?>

CHP: Fotoroman Süleyman, bizim belediyelerimizle uğraşma

CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ile Muharrem Erkek, basın toplantısı düzenledi.

Siyaset - 4 yıl önce

CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ile Muharrem Erkek, basın toplantısı düzenledi.

Mersin'de polisevine PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlenmesinin ardından Mersin Belediyesi çalışanlarına terör operasyonu yapılmasına tepki gösteren CHP'li Torun ile CHP'li Erkek, Süleyman Soylu'ya istifa çağrısı yaptı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Muharrem Erkek, "Sormak lazım Süleyman Soylu'ya, İBB'deki 557 terörist nerede? Sezgin Baran Korkmaz nasıl kaçtı? Uyuşturucu baronları nerede? Bu soruları cevaplasın ve derhal istifa etsin. Süleyman Soylu eğer birazcık erdemi varsa istifa etmeli. 85 milyon toplum, herkes adalete susadı. Adaletin tecelli etmediği ülkede aş da olmaz iş de olmaz." diye konuştu. 

Seyit Torun ise şunları kaydetti:

"Bir kumpasla karşı karşıyayız. Üstelik bu kumpası kuranlar ülkeyi yönetenler, bu daha da acı. Seçim öncesi çok kirli propaganda yaptılar. Bu kumpaslarınız bize işlemez, bunu bilin. Mersin'de gözaltına aldıkları kişilerden birisi şehit çocuğu. 

Bu olay, Türkiye Cumhuriyet Devleti'ne yakışmıyor. Kendi beceriksizliğinizi, kendi basiretsizliğinizi, aklınızca belediyelerimizle ilişkilendirerek kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz. Hani ayakkabı numarasına kadar biliyordunuz, hani kuş uçsa haberiniz vardı? Daha sınırdan geçenden haberiniz yok. Fotoroman Süleyman tekrar söylüyorum, bizim belediyelerimizle uğraşma. Git uyuşturucu tacirleriyle uğraş, terörle uğraş. Zamanını onlara harca, bize harcama. Bizde bir şey bulamazsın. Onurlu bir davranış göster ve istifa et.

Mersin'de maalesef devlet eliyle bir hukuk katliamı yaşanmıştır. Terör örgütünün faaliyetini engelleyemeyenler, akılları sıra Mersin Belediyemizi de işin içine karıştırarak kendilerini aklama çalışmasına girmiştir. İktidar zafiyet içindedir, İçişleri Bakanı görevini yapamamaktadır. Tek derdi bizim belediyelerimizdir. Ama buradan ekmek çıkmaz.

Belediyelerimiz ülkede şu anda yaşanan ekonomik buhranı vatandaşımızın üzerinden almak için tarımda yardımda her konuda büyük bir çalışma içerisinde."

Haftanın Öne Çıkanları

İstedikleri şarkıyı bilmeyen müzisyeni öldürdüler!

2022-10-02 20:26 - Asayiş

Gökmen Karadağ ve Salim Şen'in yeni adresi belli oldu!

2022-10-01 09:40 - Gündem

Gaziantep'i karıştıran mektup!

2022-10-04 10:27 - Gündem

Kılıçdaroğlu, Furkan Yazıcıoğlu'na söz verdi...

2022-09-30 23:31 - Siyaset

Onur Şener gözyaşlarıyla uğurlandı...

2022-10-03 18:21 - Gündem

Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! İşte ilk ifadeleri...

2022-10-03 15:46 - Gündem

Erdoğan'dan Selvi'ye canlı yayında talimat!

2022-09-29 00:19 - Gündem

Nebati: Neo klasik, epistemolojik, heterodoks, nöro ekonomi...

2022-09-29 19:12 - Ekonomi

LC Waikiki'nin LGBT kararı Varank'ı çok sevindirdi...

2022-10-04 23:04 - Siyaset

Alkole büyük zam: İşte zamlı fiyatlar...

2022-09-28 23:07 - Ekonomi

İlgili Haberler

Özgür Özel'den ABD'ye 'seçim' uyarısı: Bu topraklar o sizin bildiğiniz topraklar değil!

23:28 - Siyaset

Özkan Yalım oy birliğiyle CHP'den ihraç edildi!

13:34 - Siyaset

Erdoğan ile Bahçeli 3 ay sonra Saray’da bir araya geldi

20:02 - Siyaset

Öztürkmen: Toprak Mahsulleri Ofisi'ni soymuşlar!

00:32 - Siyaset

Kaya: Ticaret yapmak, Uygur Türklerine uygulanan zulme sessiz kalmanın nedeni olamaz

00:30 - Siyaset

Günün Manşetleri

Gaziantep'te "süper hücre" fırtınası... Okullar tatil edildi!

23:19 - Gündem

Özkan Yalım oy birliğiyle CHP'den ihraç edildi!

13:34 - Siyaset

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde İmamoğlu'nun mektubu okunurken ortalık karıştı!

12:22 - Gündem