?>

CHP İl Başkan Yardımcısı Torun istifa etti

CHP'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı İyi Parti'ye verilmesinin ardından yaşanan tepkiler devam ederken Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Torun görevinden istifa etti. 

Siyaset - 8 yıl önce

CHP'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı İyi Parti'ye verilmesinin ardından yaşanan tepkiler devam ederken Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Torun görevinden istifa etti. 

SÜRECE KATKI YERİNE İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GETİRDİLER

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Torun, "Yerel seçim sürecini iyi yönetemeyen, ilimiz Milletvekillerinin ve Gaziantep'teki seçilmiş bütün organlarımızın sürece katkı sunmak yerine, süreci daha da içinden çıkılmaz bir bilinmeze sürüklediği bir ortamda yöneticilik yapmanın çokta faydası olmayacağı kanaatindeyim" dedi.

Torun'un istifa açıklaması şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerli üyeleri. 1994'ten bu yana gençlik kolları başta olmak üzere partinin değişik kademelerinde görev almış bir nefer olarak, CHP Gaziantep İl Başkan Yardımcılığı ve İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ediyorum. Bu kararı almak elbette çok zor. AKP'nin ekonomi politikaları başta olmak üzere, ülkeyi uçurumun eşiğine sürüklediği bu günlerde, işsizliğin, hayat pahalığının, liyakat yerine yandaşlığın, bilim yerine hurafenin, üretim yerine tüketimin revaçta olduğu bir dönemde yerel seçim sürecini iyi yönetemeyen, ilimiz Milletvekillerinin ve Gaziantep'teki seçilmiş bütün organlarımızın sürece katkı sunmak yerine, süreci daha da içinden çıkılmaz bir bilinmeze sürüklediği bir ortamda yöneticilik yapmanın çokta faydası olmayacağı kanaatindeyim.

KAZANACAĞIMIZ BİR ORTAMI TAM TERSİNE ÇEVİRDİLER

AKP'nin kan kaybettiği, sosyal demokratların ivme kazanacağı bir ortamı tam tersine çeviren bir iradeyle çalışmanın mümkün olmayacağı kanaatindeyim. Bu göreve seçilirken desteğini aldığım, başta Torun ailesi olmak üzere partili arkadaşlarım ve yoldaşlarımla aldığım bu kararı siz değerli parti emekçileri ile paylaşmak istiyorum. Örgütümün affına sığınarak, istifa etmenin bir erdemlilik, onurlu bir tavır, duruş örneği olduğu kanaatine vardım. Saygı ve sevgilerimle."

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Örnek bir sosyal sorumluluk projesi

2018-12-18 12:54 - Eğitim

Portakal mısın, mandalina mısın, narenciye misin?

2018-12-17 18:41 - Gündem

Gaziantep Kolej Vakfı namağlup şampiyon

2018-12-16 10:05 - Spor

Çocuğunun gözü önünde sırtından vuruldu!

2018-12-15 16:09 - Asayiş

Gaziantep'te iki oğluyla birlikte damadını öldürdü!

2018-12-16 14:31 - Asayiş

Gaziantep'te ruhsatsız silah satışına gözaltı

2018-12-20 19:48 - Asayiş

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına operasyon

2018-12-15 10:12 - Asayiş

Hayallerinizi mutluluğa dönüştüren atölye

2018-12-19 15:41 - Yaşam

Seçkin Koleji öğrencilerinden altın madalya

2018-12-19 08:02 - Eğitim

'Yapay Zekâ ile Kanser İlaç Keşfi' konferansı

2018-12-21 17:21 - Sağlık

İlgili Haberler

Özgür Özel'in olası yeni partisi fark atıyor! Kılıçdaroğlu barajı geçemiyor!

17:24 - Siyaset

Hüseyin Baş: Türkiye kendi senaryosunu yazmak zorundadır

00:13 - Siyaset

Adnan Beker, CHP'den istifa ettiğini duyurdu!

20:06 - Siyaset

Özgür Özel: Eskimiş siyaseti geride bıraktık, bu yürüyüş yeni...

19:50 - Siyaset

Mahmut Arıkan: ‘Bakara makara’ diyerek inancımızla alay edildiğinde hassasiyetiniz neredeydi?

19:45 - Siyaset

Günün Manşetleri

Türkiye genelinde 'NATO' operasyonları: Çok sayıda gözaltı

17:21 - Asayiş

Özgür Özel'den Deniz Göktaş'a cezaevinde ziyaret

11:15 - Gündem

Hüseyin Baş: Türkiye kendi senaryosunu yazmak zorundadır

00:13 - Siyaset

Deniz Göktaş'tan 'Kılıçdaroğlu' açıklaması: Lütfen CHP'yi salın dedim

20:09 - Gündem

Adnan Beker, CHP'den istifa ettiğini duyurdu!

20:06 - Siyaset