?>

CHP’den Atatürk düşmanına suç duyurusu

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, sosyal medya hesabından Fatih Tezcan'a suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Gündem - 6 yıl önce

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, sosyal medya hesabından Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı yaptığı gerekçesiyle Fatih Tezcan'a suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Bayar, "Sabıka kaydında çocuk kaçırma, tehdit, yaralama, resmi belgede sahtecilik de bulunan bu densiz hakkında Ulu Önder Atatürk hakkında söylediği aşağılık sözlerden dolayı Antalya İl örgütü olarak suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaparak, Fatih Tezcan’ın Twitter’dan yaptığı Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı içeren paylaşımıyla alakalı suç Antalya İl Başkanlığı olarak suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

“TESCİLLİ ATATÜRK VE CUMHURİYET DÜŞMANI”

“Fatih Tezcan adlı kripto FETÖ'cüyü kim koruyor, kimler arkasında?” diyen CHP’li Bayar şu ifadeleri kullandı:

Tescilli Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, gerici, yobaz, kaleminden sadece pislik akan Fatih Tezcan adlı kripto FETÖ'cü 23 Nisan'da da rahat durmadı.

Tezcan Atatürk’ü işaret ederek “İşgal edilen bir ülkenin subayı, Düşmana 1 mermi atmak yerine, Devlet ve Meclis varken, Farklı şehirde ‘Paralel Meclis' kuruyor ve hem ‘Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir’ deyip hem Millet'e 1 kez bile sormadan işgalcilerin tüm emellerini yapıyorsa, Bu subay bir işbirlikçidir.” şeklinde Twitter’da bir paylaşım yaptı.

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in vaaz kasetlerini gözyaşları içinde dinlediğini söyleyen Fatih Tezcan adlı kripto FETÖ'cüyü kim koruyor? Vatanımızın topraklarının emperyalistler ve işbirlikçileri tarafından işgalini dahi savunacak kadar gözü dönmüş bu şahıs hakkında işlem neden yapılmıyor?

Kimler koruyor, kimler arkasında? Sabıka kaydında çocuk kaçırma, tehdit, yaralama, resmi belgede sahtecilik de bulunan bu densiz hakkında Ulu Önder Atatürk hakkında söylediği aşağılık sözlerden dolayı CHP Antalya İl Örgütü olarak suç duyurusunda bulunacağız.

 !#**h21775**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

Haftanın Öne Çıkanları

'Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?'

2020-04-21 18:26 - Gündem

Terhise iki gün kala nöbette şehit oldu!

2020-04-19 09:25 - Gündem

Yavaş'tan “Bir iftar da benden” kampanyası

2020-04-24 14:05 - Gündem

İmamoğlu: Yoksa meydan boş değil!

2020-04-22 12:31 - Gündem

Tahliye oldu 9 yaşındaki kızını döverek öldürdü!

2020-04-21 17:38 - Asayiş

Vali’den vatandaşa: Kimliksiz yumurta kafa

2020-04-22 23:05 - Gündem

Ölüm orucunda yaşamını yitirdi...

2020-04-24 12:57 - Gündem

Parasız ekmek dağıtamazsın dediler...

2020-04-23 15:23 - Gündem

CHP’den Atatürk düşmanına suç duyurusu

2020-04-24 17:08 - Gündem

Bahçeli'den CHP'ye ağır sözler...

2020-04-20 16:48 - Siyaset

İlgili Haberler

Tanju Özcan: Allah bana yaşattıklarını sormadan kimsenin canını almasın!

06:47 - Gündem

Akın Gürlek'ten Özgür Özel'e yanıt: Mahkeme tapu kayıtlarını getirecektir

15:55 - Gündem

CHP'nin kurultay davasında erteleme kararı

15:31 - Gündem

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım tutuklandı

06:26 - Gündem

İBB Davası'nda mütalaa açıklandı: Savcı 7 kişinin tahliyesini talep etti

13:00 - Gündem

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ’dan CHP’ye birleşme çağrısı

13:40 - Siyaset

Tanju Özcan: Allah bana yaşattıklarını sormadan kimsenin canını almasın!

06:47 - Gündem

CHP'li Gökhan Günaydın'dan Sözcü'ye: A Haber gibisiniz!

16:05 - Siyaset

Akın Gürlek'ten Özgür Özel'e yanıt: Mahkeme tapu kayıtlarını getirecektir

15:55 - Gündem

Ümit Özdağ: İktidarı tasvip etmeyenler bu ülkenin zencileri değildir!

00:31 - Siyaset