?>

CHP Şahinbey’de büyük katılım

CHP Şahinbey İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle Şanlıurfa Birecikli Yavuz Ailesi’nden 200 kişi CHP saflarına katıldı.

Siyaset - 7 yıl önce

 

CHP Şahinbey İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle Şanlıurfa Birecikli Yavuz Ailesi’nden 200 kişi CHP saflarına katıldı. CHP’ye geçenlere rozetlerini CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat taktı. Özpolat, farklı görüşten insanların CHP'de buluştuğunu belirterek, insanın sorunlarına odaklanan, sorun çözüldüğü zaman herkesin mutlu olduğu bir anlayıştan yola çıktıklarını söyledi.

Yerel seçimler öncesi CHP’de hareketli günler yaşanıyor. CHP Şahinbey ilçe Örgütü saha çalışmalarına son sürat devam ediyor. Daha önce farklı siyasi partilere oy veren ve çalışan Şanlıurfa Birecikli olan  Yavuz Ailesi’nden 200 kişi  CHP saflarına katıldı.

Katılım için CHP Şahinbey ilçe Başkanlığı’nda rozet takma töreni düzenlendi. Yüzlerce partilinin katıldığı törende adeta şölen havası yaşandı. Daha önce farklı siyasi partilere oy verdiklerini ifade eden Yavuz Ailesi fertleri bundan sonra CHP saflarında mücadele edeceklerini ve 31 Mart 2019 tarihinde CHP’nin Gaziantep’te ve Türkiye genelinde iktidar olması için çalışacaklarını vurguladılar.

Rozet takam töreninde konuşan CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat da, farklı görüşten insanların CHP'de buluştuğunu belirterek, insanın sorunlarına odaklanan, sorun çözüldüğü zaman herkesin mutlu olduğu bir anlayıştan yola çıktıklarını söyledi.  Özpolat,  CHP olarak, bu ülkenin bütün insanlarını kucakladıklarını kaydetti.

 Özpolat , "Bu ülkede yaşıyorsak, aynı havayı teneffüs ediyorsak, o insanları kucaklıyoruz. O insanların düşüncelerine, siyasi görüşlerine saygı gösteriyoruz. Türkiye'nin ve Gaziantep’in çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Sorun, sorunu çözme kapasitesine sahip olanların belli mevkilerde olmamasıdır. Sorunu çözeceğiz, çözmeye kararlıyız. O nedenle halkımızın her kesiminden destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te pitbull dehşeti!

2018-12-08 12:31 - Asayiş

Prof. Dr. Nevin Ergun'e önemli görev

2018-12-06 19:07 - Sağlık

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ünal Anka’da

2018-12-07 11:01 - Sağlık

Genç doktor adayı kansere yenik düştü!

2018-12-09 16:01 - Asayiş

Alkurt: Rantın adamı değil, halkın adamıyım

2018-12-08 21:02 - Siyaset

Niran Ünsal, Sess 27'de sahne aldı

2018-12-04 11:19 - Yerel

“Gaziantep Tiroit Okulu”

2018-12-08 22:49 - Sağlık

Bekir Öztekin adaylıktan çekildi

2018-12-04 12:00 - Siyaset

Şahinbey Kongre Merkezi'nde sona gelindi

2018-12-07 09:59 - Yerel

SANKO Üniversitesi'nden Oğuzeli'nde konferans

2018-12-06 14:14 - Sağlık

İlgili Haberler

Ümit Özdağ: Akbelen halkın vatanını, toprağını, ormanını savunmasının sembolüdür

08:23 - Siyaset

Baş: Bu tablo sadece ekonomik değil; sosyal bir çöküşün habercisi

08:22 - Siyaset

Özgür Özel'den 'sine-i millet' sorusuna yanıt...

18:19 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten emniyet mensuplarının 60 yaşına kadar çalışabilmeleri için kanun teklifi

00:36 - Siyaset

Özgür Özel'den 'seçim' çağrısı: 55 vekilin istifasını getirmeyen namerttir!

15:45 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tahliye oldu!

09:03 - Gündem

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Onursal Adıgüzel görevden uzaklaştırıldı

09:01 - Gündem

Ümit Özdağ: Akbelen halkın vatanını, toprağını, ormanını savunmasının sembolüdür

08:23 - Siyaset

Baş: Bu tablo sadece ekonomik değil; sosyal bir çöküşün habercisi

08:22 - Siyaset

Dilek İmamoğlu: İnsanları yalnızlaştırarak bir düzen kuramazsınız!

18:08 - Gündem