?>

Cemil Tugay, Ekrem İmamoğlu'nu ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 93’üncü İEF’nin açılış resepsiyonuna katılmak için kente gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ağırladı. İmamoğlu hem yeni dönem hem 93. İEF için Başkan Tugay’a başarılar di

Gündem - 11 ay önce

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 93’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) onur konuğu kenti İstanbul’u temsilen İzmir'e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Egemenlik Evi’ndeki makamında ağırladı.

Görüşmede Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Baki Aydöner, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları, CHP İzmir İl yöneticileri yer aldı.

“MERHABA VE HAYIRLI OLSUN”

Yeni dönem için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’a başarılar dileyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Merhaba ve hayırlı olsun. Yeni seçilen tüm belediye başkanlarımıza İzmir’imizde başarılar diliyorum. İzmir Fuarı da 93’üncü yılında ve asırlık bir çınar olmak üzere. 100 yıllık cumhuriyetin en önemli eserlerinden biri. İlk kez 11-12 yaşımdayken fuara gelmiştim. Doğduğum şehirden ilk defa bu kadar uzağa gelmek gibi bir çocukluk anım var. Hentbol şampiyonamız vardı. Bizi tek yenen İzmir’den Şemikler’de bir takım vardı. Onlar da Türkiye şampiyonu oldular zaten. Bugün burada tarihi bir buluşma anı. Başarılı bir fuar geçirmenizi diliyorum” dedi.

“BUNDAN SONRA DA İŞ BİRLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay da, “Bizi şereflendirdiniz. Teşekkür ediyoruz. Varlığınız bize güç veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden arkadaşlar da her yardım istediğimizde derhal yardımcı oluyorlar. Bundan sonra da iş birliklerimiz devam edecek. Sizin deneyimlerinizden faydalanacağız. 93’üncü fuarımız. Atatürk tarafından Cumhuriyet’in ilanından önce İktisat Kongresi'nde fuarın yapılması kararı veriliyor Türkiye’nin ilk fuarı. Uluslararası kimlik kazanmış. İkinci Dünya Savaşı’nda dahi yapılmış. Soğuk ve sıcak savaş dönemlerinde düşman ülkeler fuarda yer almış. Böyle ilginç de bir özelliği var. Fuarımızın her geçen gen daha da güçlenmesi için çalışıyoruz” Önümüzdeki yıllarda da sizleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Kayıp Narin’in evinin yakınında kan lekeleri bulundu!

2024-08-25 20:31 - Gündem

Üniversitede İkinci Yılım filminin konusu ne? Üniversitede İkinci Yılım filminin oyuncuları kim?

2024-08-28 08:09 - Magazin

Kayıp Narin'in amcası gözaltına alındı!

2024-08-31 16:11 - Gündem

8 yaşındaki Narin'in kaybında kan donduran gelişme!

2024-08-29 13:09 - Gündem

Ümraniye’de fabrikada yangın : 100 işçi tahliye edildi

2024-08-26 09:38 - Asayiş

Narin'i arama çalışmaları 6. gününde: 11 bin dönüm alan tarandı, 130 kişinin ifadesi alındı

2024-08-26 20:20 - Asayiş

Ekrem İmamoğlu 'Allah onu ıslah etsin' demişti... Hutbede Atatürk'ü anmayan Ali Erbaş Saray'da andı

2024-08-31 02:09 - Siyaset

Narin'i arama çalışmaları sürüyor: Gözaltına alınan ağabeyi serbest bırakıldı

2024-08-30 01:09 - Gündem

Dilruba açılışa katıldı, Özgür Özel ziyaretini anlattı: '24 saat olmadan...'

2024-08-30 21:39 - Siyaset

Teğmenler mezuniyette 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı attı

2024-08-31 16:14 - Gündem

İlgili Haberler

Mansur Yavaş, Aziz İhsan Aktaş’ın ticari sicilini çıkarttırdı

09:16 - Gündem

Diyanet'in cuma hutbesinde "giyinik çıplaklar" vurgusu

09:12 - Gündem

RTÜK'ten Tele 1'e 5 gün karartma cezası

14:30 - Gündem

Sedat Peker, uzun süren sessizliğini bozdu

17:20 - Gündem

Ali Erbaş'ın yağmur duasının ardından Meteoroloji'den yağış uyarısı geldi!

13:15 - Gündem

Günün Manşetleri

Arınç'tan Gökçek'e: Onlar benim sakalımı kesti, ben onların kolunu kopardım

19:10 - Siyaset

Mansur Yavaş, Aziz İhsan Aktaş’ın ticari sicilini çıkarttırdı

09:16 - Gündem

Diyanet'in cuma hutbesinde "giyinik çıplaklar" vurgusu

09:12 - Gündem

Sedat Peker, uzun süren sessizliğini bozdu

17:20 - Gündem

RTÜK'ten Tele 1'e 5 gün karartma cezası

14:30 - Gündem