?>

Çetin: Önceliğimiz deprem bölgesi ile şehir hastanesi

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek Gaziantep’te planlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında görüşme yaptılar.

Siyaset - 3 yıl önce

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek Gaziantep’te planlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında görüşme yaptılar.

Ak Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül Başkanlığında, İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Eyup Özkeçeci, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı Ve Bünyamin Bozgeyik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile bir araya gelerek kente dair proje ve yatırımlar hakkında konuştu.

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla ziyarete dair açıklamalarda bulunan GÜL, ‘Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar'ı Gaziantep Milletvekillerimiz ile ziyaret ettik. Şehrimizin kalkınması için önem arz eden yatırımları, projeleri ve ihtiyaçları konuştuk. Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.’ dedi.

‘ZİYARETLERİN İKİNCİ DURAĞI SAĞLIK BAKANI KOCA OLDU’

TBMM Ak Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin Ve Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Ziyaretlerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile devam etti.

680 bin metrekare kapalı alan ile 180 bin 53 metrekare bina oturum alanına ve 875 yatak kapasitesine sahip Şehir Hastanesi toplantının ana gündemini oluşturdu. ‘Önceliğimiz deprem bölgesi ile Şehir Hastanesi’ açıklamalarında bulanan Çetin, ‘Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’yı; TBMM Grup Başkanvekilimiz Abdülhamit Gül ve Gaziantep Milletvekillerimizle ziyaret ederek Gaziantep’i konuştuk. Sayın Bakanımızdan başta Şehir Hastanesi olmak üzere Gaziantep’e kazandırılacak yeni sağlık tesislerinin müjdesini aldık. İlgisi, muhabbeti ve samimiyetinden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum.’ ifadelerinde bulundu.

512 poliklinik, 171 destek odası, 64 ameliyathane, 265 yoğun bakım yatağı, 30 diyaliz yatağı, 60 yenidoğan bakım ünitesi, 48 palyatif bakım yatağı, 60 KVC klinik yatağı ve 13 KVC yoğun bakım yatağı, özel doğum ünitesi 14 kliniklik yanık yatağı ve 6 yanık yoğun bakım yatağı ile birlikte çok yakında faaliyete geçecek olan Gaziantep Şehir Hastanesi’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne ve hatta tüm komşu ülkelere hizmet vermesi bekleniyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te toplu taşıma ve taksi ücretlerine büyük zam!

2023-08-04 20:39 - Ekonomi

İşte, intihar eden müftünün 'mimlenme' nedeni...

2023-08-08 10:25 - Gündem

Suriyelilerin gasp ettiği kardeşini kurtarırken bıçaklandı!

2023-08-07 09:54 - Asayiş

Uzman Onbaşı Uğur Özdemir Şehit oldu!

2023-08-09 18:23 - Gündem

Özgür Demirtaş'ın Buket Aydın'a yanıtı gündem oldu

2023-08-07 14:27 - Gündem

Süleyman Özışık hayatını kaybetti!

2023-08-05 11:41 - Gündem

Mehmet Şimşek, TÜİK Başkanını aradı mı?

2023-08-06 10:55 - Ekonomi

Mete Gazoz dünya şampiyonu oldu

2023-08-06 20:47 - Spor

Kılıçdaroğlu ve Tuncelilere ağır hakaret!

2023-08-08 08:35 - Magazin

Bir Bakan Yardımcısı daha çift maaşlı çıktı!

2023-08-03 18:02 - Gündem

İlgili Haberler

YENİ Parti'ye 5 günde 113.678 kişi 240 milyon TL bağış yaptı

20:18 - Siyaset

YENİ Parti’de 60 il 400 ilçede örgütlenme tamamlandı

17:03 - Siyaset

Özgür Özel Fatih Altaylı' ya konuştu

12:09 - Siyaset

Özgür Özel: Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan...

21:18 - Siyaset

MHP Gaziantep'te ilçe kongreleri sürecini tamamladı

00:00 - Siyaset

Günün Manşetleri

YENİ Parti'ye 5 günde 113.678 kişi 240 milyon TL bağış yaptı

20:18 - Siyaset

Cem Küçük soruşturmasında Beyaz TV programcısı Tahir Sarıkaya gözaltına alındı

18:43 - Asayiş

Özgür Özel Fatih Altaylı' ya konuştu

12:09 - Siyaset

İBB Başkanvekili Nuri Aslan, AKP'ye geçen Eren Ali Bingöl'ün iddialarına yanıt verdi

11:25 - Gündem

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu tutuklandı!

07:27 - Asayiş