?>

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Bihter Gürsel Al Hatem’de

Hekim kadrosu ve branş çeşitliliğini her geçen gün artıran Gaziantep Özel Hatem Hastanesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Bihter Gürsel Al’ı kadrosuna dahil etti.

Sağlık - 10 ay önce

Hekim kadrosu ve branş çeşitliliğini her geçen gün artıran Gaziantep Özel Hatem Hastanesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Bihter Gürsel Al’ı kadrosuna dahil etti.

1986 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen Dr. Bihter Gürsel Al , 2014 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasını 2021 yılında  Gaziantep Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında tamamlayan Dr. Bihter Gürsel Al , Eylül 2025 itibarıyla mesleki çalışmalarına Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde devam etmektedir.

Gaziantep’te başarılı çalışmaları ile tanınan Uzm. Dr. Bihter Gürsel Al ‘ın  ; Yenidoğan Aylık Düzenli Takipleri , Yenidoğan Hastalıkları , Bebek ve Çocuklarda Beslenme , Çocukluk Çağı Ateşli Hastalıklarının Tanı ve Tedavisi , Anemi ve Vitamin Eksiklikleri , Alt ve Üst Solunum Yolu Hastalıkları Tanı ve Tedavisi , Çocukluk Çağı Alerjik Hastalıkları Tanı ve Tedavisi (Astım , Atopik Dermatit , Egzama , Besin Alerjileri ) , Sağlıklı Çocukta Büyüme ve Gelişme , Çocukluk Çağı Rutin Aşıları ve Özel Aşıların Takibi ve Çocukluk Çağı Obezitesi tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları arasında  yer almaktadır.

Mesleki İngilizceye hakim olan Dr. Bihter Gürsel Al , ulusal ve uluslararası düzeyde birçok kongre, kurs ve eğitim programına da katılmıştır.

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi, güçlü uzman kadrosu ve güncel tıbbi uygulamalarıyla bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Haftanın Öne Çıkanları

Kayyum Gürsel Tekin’e bir kötü haber daha! Kaftancıoğlu'ndan sonra o il başkanı da reddetti

2025-09-05 16:49 - Siyaset

Manifest'in Küçükçiftlik Park'taki konserine 'teşhircilik' soruşturması!

2025-09-07 00:15 - Magazin

Cem Küçük: Özgür Özel istifa edecek, Kemal Bey ya da başkası CHP yönetimini devralacak!

2025-09-03 14:19 - Gündem

Kaftancıoğlu cephesinden Gürsel Tekin'e yalanlama

2025-09-05 13:13 - Siyaset

MHP'li Semih Yalçın Özgür Özel'i hedef aldı

2025-09-04 15:33 - Siyaset

AKP'li Şamil Tayyar uyardı: 2017'deki mühürsüz oy kararı yarın bir mahkemece kaldırılırsa ne olur?

2025-09-03 12:59 - Siyaset

Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan teslim oldu!

2025-09-06 23:54 - Asayiş

Trump, ABD Savunma Bakanlığı'nın ismini 'Savaş Bakanlığı' olarak değiştirdi

2025-09-05 00:48 - Dünya

İzmir'de karakola silahlı saldırı: İki polis şehit, bir yaralı

2025-09-08 10:56 - Asayiş

Kayyum heyetinden Hasan Babacan çekilme kararı aldı

2025-09-05 13:59 - Siyaset

İlgili Haberler

Prof. Dr. Mehmet Duru: Yazın en tehlikeli saatleri bunlar...

10:20 - Sağlık

Karaciğer Tümörlerinin Tedavisinde Girişimsel Radyolojinin Artan Rolü

00:00 - Sağlık

Diyabet hastalarına rutin göz kontrolü önerisi

00:00 - Sağlık

Medical Point Gaziantep Hastanesi'ne Uluslararası JCI Akreditasyonu

00:00 - Sağlık

Gaziantep Şehir Hastanesi'nden önemli başarı

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu’nun rozet töreninde figüranlar parayla taşındı iddiası

20:00 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nun 'YENİ Parti' sevinci: Çok şükür arınma gerçekleşti...

14:35 - Siyaset

Gaziantep Milletvekili Melih Meriç YENİ Parti’ye katıldı

00:32 - Siyaset

Özgür Özel: Ben yokum diyen herkesi yanımızda kabul ediyoruz...

18:18 - Siyaset

YENİ Parti kurulduğu gün anamuhalefet partisi oldu

13:27 - Siyaset