarına sert eleştiriler yönelten Davutoğlu, “peki biz iktidara geldiğimizde ne yapacağız” dedi ve yapacaklarını tek tek anlattı.

Davutoğlu, “Öncelikle tasarruf tedbirleri ve disiplinli bir mali yönetimle devletin boşalan rezervlerini tekrar dolduracağız. Hukuka olan güveni yeniden tesis edeceğiz, iş dünyasının hukuka, iktidara ve ekonomiye güven duymasını sağlayacağız. Liyakati esas alacağız, itaat eden değil ehliyetli olanlara makamları emanet ederek piyasaların güven duyacağı bir iklimi inşa edeceğiz.” dedi.

AHMET DAVUTOĞLU BÖYLE BİR TÜRKİYE BIRAKMAMIŞTI

Konuşmasında program İçin 1 Kasım tarihini sembolik olarak belirlediklerini ifade eden İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin “Bugün Sayın Genel başkanımızın tarihi bir oyla başbakan seçildiği önemli bir tarih. İş dünyası ile buluşmamızda bu sembolik tarihi özellikle tercih ettik. Ekonominin bugünkü halini düşündüğümüzde Sayın Genel Başkanımızın Başbakan dönem büyük önem arz ediyor. Çünkü Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bıraktığı Türkiye böyle bir Türkiye değildi, görevi bıraktığı 2016 Mayıs’ta bütün ekonomik veriler çok iyiydi, ülkede istikrar vardı. Sahada vatandaş da bunu söylüyor; “Sayın Başbakanım siz böyle bir Türkiye bırakmamıştınız ne olur kurtarır bizi diyor” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan'dan sunucu Cem Öğretir'e: Seda senin karın mıydı?

2022-10-29 21:09 - Gündem

Nükhet Duru'dan tepki çeken tayt çıkışı...

2022-10-27 20:07 - Magazin

TRT spikerine 'ümmet' cezası iddiası...

2022-10-30 11:32 - Gündem

Beşiktaş taraftarının İzmir Marşı, Yeni Akit'i çıldırttı!

2022-10-31 10:34 - Gündem

Uzman Çavuş Fatih Bozkurt şehit oldu!

2022-10-27 08:38 - Gündem

TKP: Kahrolsun İstibdat, Yaşasın Cumhuriyet!

2022-10-28 19:04 - Siyaset

Beşiktaş tribünleri 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa' diye inledi...

2022-10-30 23:52 - Gündem

Twitter'ın yeni sahibi resmen Elon Musk...

2022-10-27 19:23 - Gündem

AKP'li Mücahit Birinci: TRT spikeri için gereği yapıldı!

2022-10-31 12:23 - Gündem

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

2022-10-28 21:59 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den ABD'ye 'seçim' uyarısı: Bu topraklar o sizin bildiğiniz topraklar değil!

23:28 - Siyaset

Özkan Yalım oy birliğiyle CHP'den ihraç edildi!

13:34 - Siyaset

Erdoğan ile Bahçeli 3 ay sonra Saray’da bir araya geldi

20:02 - Siyaset

Öztürkmen: Toprak Mahsulleri Ofisi'ni soymuşlar!

00:32 - Siyaset

Kaya: Ticaret yapmak, Uygur Türklerine uygulanan zulme sessiz kalmanın nedeni olamaz

00:30 - Siyaset

Günün Manşetleri

Gaziantep'te "süper hücre" fırtınası... Okullar tatil edildi!

23:19 - Gündem

Özkan Yalım oy birliğiyle CHP'den ihraç edildi!

13:34 - Siyaset

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde İmamoğlu'nun mektubu okunurken ortalık karıştı!

12:22 - Gündem